Προς το περιεχόμενο

iMac 24" 2,16 - Γνώμες για αγορά μεταχειρισμένου.

QSpec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος μου δίνει το 24άρι iMac του, 2.16, 1gb ram (θα βάλω 2 ακόμα), 7300GT 128mb, με 500 ευρώ.

Έχω ένα Macbook και πάντα γύρναγε στο μυαλό μου η σκέψη ενός iMac αλλά ποτέ δεν κατάφερα να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου μιας και έχω ήδη ένα desktop, με win και ubuntu.

Επειδή δεν μπορώ να βρω άλλη δικαιολογία εκτός από την τιμή, πιστεύετε οτι είναι μια καλή αγορά; Μελοντική του χρήση περιλαμβάνει λίγο developing, λίγο Photoshop, ταινίες/σειρές, άντε και λίγο WoW αν ξαναρχίσω ποτέ.

Δημοσ.

για iMac είναι καλή αγορά...αν σκοπεύεις να απομακρυνθείς τελείως απο pc/windows τότε go for it...αλλιώς δεν αξίζει...

Δημοσ.

Ο κύριος λόγος που δουλεύω ακόμα win είναι ότι δούλευα πιο άνετα τα διάφορα προγράμματα στο dekstop παρά στο MB λόγω ram και κάρτας, είναι καιρός τώρα που θέλω να φύγω εντελώς από τα win αλλά λίγο η δουλειά, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, δεν μπορώ.

Ισως τώρα να τα καταφέρω :P

Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα να το πουλήσω εάν χρειαστώ τα χρήματα ή δω οτι το έχω και κάθεται. Τι λέτε;

Δημοσ.

σίγουρα μπορείς να το ξαναπουλήσεις...100%...500 ευρώ θα τα έσκαγα κ γω άνετα αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο iMac...πάρτο και βάλτου πάνω και xp/vista μέσω boot camp(αν σου είναι αναγκαία)...και θα είσαι κομπλέ...

Δημοσ.

Τι καλά είναι όταν σε σπρώχνουν να κάνεις αυτό που πάντα ήθελες, ε;

Εγώ πάντως θα το έπαιρνα (αν δεν είχα αλλεργία σε mac)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...