Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πραγματικά, επιτέλους! Ωραία είδηση αυτή
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Γνωρίζει κανείς αν το DLC Phileasson's Secret είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη; Στην Αμερική το βρίσκω μέσω Steam, σε Ευρωπαϊκό ΙP το εμφανίζει unavailable. Ευχαριστώ.
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δεν πρέπει να είναι γιατί κανένα από τα γνωστά ευρωπαικά retail καταστήματα δεν το έχει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αν υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή θα είναι διαθέσιμο (ελπίζω να μην αργήσει τόσο, όσο το κυρίως παιχνίδι) θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το DLC με τη retail έκδοση που έχω; Ή μήπως θα πρέπει να το κάνω register στο Steam, λ.χ., για να πάρω την έκδοση από εκεί; Εντωμεταξύ, στα επίσημα αγγλόφωνα fora επικρατεί μια ψιλό-νέκρα και τα γερμανικά μου δεν επαρκούν για τέτοιες ερωτήσεις. Οπότε, αν γνωρίζει κάποιος ένα καλό fansite, θα ήμουν υπόχρεος.
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπάρχει δυνατότητα να μπορείς να λειτουργήσεις expansion από το steam σε retail έκδοση. Πρόσφατα το είχα κοιτάξει για το two worlds. Το γράφει και στο steam για τα expansion ότι απαιτούν και κανονική έκδοση από steam όταν φυσικά δεν είναι stand alone.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δεν ήταν η απάντηση που ήλπιζα, αλλά ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση Γενικά, είναι κρίμα ένα τόσο ωραίο RPG να έχει τέτοια επιεικώς άθλια διανομή, και μάλιστα στην Ευρώπη, από όπου προέρχεται.
Tobajara Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπάρχει δυνατότητα να μπορείς να λειτουργήσεις expansion από το steam σε retail έκδοση. Πρόσφατα το είχα κοιτάξει για το two worlds. Το γράφει και στο steam για τα expansion ότι απαιτούν και κανονική έκδοση από steam όταν φυσικά δεν είναι stand alone. Αυτό λέγεται νταβατζιλίκι και αλητεία ή εγώ είμαι περίεργος? Γενικά το παιχνίδι είχε πολλά θέματα προώθησης και άξιζε πιο ευρείας αναγνώρισης. Στην Ελλάδα δε φιλοτιμήθκε να το φέρει κάποιος. Μακάρι μελλοντικά να αλλάξει η κατάσταση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Επανέρχομαι στο θέμα του expansion για να κάνω μια γενικότερη ερώτηση: τα DLC/expansions είναι ασύμβατα μόνο στην περίπτωση του Steam, ή και του Gamersgate, λ.χ.; Αλλιώς, η retail έκδοση είναι ασύμβατη με DLC από οποιοδήποτε online store; Κι αν ναι, από πού θα μπορούσαμε θεωρητικά να τη βρούμε; Κυκλοφόρησε retail κάποια στιγμή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα