archi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 το πηγα σε εναν φιλο το συνδεσε με το μακ του κ εκανε το ξεκλειδωμα με το quickpwn και δουλεψε!το πηρα κ εφυγα..οταν γυρισα σπιτι παρατηρησα οτι δεν ειχε σημα ,εψαξα στο network αλλα κ παλι τιποτα!
thief7710 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πουλα το iphone και πανε παρε αυτο http://www.nokia.gr/link?cid=EDITORIAL_99229 να γλιτωσεις απο τετοιες καταστασεις
kpartsi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πουλα το iphone και πανε παρε αυτο http://www.nokia.gr/link?cid=EDITORIAL_99229 να γλιτωσεις απο τετοιες καταστασεις Άσε ρε φίλε... Πήγαινε αλλού να πετάξεις τις εξυπνάδες σου...
thief7710 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Εσυ τωρα τι επαθες? Πρωτα απο ολα δεν ξερω αν προσεξες το στο τελος του μηνυματος( απλα μια πλακα εκανα). Και 2ον (γιατι σιγουρα αυτo νoμιζεις) και εγω iphone εχω.Δεν ειμαι της "απεναντι" ομαδας. edit:Δεν ξερω αν ανοιξες το λινκ να δεις ποιο ακριβως νοκια προτεινα στον φιλο η αν απλα ειδες το νοκια url.Η οποια σποντα μου παντως πηγαινε προς αυτον και οχι προς στο κινητο. (συνδιασετο με το link και θα καταλαβεις.Αν σε ενδιαφερει να καταλαβεις )
kpartsi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 sorry... το πήρα στραβά... από χτες το βράδυ προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα και είναι συχνό φαινόμενο να μπαίνουν διάφοροι να κοροϊδεύουν... και πάλι sorry Το 1110 το ξέρω πολύ καλά... Το έχει η μάνα μου
thief7710 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Το 1110 το ξέρω πολύ καλά... Το έχει η μάνα μου Α γεια σου.Τωρα με επιασες
bobask2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 καλημερα.μια βοηθεια και για μενα.φιλε krapsi εχω windows εκανα με εναν φιλο τον iphone update και κολησε και το δικο μας ετσι ακριβως.το βαζουμε σε dfu mode με το winpwn 2.5 αλλα μετα τι κανουμε?ασπριζει η οθονη αλλα δεν το αναγνωριζει το itune.μηπως κανω κατι λαθος?και δεν καταλαβα αυτο το shift+restore.σε παρακαλω μια βοηθεια.
klainmaingr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Restore κάνατε; Το θέμα του φίλου παραπάνω ήταν να το κάνει unlock κάτι το οποίο σε σένα φαντάζομαι οτι δεν θα χρειαστεί μιας και τα αγορασμένα απο ελλάδα iphone είναι ξεκλείδωτα. Ένα restore ή ένα update πάλι μέσα απο itunes θα σας στρώσει. Αλλιώς πατάς shift+click πάνω στο κουμπί του restore και έχεις κατεβασμένο το official 2.2.1. Επιλέγεις αυτό την έκδοση που έχεις κατεβάσει και πατάς οκ. Καλή τύχη. Να ξές οτι μπορεί να είναι θέμα usb θύρας. Την πάτησα και εγώ έτσι. Δοκίμασε αν έχεις την ευκαιρία σε άλλο pc ή σε mac
lunatic89 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά τη βοήθεια σας.... Κόλλησε το iphone μου. Είναι το πρώτο 3G και ενώ το συνδέω στον υπολογιστή κ ανοίγω το i tunes μου λεει να το συνδεσω.Δηλαδη δεν το αναγνωριζει οτι συνδεθηκε. Δοκιμασα με το πατημα των 2 κουμπιων συνεχομενα για να κανει ενα reset αλλα δεν αλλαξε τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.