the_valliant Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Έχω φάει τον (διαδικτυακό) κόσμο και δεν μπορώ να βρω πουθενά την παρακάτω εικόνα, που είχε κυκλοφορήσει ως wallpaper τότε που βγήκε το LoD. Αν την έχει κανείς πολύ θα τον ευγνωμονούσα αν μου την πόσταρε! >http://rapidshare.com/files/199501941/D2_images.jpg
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 official wallpaper από το site της Blizzard? δεν νομίζω να έχει βγει αυτό... θα ρίξω μια ματιά στο folder με (ΟΛΑ) τα wallpapers της Blizzard και θα σου πω με σιγουριά
HellasVagabond Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 http://www.blizzard.com/us/market/d2-print.html
the_valliant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 official wallpaper από το site της Blizzard? δεν νομίζω να έχει βγει αυτό... θα ρίξω μια ματιά στο folder με (ΟΛΑ) τα wallpapers της Blizzard και θα σου πω με σιγουριά Mea culpa: ΔΕΝ είναι OFFICIAL wallpaper, αλλά fan-made. Ξέχασα να το αναφέρω, είμαι σίγουρος γι'αυτό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ahhh, για αυτό δεν το έβρισκα στα 310 wallpapers που έχω από το site της Blizzard
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι δεν κοιτας το Link που σου εστειλα ? Τουλαχιστον μπορεις να το αγορασεις σαν πανο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 και αν θέλει να το βάλει wallpaper στο desktop θα καλύψει το monitor?
the_valliant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 και αν θέλει να το βάλει wallpaper στο desktop θα καλύψει το monitor? Όχι μωρέ, θα βάλω video-wall !!!
the_valliant Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μεγάλε, τεράστιε, μόλις τώρα μπόρεσα να τσεκάρω το λινκ που μου έστειλες (από τη δουλειά δεν μπορώ -το -ΣΥΖΕΥΞΙΣ τα κόβει τέτοια 'σατανικά' sites )- και όντως είναι αυτό που έψαχνα. Τη θεωρώ ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο artwork για το παιχνίδι (τόσο θεματικά όσο και ποιοτικά). Ευχαριστώ ξανά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.