Ozone Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας εδω και 2 μερες δουλευω την ιστοσελιδα μου. ομως εμενα μου φενεται λιγο αργη. μπορειται να μου πειται τη γνωμη σας? το domain name ειναι απο godaddy και webhosting απο hostmonster. ισως να μην ειναι optimize οι φωτογραφιες μου γιζ γτηγορο κατευαζμα? η ειναι του web hosting προβλημα?
PCharon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αν δε δούμε την ιστοσελίδα πώς θα σου απαντήσουμε με σιγουριά?
ilias_t Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχουν ένα σωρό παράμετροι που μπορούν να καθυστερούν τη σελίδα: 1) Bandwidth από τον hosting provider 2) Μη βελτιστοποιημένη χρήση HTML/JavaScript/CSS κτλ 3) Μεγάλο μέγεθος εικόνων (μήπως έχεις βάλεις καμία BMP αντί για JPG/PNG?) 4) Έχεις dial-up αντί για ADSL () ... Δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες ή προφανώς το link
Ozone Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 χαχα ξεχασα να βαλω τη σελιδα. www.cyreptiles.eu η σελιδα εγινε μεσα απο τεμπλατε του προγραμματος iweb της apple. οι φωτογραφιες γινονταν αυτοματα resize. οσο για το Bandwidth δεν ασχολιθηκα ξανα σ ιστοσελιδες ωστε να γνωριζω τους καλυτερους hosting provider. εντομεταξυ ποιος ειναι ο κλαυτερ hosting? adsl 2mbps εχω
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αφού όλη η σελίδα είναι φωτογραφίες... ακόμα και τα πλαισιάκια... τα πάντα... λογική είναι η καθυστέρηση (και το σπάσιμο νεύρων για εμάς που το κοιτάμε)
PCharon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δε σου φταίει ο webhoster. Η δεύτερη σελίδα που άνοιξα κατέβασε συνολικά 2,3MB! Εντελώς απαράδεκτο μέγεθος για ιστοσελίδα! Γι αρχή να μετατρέψεις τις βαριές *.png φωτογραφίες σε *.jpg όχι πάνω από 85% quality. Στο www τις έβαλες, δεν πρόκειται να πάρει κανένας επισκέπτης μεγεθυντικό φακό και να ψάχνει στην οθόνη τα πίξελ. Κάποιες "βαριές" εικόνες του background να τις κάνεις σε *.gif ή να κατεβάσεις την ποιότητα των *jpg (το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο αν το κάνεις σωστά).
atrias Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά πολλές είναι πλέον οι σελίδες που έχουν πολλά γραφικά αλλά δεν πάνε και τόσο αργά! κάτι άλλο συμβαίνει! από το pc μου πάντως ο server σου έχει ίδιο ping με το http://www.cisco.com οπότε δεν είναι θέμα δικτύου. μήπως κάτι τρέχει με τον κώδικα? edit: άκυρο τελικά το παραπάνω γιατί πραγματικά κατεβάζει πολύ υλικό!! κάνε αυτό που σου είπε ο φίλος για τις εικόνες και θα είσαι OK πιστεύω.
alexzzz Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Η διαφορά στο μάτι μεταξύ 2 εικόνων στο νετ δεν φαίνεται πάντα εύκολα... δεξί κλικ "ιδιότητες" για να δεις μεγέθη. η ουσία είναι η δική σου σελίδα έχει μόνο γραφικά τα οποία δεν επαναλαμβάνονται κιόλας άρα θέλουν εκ νέου φόρτωμα σε κάθε σελίδα..
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ απλά φίλε μου ποτέ δεν φτιάχνουμε ένα site με μόνο εικόνες γιατί μετά θα σέρνεται. Υ.Γ. Ειδικά εσύ που μας λες ότι γίνονται και resize οι εικόνες αυτό σημαίνει ότι τις φορτώνει ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ και μετά τις κάνει resize.. Κόψε τις εικόνες στις σωστές διαστάσεις
PCharon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Άκυρα όλα, τελικά το βρήκα τί φταίει! Το χόμπυ του με τα φίδια! Τα ερπετά μου μέσα, πρωινιάτικα!
Ozone Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 αρκετα λαθοι βλεπω οτι εχω κανει. τις παρατηρισεις σας θα τις δω και θα σας ιδοποιησω σε λιγες μερες. ευχαριστω παντος.
giankar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πρέπει να υπάρχει θέμα από τη μεριά του host, αν τεμάχιζες τις εικόνες λογικά θα φόρτωνε γρηγορότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.