Προς το περιεχόμενο

Drakensang: The River Of Time

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως γενικά είναι παράξενο να έχουν οικονομικά προβλήματα ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής όταν το πρώτο drakensang πούλησε πάνω από 500k αντίτυπα.

τα φάγαν όλα στα μπουζούκια.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα εχουν καποιου ειδους διαφωνια με τη DTP με αποτελεσμα να μην εχει βαλει λεφτα προς το παρων για ενα Drakensang 3 και η Raadon Labs μετα απο αυτο εκανε αιτηση για πτωχευση. Παιζει ισως να ειναι και ελιγμος της RL παντως

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά βρέθηκε αγοραστής για την εταιρεία και από τι φένετε λύθηκε και το οικονομικό της πρόβλημα και πλέον η αγγλική έκδοση προχωρά κανονικά και είναι έτοιμη να βγει.

http://www.bigpoint.net/index.es?action=press&subpage=press_archiv&newsID=293&lang=en

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει πάρει το μάτι μου το: Drakensang: The River Of Time και ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του παιχνιδιού στο gamespot, αναφέρεται: Prequel to The German RPG Dark Eye: Drakensang.

Τί ακριβώς παίζει μ' αυτή την έκδοση; Η γερμανική έκδοση που αναφέρεται έχει βγει σε αγγλική ή όχι;

Με τα λίγα που είδα, πρόκειται για turn based με party, δηλαδή κάτι σαν Dragon Age. Αξίζει ν' ασχοληθούμε ή να περιμένουμε τον Μάρτιο το Dragon Age 2;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Drakensang: Dark Eye κυκλοφόρησε κανονικά και ήταν αρκετά αξιόλογη προσπάθεια -όχι κάτι τρομερά πρωτότυπο, αλλά καλά φτιαγμένο στους μηχανισμούς του. Με τους διαλόγους είχα αντιρρήσεις και το ότι έγινε localization από τα Γερμανικά δε βοήθησε.

Γενικά, αξίζει να το δει κανείς -Δε θα το συνέκρινα με το Dragon Age ως προς τους μηχανισμούς του και γενικά, με πολύ λιγότερο hype (και χωρίς την κατάρα του DLC) έδωσε καλό αποτέλεσμα.

Με το sequel δεν ξέρω τι γίνεται καθόλου.

Δημοσ.

Είχαν πει ότι ετοιμάζουν την αγγλική έκδοση και κανονικά θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσεις αλλά μάλλον λόγο των οικονομικών προβλημάτων θα έχει παγώσει το θέμα.

Δημοσ.

Είναι τύπου dragon age με κανόνες που θυμίζουν αρκετά τους dnd. Το σύστημα upgrade του χαρακτήρα νομίζω είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε game. Αν δεν έχεις παίξει το πρώτο μέρος θα πρέπει να το δεις asap..

Πάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να το βρω πουθενά να το πουλάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βρίκατε σπασμένο ενω όχι μόνο δεν έχει βγει στην αγορά αλλά δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε κανένα site

Δημοσ.
Είναι τύπου dragon age με κανόνες που θυμίζουν αρκετά τους dnd. Το σύστημα upgrade του χαρακτήρα νομίζω είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε game. Αν δεν έχεις παίξει το πρώτο μέρος θα πρέπει να το δεις asap..

Πάντως ρε παιδιά δεν μπορώ να το βρω πουθενά να το πουλάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το βρίκατε σπασμένο ενω όχι μόνο δεν έχει βγει στην αγορά αλλά δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε κανένα site

Αρα καλυτερα να ξεκινήσω το 1ο ;

Δημοσ.

Ξεκίνα το πρώτο για να μπεις στο κλίμα αλλά σε προειδοποιώ ότι παρά τον παραμυθένιο του κόσμο το game είναι μεγάλη hardcorila δλδ κλασικό γερμανικό rpg.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γεγονός αυτό, και μπορεί μεν να έχει ένα αρκετά καλό learning curve στην αρχή, αλλά από ένα σημείο και μετά αν έχεις κάνει λάθος επιλογές στην ανάπτυξη των χαρακτήρων δυσκολεύει πολύ

από εκείνη την άθλια ποντικομαμή και μετά

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...