Προς το περιεχόμενο

Αγορα TV,LSD η Plasma?

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,το ξαδερφακι μου θελει να παρει μια τηλεορασουλα και μεχρι στιγμης εχει δει αυτην: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16599 (οχι απο το συγκεκριμενο καταστημα,απλα ετσι εβαλα το link).

Του ειπα λοιπον να περιμενει να κανω και μια ερωτησουλα μεσα στο insomnia μια κι εγω δεν τα πολυ κατεχω αυτα περι οθονων.

Γι'αυτο θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κατι καλυτερο εκει γυρω στα 600 ευρω,στις 40 ιντσες και αν πρεπει να παρει lsd η plasma.

Ευχαριστω!:-)

Δημοσ.

Να παρει LSD δεν το προτεινω γιατι θα τα βλεπει ολα τριπλα και τετραπλα.......

Περα απο την πλακα ομως αν θελει να βλεπει DVD να παρει LCD αλλιως αν θελει να βλεπει απλα καναλια τοτε να παρει Plasma.

Δημοσ.
Να παρει LSD δεν το προτεινω γιατι θα τα βλεπει ολα τριπλα και τετραπλα.......

Περα απο την πλακα ομως αν θελει να βλεπει DVD να παρει LCD αλλιως αν θελει να βλεπει απλα καναλια τοτε να παρει Plasma.

Βασικα αντε να δει κανενα dvd το σαββατοκυριακο οποτε μιλαμε κυριως για να βλεπει καναλια.

Καμια καλη tv παιζει σε αυτα τα λεφτα?

Δημοσ.

Αληθευει οτι λογω ακτινοβολιας οι Plasma προκαλουν λευχαιμια; Το εχω διαβασει σε κλαδικο περιοδικο. Παρακαλω μονο υπευθυνες απαντησεις απο γνωριζοντες, καθοτι το θεμα, αν ειναι αληθεια, ειναι πολυ σοβαρο.

Δημοσ.
Βασικα αντε να δει κανενα dvd το σαββατοκυριακο οποτε μιλαμε κυριως για να βλεπει καναλια.

Καμια καλη tv παιζει σε αυτα τα λεφτα?

Ψαξε για την Panasonic 42PX8E η την 42PX80E. Εγω εχω την δευτερη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Λευχαιμια οι Plasma ? Αν ισχυε θα τις ειχαν σουταρει, εξαλλου ξερω ατομα που εχουν 8 χρονια Plasma και δεν επαθαν τπτ.

Δημοσ.
Ψαξε για την Panasonic 42PX8E η την 42PX80E. Εγω εχω την δευτερη και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Ευχαριστω HellasVagabond για την συμβουλη σου αλλα πες μου κατι ακομη:Πιο ειναι το κριτιριο ωστε να ξερεις ποτε πρεπει να διαλεξεις μια lsd η μια plasma?Ειναι οι ιντσες,ειναι το τι θελεις να βλεπεις στην tv(DVD η καναλια)...?

Πες μου 2 λογια σε παρακαλω να ξερω κι εγω τι κανω και που παω.

Δημοσ.

Λευχαιμια οι Plasma ? Αν ισχυε θα τις ειχαν σουταρει, εξαλλου ξερω ατομα που εχουν 8 χρονια Plasma και δεν επαθαν τπτ.

Οπως "σουταραν" και τις CRT, που αποδεδειγμενα εχουν ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ακτινοβολια?? Οσο γι'αυτους που εχουν "8 χρονια Plasma και δεν επαθαν τπτ", ως γιατρος να σου πω οτι τα αποτελεσματα της ακτινοβολιας ερχονται αργα, αλλα να εισαι σιγουρος οτι ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Γι αυτο ζητησα γνωμες απο γνωστες κι οχι εμπειρικους.

Δημοσ.

j11h καταρχην ειναι LCD και οχι LSD...LSD ειναι παραισθησιογονα ουσια....Περα απο αυτο οι LCD εχουν πιο crisp εικονα απο τις Plasma αλλα οχι τοσο καλο τονο μαυρου και ασπρου. Αντιθετα οι Plasma οθονες δεν ειναι τοσο crisp αλλα οταν βλεπεις τηλεοραση δεν πιξελιαζουν οπως οι LCD. Οποτε αναλογα με την χρηση αποφασιζεις.

Αυτο που λες ειναι εντελως ασχετο γιατι οταν υπηρχαν οι CRT ΔΕΝ υπηρχαν ουτε LCD ουτε Plasma οποτε η μονη λυση θα ηταν να μην εχουμε τηλεορασεις....Περα απο αυτο η ακτινοβολια συμφωνα με γιατρους δεν ηταν βλαβερη αν εβλεπες λιγη τηλεοραση καθε μερα.

Τωρα αυτο που ζητας δεν μπορει να στο απαντησει κανεις με σιγουρια, το μονο που θα σου πουν ολοι ειναι πως αν ηταν αποδεδειγμενο αυτο τοτε να εισαι σιγουρος πως θα τις ειχαν αποσυρει, εξαλλου αλλο λευχαιμια και αλλο να παθεις μυωπια.

Δημοσ.
Οπως "σουταραν" και τις CRT, που αποδεδειγμενα εχουν ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ακτινοβολια?? Οσο γι'αυτους που εχουν "8 χρονια Plasma και δεν επαθαν τπτ", ως γιατρος να σου πω οτι τα αποτελεσματα της ακτινοβολιας ερχονται αργα, αλλα να εισαι σιγουρος οτι ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Γι αυτο ζητησα γνωμες απο γνωστες κι οχι εμπειρικους.

Βασικα xouzel με αυτη την λογικη νομιζω οτι πρωτα θα πρεπει να δωσουμε δρομο τα κινητα μας τηλεφωνα και μετα τις τηλεορασεις.Τελος παντων δεν ειμαι γνωστης του θεματος οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.Ισως καποιος αλλος ξερει να μας πει με ακριβεια.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

j11h καταρχην ειναι LCD και οχι LSD...LSD ειναι παραισθησιογονα ουσια....Περα απο αυτο οι LCD εχουν πιο crisp εικονα απο τις Plasma αλλα οχι τοσο καλο τονο μαυρου και ασπρου. Αντιθετα οι Plasma οθονες δεν ειναι τοσο crisp αλλα οταν βλεπεις τηλεοραση δεν πιξελιαζουν οπως οι LCD. Οποτε αναλογα με την χρηση αποφασιζεις.

Βασικα μολις πριν λιγο διαβαζα για τα παραισθησιογονα(φοιτητης φαρμακευτικης ειμαι) και μαλλον με πηραν οι ''αναθημιασεις''.Απλα εκανα λαθος λογω ταχυτητας και λογο διαβασματος απο πριν:lol::lol::lol:

Παντος σε ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σου;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...