SpyrosR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα προβληματάκι με μια παραγγελία μου από το Ολλανδικό WebConneXXion. Κάνω την παραγγελία μου στις 11/2, και μου δίνουν tracking code για το TNT Post. Στις 15/2, γράφει "Parcel received in country of destination". Τότε με το ίδιο tracking code, κοιτάω το site των ΕΛ.ΤΑ, το οποίο γράφει: >Mon 16 Feb 2009 03:14:02 AM EET ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Mon 16 Feb 2009 05:10:29 PM EET ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Ως εδώ όλα καλά... την επόμερη μέρα, χτες δηλαδή (17/2) στο TNT Post βλέπω νέο status, "Delivery attempted. Parcel not delivered: incorrect address." και φρικάρω. Στα ΕΛ.ΤΑ. δεν έχει αλλάξει κάτι, έχει μείνει στο "Αποστολή Συσκευασίας" που ήταν απ' τις 16/2. Η διεύθυνση είναι σίγουρα σωστή, έχω λάβει αρκετά πράγματα χωρίς πρόβλημα. Και από Αμερική και από Ευρώπη. Τι μπορώ να κάνω για βεβαιώσω πως το πακέτο θα φτάσει σε μένα; Μπορώ να πάω σε κάποιο ΕΛ.ΤΑ. με την ταυτότητά μου και το tracking code να το παραλάβω; Κάτι άλλο; Κι εφόσον το πακέτο απεστάλη και "η διεύθυνση είναι λάθος" (κι ας είναι σωστή...) προφανώς θεωρείται δικό μου λάθος, και δε μπορώ να ανοίξω dispute/claim στο PayPal αν τελικά δε το λάβω ποτέ.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 το πακέτο τί περιειχε μεσα ? μήπως χημικά ?
SpyrosR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 το πακέτο τί περιειχε μεσα ?μήπως χημικά ? Έναν αντάπτορα CF-SATA: Κάτι σαν card reader δηλαδή, αλλά με SATA σύνδεση αντί USB.
HellasVagabond Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι δεν παιρνεις την TNΤ να ρωτησεις ? Αν το εστειλαν με ΤΝΤ δεν θα ερθει με ΕΛΤΑ....Τουλαχιστον εγω οταν μου στελνουν κατι με ΤΝΤ απο UK και NL παντα οι ιδιοι το φερνουν. 80111868868 ειναι το τηλ τους. Δωσε αριθμο φορτωτικης να δεις τι εγινε.
Timour21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι δεν παιρνεις την TNΤ να ρωτησεις ? Αν το εστειλαν με ΤΝΤ δεν θα ερθει με ΕΛΤΑ....Τουλαχιστον εγω οταν μου στελνουν κατι με ΤΝΤ απο UK και NL παντα οι ιδιοι το φερνουν.80111868868 ειναι το τηλ τους. Δωσε αριθμο φορτωτικης να δεις τι εγινε. Είναι άλλο πράγμα η TNT post, το οποίο είναι σαν τα ελτα τα δικά μας και διαφορετικό η TNT Express που είναι κούριερς. Αν του το στείλανε με TNT post τότε θα το λάβει απο τα δικά μας τα ελτά.
SpyrosR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πήρα χθες τηλέφωνο την TNT και μου είπαν θα το κοιτάξουν. Σήμερα γυρνάω σπίτι, και με το που βάζω το κλειδί στην πόρτα ακούω τον ταχυδρόμο να με φωνάζει. Μετά από καμιά ώρα με πήραν κι από την TNT και μου λένε ότι δεν είναι έγκυρος ο κωδικός (τελικά μόνο για TNT Express τα βγάζουν πέρα, όχι και Packet Service που ήταν το δικό μου -όπως είπε κι ο Timour21) και κατά πάσα πιθανότητα θα μου έρθει μέσω ταχυδρομείου. Τους λέω ήρθε προ ολίγου, όλα ΟΚ. Το μυστήριο παραμένει άλυτο, (γιατί έλεγε στο Track & Trace ότι είναι λάθος η διεύθυνση) αλλά... τουλάχιστον το πακέτο είναι στα χέρια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.