form3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το αλλάξαμε. Τώρα νωμίζω ότι ολοκληρώσαμε τις αλλαγές. Σιγά σιγά θα έχουμε και νέα στοιχεία. Πείτε μας την γνώμη σας... kairos.gr Νομίζω την διάβασες πιο πριν.. Πιο πολύ μου άρεσε με τους χάρτες και την γενική πρόγνωση στην αρχική. Βαριέμαι κι εγώ (και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) να διαβάζω πολυ μεγάλες προγνώσεις!!! - thanks και για το link μην είμαστε αχάριστοι
fantomas3004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Καλύτερη πρόγνωση για τον καιρό είναι το επίσημο site της ΕΜΥ, τα υπόλοιπα είναι αναξιόπιστα στην πρόβλεψη 2 - 3 μέρες αργότερα όχι τόσο στις θερμοκρασίες όσο στις μετεωρολογικές συνθήκες ειδικά το meteo και το freemeteo. Περισσότερο αξιόπιστο για 2 μέρες είναι το ΠΟΣΕΙΔΩΝ.
sellinios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Το θέμα μας δεν είναι ο καιρός γενικότερα, αλλά το http://www.kairos.gr. Εγώ γιαυτό άνοιξα το topic. Πολύ απλά το σίτε από τότε που σας το πρωτοπαρουσίασα έχει φτάσει τα 105,000 pageviews. Όπως καταλαβαίνεται αυτό σημαίνει ότι είναι πλεόν στα δυνατά σίτε. Και σιγά σιγά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το σίτε έχει άλλωστε μόνο 2 μήνες λειτουργίας και ειλικρινά περιμένουμε 200,000 pageviews τον επόμενο μήνα. Καλή σας μέρα
sellinios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τελευταία κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να βελτιώσουμε τις πληροφορίες που είναι διαθέσημες στους χρήστες μας με νέους διαδραστικούς χάρτες και σιγά σιγά να εγκαταλείψουμε οριστικά την πληροφορία που παραδοσιακά χρησιμοποιήσαμε παίρνωντας δεδομένα από το weather channel. Ο χάρτης που έχουμε στην αρχική σελίδα του σίτε μας είναι δικό μας τροποποιημένο μοντέλο. Συνδιασμός GFS και αλγορύθμου που φιλτράρουν τα δεδομένα βάση του Ελληνικού ανάγλυφου και καιρού, παρόμοια προσπάθεια δεν έχει γίνει από αλλού. Ο χρήστης τώρα έχει στην διάθεση του πληροφορίες που όταν ολοκληρωθούν θα είναι 100 % εντυπωσιακές. Σταδιακά αυτές οι πληροφορίες θα πολλαπλασιαστούν στο σίτε μας και σε λίγο καιρό θα έχουμε πραγματικά όσα απλοί χρήστες ή ακόμη και ερασιτέχνες μετεωρολόγοι χρειάζονται να ξέρουν για να δούν τον καιρό για τις επόμενες ημέρες παντού. Τονίζω το παντού γιατί σε λίγο θα έχουμε τον καιρό για όλες τις περιοχές του πλανήτη. Γενικότερα θα ήθελα να ξέρω εάν πολλοί από εσάς γνωρίζουν το http://www.kairos.gr εάν έχουν μπεί ποτέ και εάν το βρίσκουν ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Για όσους θέλουν να κάνουν καταχώρηση την ιστοσελίδα τους στο directory μας αυτό μπορεί να γίνει από την σελίδα: http://www.kairos.gr/el/directory-kairos.html Όσοι θέλουν να δούν τα στατιστικά μας : http://www.kairos.gr/el/statistics.html Σας ευχαριστώ όλους πολύ και ειδικά το insomnia για το βήμα που μας παραχωρεί !!! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2010 από sellinios
SlackulatoR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πρότεινα το menu να το βάλετε στο ύψος που είναι και οι σημαίες των χωρών γιατί εκεί που είναι τώρα δεν φαίνεται και τόσο. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2010 από SlackulatoR
sellinios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εγώ θα πρότεινα το menu να το βάλεται στο ύψος που είναι και οι σημαίες των χωρών γιατί εκεί που είναι τώρα δεν φαίνεται και τόσο. Αλλά σχεδόν όλη η πληροφορία είναι στην Αρχική ούτως η άλλως. Μετά σε ένα τέτοιο σίτε ο χρήστης μπαίνει σχεδόν κάθε μέρα, δεν είναι και τόσο δύσκολο να το μάθει νομίζω.
antonisid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Η σελίδα μ'αρέσει αρκετά μπορώ να πω. Θα προτιμούσα το menu με τις ημερομηνίες που είναι πάνω στον χάρτη να είναι με πιο μεγάλα γράμματα και πιο ευδιάκριτο. Χρησιμοποιείτε κάποιο cms?
sellinios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Η σελίδα μ'αρέσει αρκετά μπορώ να πω. Θα προτιμούσα το menu με τις ημερομηνίες που είναι πάνω στον χάρτη να είναι με πιο μεγάλα γράμματα και πιο ευδιάκριτο. Χρησιμοποιείτε κάποιο cms? Χρησιμοποιούμε joomla cms, ευχαριστούμε για τα καλά λόγια... χαίρομα
marios_geo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πολύ όμορφο, και καλή δουλεία. Αν γινόταν θα ήθελα να μπορείς να κάνεις zoom στον χάρτη ώστε να έχεις πληροφορίες και για άλλες πόλεις. Ακόμα και αν δεν γίνεται zoom, ίσως να χωρίζατε την Ελλάδα σε Ζώνες ή κάτι τέτοιο. Π.Χ. Ανάμεσα στην Καβάλα και Αλεξανδρούπολη, δεν μπορείς να δεις τον καιρλο στην Ξάνθη και Κομοτήνη, που έχουν διαφορετικό κλίμα.
PCharon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Με IE6 το site φαίνεται κανονικά ενώ με Opera, Firefox, Chrome λείπει το περισσότερο περιεχόμενο και στο μενού φαίνονται μόνο τα Home, Forum. -
nickarmy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πολύ όμορφο, και καλή δουλεία.Αν γινόταν θα ήθελα να μπορείς να κάνεις zoom στον χάρτη ώστε να έχεις πληροφορίες και για άλλες πόλεις. Ακόμα και αν δεν γίνεται zoom, ίσως να χωρίζατε την Ελλάδα σε Ζώνες ή κάτι τέτοιο. Π.Χ. Ανάμεσα στην Καβάλα και Αλεξανδρούπολη, δεν μπορείς να δεις τον καιρλο στην Ξάνθη και Κομοτήνη, που έχουν διαφορετικό κλίμα. και εγώ αυτό θα έλεγα
sellinios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Με IE6 το site φαίνεται κανονικά ενώ με Opera, Firefox, Chrome λείπει το περισσότερο περιεχόμενο και στο μενού φαίνονται μόνο τα Home, Forum. - Απλά είσαι στην Αγγλική έκδοση. Πάτα το Ελληνικό σημαιάκι
PCharon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Απλά είσαι στην Αγγλική έκδοση. Πάτα το Ελληνικό σημαιάκι Σε Opera, Firefox, Chrome τουλάχιστον η αγγλική έκδοση είναι αυτή που βλέπεις με το που ανοίγει η σελίδα. Καλύτερα βάλτε προεπιλογή την ελληνική, πρώτον επειδή είναι σε .gr και δεύτερον επειδή το site φαίνεται ημιτελές στην πρώτη εντύπωση.
sellinios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Σε Opera, Firefox, Chrome τουλάχιστον η αγγλική έκδοση είναι αυτή που βλέπεις με το που ανοίγει η σελίδα. Καλύτερα βάλτε προεπιλογή την ελληνική, πρώτον επειδή είναι σε .gr και δεύτερον επειδή το site φαίνεται ημιτελές στην πρώτη εντύπωση. Θα μπορούσες να μου πείς εάν το πρόβλημα υπάρχει ακόμη ?
PCharon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Στον Opera δοκίμασα σβήνοντας το cookie και ανοίγοντας ξανά τη σελίδα και τώρα ανοίγει στα Ελληνικά από μόνο του. Προφανώς το ίδιο και στους υπόλοιπους. Άρα είναι ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα