n00bMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σε ολους εχω μερικες απορειες ... 1) το ps3 αναγνωριζει φοτο σε τυπο αρχειου .png μα η φοτωφραφικη μου μηχανη σε .jpeg οπως ολες σχεδον οι μηχανες , τι πρεπει να κανω για να μεταφερω τοις φοτο μου εκει? 2) τα save videos του ps3 αποθηκευονται σε τυπο .dat και το pc μου δεν τα αναγνωριζει , υπαρχει προγραμμα? 3) υπαρχει ενας κωδικος μεσα στο ps3 για divx , αν τον ενεργοπεσω θα μπρορω να δω divx απο memory stick? και πως? αυτα προς το παρων ....
kabamaru21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 1 αναγνωρίζει jpeg 2 τα save των παιχνιδιων? η τα videos? ποια εννοεις? 3 συνέδεσε το mry stick και πανω στο εικονιδιο του πατα τριγωνο και μετα display all..
n00bMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα και ευχαριστω για το χρονο σου. 1)τα jpeg αρχεια μου λεει οτι ειναι κατακερματισμενα αρχεια 2) τα save 3) σωστο , αλλα δεν αναγνωριζει το αρχειο , με αποτελεσμα να μου λεει (no data found)
kabamaru21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 τα save δεν αναγνωριζοντε απο τον η/υ οπως ειναι λογικο άλλωστε... μπορεις νμονο να τα μεταφερεις. οσο για τα αρχεια που προσπαθεις να αναπαραγεις... τι codec εχουνε? και τι κατάληξη (mkv avi?)
n00bMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 σωστος.... τα αρχεια ειναι σε καταληξη avi αλλα τα μετατρεπω σε divx πριν προσπαθησω! αλλα τπτ
Antretng Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 σωστος....τα αρχεια ειναι σε καταληξη avi αλλα τα μετατρεπω σε divx πριν προσπαθησω! αλλα τπτ Τι ακριβώς εννοείς τα μετατρέπεις σε divx ; Τα αρχεία avi που έχεις δεν είναι divx ; Για τι codec μιλάμε;
n00bMan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 τα αρχεια που εχω ειναι σε μορφη avi και τα μετατρεπω σε αρχεια με καταληξη divx ! ειναι ενα προγραμμα που ενσωματωνει τα αρχεια srt με τα αρχεια avi σε divx ! μονο ετσι μπορει το ps3 να αναπαραγει ελληνικους υποτιτλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.