sellinios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αρκετά καλό! Ένα μικροπροβληματάκι στην πρόγνωση έχει, φαίνεται μικρότερη η δεύτερη ή η πέμπτη μέρα και γράφει χαμήλη αντί χαμηλή στη θερμοκρασία. Ok πές ότι διορθώθηκε αυτό ... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ok... my bad... κάτι άσχετο... το domain ήταν ελεύθερο μέχρι που το κλείσατε εσείς; περίεργο μου φαίνεται. Το donaim το έχουμε από το 2000 !!! δεν ήταν ελεύθερο τότε
V for Vagelis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 sellinios καλή αρχή! Έχει και ενδιαφέροντα άρθρα βλέπω. Μια μικρή παρατήρηση μόνο. Στο "διαλέξτε τη πόλη σας", όταν πας να διαλέξεις χώρα, μερικές τις γράφει στα ελληνικά και άλλες στα αγγλικά. Απλά μπερδεύει λίγο.
sellinios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ρε PCharon.. για τον καιρό μου αρκεί και αυτό που έχει το in και το pathfinder εμένα... τόσο περίεργη σου φάνηκε δηλαδή η απορία μου; Το pathfinder και το in δεν έχουν καιρό για 38.000 σημεία στον κόσμο που έχουμε έμεις... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Θα ήθελα να σας υπογραμμίσω πως το μητρικό σίτε του καιρός είναι το www.inath.gr Το σίτε λειτουργεί 1 χρόνο και είναι και αυτό αποτέλεσμα πολύ μεγάλου κόπου δείτε και αυτό να μας πείτε μας...
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Το donaim το έχουμε από το 2000 !!! δεν ήταν ελεύθερο τότε Οκ.. γιατί θα μου φαινόταν πολύ περίεργο αν ήταν τόσο καιρό ελεύθερο Το pathfinder και το in δεν έχουν καιρό για 38.000 σημεία στον κόσμο που έχουμε έμεις... Τα παραπάνω site τα έφερα σαν παράδειγμα στον pc charon... προσωπικά ο καιρός και η πρόβλεψη του είναι ένα εντελώς αδιάφορο θέμα για μένα.
HellasVagabond Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Το pathfinder και το in δεν έχουν καιρό για 38.000 σημεία στον κόσμο που έχουμε έμεις...***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Θα ήθελα να σας υπογραμμίσω πως το μητρικό σίτε του καιρός είναι το www.inath.gr Το σίτε λειτουργεί 1 χρόνο και είναι και αυτό αποτέλεσμα πολύ μεγάλου κόπου δείτε και αυτό να μας πείτε μας... Εν ολιγοις παιρνουμε το ΙΝ.gr που ξερουμε ολοι, κολαμε και ενα Ath δλδ Αθηνα και κανουμε νεο portal....Δεν μπορω να πω πως σαν τιτλος ειναι προτοτυπος αλλα το site δειχνει οκ.
sellinios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εν ολιγοις παιρνουμε το ΙΝ.gr που ξερουμε ολοι, κολαμε και ενα Ath δλδ Αθηνα και κανουμε νεο portal....Δεν μπορω να πω πως σαν τιτλος ειναι προτοτυπος αλλα το site δειχνει οκ. Θα έλεγα ότι δεν έπιασες το concept μάλλον. Γιατί εάν είναι αυτό λογική τότε θα έλεγα οτι και το in out ή οτιδήποτε πλέον έχει την λέξη in είναι μη πρωτότυπη σκέψη και ιδεά. Όμως εμείς επειδή μένουμε in Athens σκεφτήκαμε το inath αυτό είναι η δική μας σκέψη και ίσως εάν είσαι καλοπροαίρετος να έβλεπες αυτήν. inath is enough !!!
Antwni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ καλό site για καιρό εκτός από το poseidon είναι και το meteo!!!
sellinios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δείτε τις αλλαγές μας και πείτε μας την γνώμη σας
PCharon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Βελτιώθηκε κάπως η οπτική δομή της σελίδας. Το βασικό μενού είναι κυριολεκτικά "αλλού ντ'αλλού" ως προς την οργάνωση των links. Το ένα άσχετο δίπλα/μαζί με το άλλο. Σε περίπτωση που ρωτήσεις, πες μου από που να πρωτοαρχίσω... Δεν δείχνει ακόμα χαρακτήρα ως δικτυακός τόπος, τουλάχιστον με την τωρινή εμφάνιση. Απλά μερικές σκόρπιες πληροφορίες. Τα ίδια που βλέπω και με το touch the sky στον Opera μου. Καλή συνέχεια.
Platonas123 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Που καιρός για site τώρα.....Έχουμε την Πετρούλα.
chrispen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 φίλε είναι 5 το πρωί και δεν μπορώ να μπώ στη σελίδα σου, υπάρχει πρόβλημα με τον σέρβερ ;
XronisR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Που καιρός για site τώρα.....Έχουμε την Πετρούλα. Μην μου πεις ότι τελείωσες και εσύ?:X:X:p:p
antonisid Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Το μενου να υποθεσω ειναι οριζοντιο αλλα εγω το βλεπω καθετο και βρισκει στο Who's Online ε? ...και με Ie και με firefox!!
sellinios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Το αλλάξαμε. Τώρα νoμίζω ότι ολοκληρώσαμε τις αλλαγές. Σιγά σιγά θα έχουμε και νέα στοιχεία. Πείτε μας την γνώμη σας... kairos.gr Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2010 από sellinios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα