Προς το περιεχόμενο

SSD με Jmicron και partition alignment test

voudas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλος παταω στο link και μου λεει 'Ωχ! Φαίνεται ότι αυτός ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί.' Διορθωσε το...

το link είναι ok. τί παροχέα έχεις? on? θέμα dns είναι γτ μεταφερθήκαμε σε άλλο server προχθες βράδυ κ κάποιοι isp δεν έχουν γυρίσει... από ip καρφωτά θα μπει δες εδώ

• Super Moderators
Δημοσ.
το link είναι ok. τί παροχέα έχεις? on? θέμα dns είναι γτ μεταφερθήκαμε σε άλλο server προχθες βράδυ κ κάποιοι isp δεν έχουν γυρίσει... από ip καρφωτά θα μπει δες εδώ

ελπίζω σε πιο "κοντινό", γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο site πηγαίνω για καφέ μέχρι να ανοίξει :o

Δημοσ.
ελπίζω σε πιο "κοντινό", γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο site πηγαίνω για καφέ μέχρι να ανοίξει :o

είσαι υπερβολικός... πάντως καλύτερα θα είναι...

Δημοσ.

Είναι μόνο θέμα MLC vs. SLC ή υπάρχουν υποκατηγορίες ή άλλα γαργαλιστικά στοιχεία?

Εμείς πού θα καταλάβουμε (μη μου πείτε την τιμή) αν οι SSD που πωλούνται είναι SLC/MLC, τί controller έχουν κτλ?

• Super Moderators
Δημοσ.
είσαι υπερβολικός... πάντως καλύτερα θα είναι...

μπορεί να φταίει και η Forthnet αλλά και ο billpeppas με otenet τα ίδια μου λέει... :-(

• Moderators
Δημοσ.

Ωραιος οδηγος και μετρησεις vouda!

(btw θαμωνας του hwbox ε? ωραιο φορουμ, και ωραιες ειδησεις! κανετε καλη δουλεια. οπως βλεπεις εμεις ειμαστε θαμωνες εδω, αλλα βοηθαμε κι εκει οσο μπορουμε :-) )

ps: το hwbox γενικα αργει να ανοιξει. το αντιλαμβανεται ευκολα κανεις ακομα και με dsl με "μηδενικο" ping.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...