Dosas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Πάντως γενικά είναι παράξενο να έχουν οικονομικά προβλήματα ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής όταν το πρώτο drakensang πούλησε πάνω από 500k αντίτυπα. τα φάγαν όλα στα μπουζούκια.
raven3x7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βασικα εχουν καποιου ειδους διαφωνια με τη DTP με αποτελεσμα να μην εχει βαλει λεφτα προς το παρων για ενα Drakensang 3 και η Raadon Labs μετα απο αυτο εκανε αιτηση για πτωχευση. Παιζει ισως να ειναι και ελιγμος της RL παντως
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Τελικά βρέθηκε αγοραστής για την εταιρεία και από τι φένετε λύθηκε και το οικονομικό της πρόβλημα και πλέον η αγγλική έκδοση προχωρά κανονικά και είναι έτοιμη να βγει. http://www.bigpoint.net/index.es?action=press&subpage=press_archiv&newsID=293&lang=en
manost Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έχει πάρει το μάτι μου το: Drakensang: The River Of Time και ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του παιχνιδιού στο gamespot, αναφέρεται: Prequel to The German RPG Dark Eye: Drakensang. Τί ακριβώς παίζει μ' αυτή την έκδοση; Η γερμανική έκδοση που αναφέρεται έχει βγει σε αγγλική ή όχι; Με τα λίγα που είδα, πρόκειται για turn based με party, δηλαδή κάτι σαν Dragon Age. Αξίζει ν' ασχοληθούμε ή να περιμένουμε τον Μάρτιο το Dragon Age 2;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το Drakensang: Dark Eye κυκλοφόρησε κανονικά και ήταν αρκετά αξιόλογη προσπάθεια -όχι κάτι τρομερά πρωτότυπο, αλλά καλά φτιαγμένο στους μηχανισμούς του. Με τους διαλόγους είχα αντιρρήσεις και το ότι έγινε localization από τα Γερμανικά δε βοήθησε. Γενικά, αξίζει να το δει κανείς -Δε θα το συνέκρινα με το Dragon Age ως προς τους μηχανισμούς του και γενικά, με πολύ λιγότερο hype (και χωρίς την κατάρα του DLC) έδωσε καλό αποτέλεσμα. Με το sequel δεν ξέρω τι γίνεται καθόλου.
chek2fire Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Είχαν πει ότι ετοιμάζουν την αγγλική έκδοση και κανονικά θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσεις αλλά μάλλον λόγο των οικονομικών προβλημάτων θα έχει παγώσει το θέμα.
constantinos_rho Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 πωπω ο κοσμος με το που αρχιζει ειναι παραδεισος, και ακομα δε πηγα στη πολη...!!!
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Είναι τύπου dragon age με κανόνες που θυμίζουν αρκετά τους dnd. Το σύστημα upgrade του χαρακτήρα νομίζω είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε game. Αν δεν έχεις παίξει το πρώτο μέρος θα πρέπει να το δεις asap.. Πάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να το βρω πουθενά να το πουλάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βρίκατε σπασμένο ενω όχι μόνο δεν έχει βγει στην αγορά αλλά δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε κανένα site
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ναι αλλά δεν υπάρχει πουθενά ούτε καν σε ψηφιακή μορφή.. εκτός από τα σπασμένα
flamelab Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Είναι τύπου dragon age με κανόνες που θυμίζουν αρκετά τους dnd. Το σύστημα upgrade του χαρακτήρα νομίζω είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε game. Αν δεν έχεις παίξει το πρώτο μέρος θα πρέπει να το δεις asap.. Πάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να το βρω πουθενά να το πουλάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βρίκατε σπασμένο ενω όχι μόνο δεν έχει βγει στην αγορά αλλά δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε κανένα site Αρα καλυτερα να ξεκινήσω το 1ο ;
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ξεκίνα το πρώτο για να μπεις στο κλίμα αλλά σε προειδοποιώ ότι παρά τον παραμυθένιο του κόσμο το game είναι μεγάλη hardcorila δλδ κλασικό γερμανικό rpg.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γεγονός αυτό, και μπορεί μεν να έχει ένα αρκετά καλό learning curve στην αρχή, αλλά από ένα σημείο και μετά αν έχεις κάνει λάθος επιλογές στην ανάπτυξη των χαρακτήρων δυσκολεύει πολύ από εκείνη την άθλια ποντικομαμή και μετά
polonos1313 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Παίδες το game είναι ίδιο στυλ με το Dragon Age ?? Το σύστημα μάχης είναι με pause ? Ποιο έχει καλύτερα γραφικά ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα