Προς το περιεχόμενο

ειναι αργη η ιστοσελιδα μου!

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

εδω και 2 μερες δουλευω την ιστοσελιδα μου. ομως εμενα μου φενεται λιγο αργη. μπορειται να μου πειται τη γνωμη σας?

το domain name ειναι απο godaddy και webhosting απο hostmonster.

ισως να μην ειναι optimize οι φωτογραφιες μου γιζ γτηγορο κατευαζμα? η ειναι του web hosting προβλημα?

Δημοσ.

Υπάρχουν ένα σωρό παράμετροι που μπορούν να καθυστερούν τη σελίδα:

1) Bandwidth από τον hosting provider

2) Μη βελτιστοποιημένη χρήση HTML/JavaScript/CSS κτλ

3) Μεγάλο μέγεθος εικόνων (μήπως έχεις βάλεις καμία BMP αντί για JPG/PNG?)

4) Έχεις dial-up αντί για ADSL (:-))

...

Δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες ή προφανώς το link

Δημοσ.

χαχα ξεχασα να βαλω τη σελιδα. www.cyreptiles.eu

η σελιδα εγινε μεσα απο τεμπλατε του προγραμματος iweb της apple. οι φωτογραφιες γινονταν αυτοματα resize. οσο για το Bandwidth δεν ασχολιθηκα ξανα σ ιστοσελιδες ωστε να γνωριζω τους καλυτερους hosting provider. εντομεταξυ ποιος ειναι ο κλαυτερ hosting? adsl 2mbps εχω:-)

Δημοσ.

Αφού όλη η σελίδα είναι φωτογραφίες... ακόμα και τα πλαισιάκια... τα πάντα...

λογική είναι η καθυστέρηση (και το σπάσιμο νεύρων για εμάς που το κοιτάμε)

Δημοσ.

Δε σου φταίει ο webhoster. Η δεύτερη σελίδα που άνοιξα κατέβασε συνολικά 2,3MB! Εντελώς απαράδεκτο μέγεθος για ιστοσελίδα! :shock:

Γι αρχή να μετατρέψεις τις βαριές *.png φωτογραφίες σε *.jpg όχι πάνω από 85% quality. Στο www τις έβαλες, δεν πρόκειται να πάρει κανένας επισκέπτης μεγεθυντικό φακό και να ψάχνει στην οθόνη τα πίξελ.

Κάποιες "βαριές" εικόνες του background να τις κάνεις σε *.gif ή να κατεβάσεις την ποιότητα των *jpg (το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο αν το κάνεις σωστά).

Δημοσ.

δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά πολλές είναι πλέον οι σελίδες που έχουν πολλά γραφικά αλλά δεν πάνε και τόσο αργά! κάτι άλλο συμβαίνει!

από το pc μου πάντως ο server σου έχει ίδιο ping με το http://www.cisco.com οπότε δεν είναι θέμα δικτύου.

μήπως κάτι τρέχει με τον κώδικα?

edit:

άκυρο τελικά το παραπάνω γιατί πραγματικά κατεβάζει πολύ υλικό!! κάνε αυτό που σου είπε ο φίλος για τις εικόνες και θα είσαι OK πιστεύω.

Δημοσ.

Η διαφορά στο μάτι μεταξύ 2 εικόνων στο νετ δεν φαίνεται πάντα εύκολα... δεξί κλικ "ιδιότητες" για να δεις μεγέθη.

η ουσία είναι η δική σου σελίδα έχει μόνο γραφικά τα οποία δεν επαναλαμβάνονται κιόλας άρα θέλουν εκ νέου φόρτωμα σε κάθε σελίδα..

Δημοσ.

Πολύ απλά φίλε μου ποτέ δεν φτιάχνουμε ένα site με μόνο εικόνες γιατί μετά θα σέρνεται.

Υ.Γ. Ειδικά εσύ που μας λες ότι γίνονται και resize οι εικόνες αυτό σημαίνει ότι τις φορτώνει ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ και μετά τις κάνει resize.. Κόψε τις εικόνες στις σωστές διαστάσεις

Δημοσ.

αρκετα λαθοι βλεπω οτι εχω κανει. τις παρατηρισεις σας θα τις δω και θα σας ιδοποιησω σε λιγες μερες. ευχαριστω παντος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...