haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί κάποιος να μου δώσει το s/n του (συστήματος αγορασμένου Ελλάδα) να το τσεκάρω αύριο στη δουλειά;; Αυτο θα ηταν το καλυτερο! Να σου δωσω το δικο μου s/n? Μετραει για hackintosh??
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 χαχα haHa, δε νομίζω! τόσα μάκια, βρείτε έναν σειριακό...
giorgos_k Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Θα σου στείλω το δικό μου με pm εντός ολίγου! Αυτό ήθελα να ρωτήσω κ με προλάβατε, αν ξεχωρίζει δλδ ένα imac αγορασμένο απο Ελλάδα σε σχέση με ένα εξωτερικού. Είναι δλδ θέμα του imac πχ αν θα μας αναγνωριστεί το app prot ή της αντιπροσωπείας!
haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ...Είναι δλδ θέμα του imac πχ αν θα μας αναγνωριστεί το app prot ή της αντιπροσωπείας! Ειναι θεμα του imac αν θα μπορεσει να γινει enroll το applecare protection plan (πιασαρικο ονομα βρηκαν!). Απο την στιγμη που θα γινει, η επισημη αντιπροσωπεια της apple στην Ελλαδα (η rainbow) ειναι υποχρεωμενη να στο αναγνωρισει.
iced Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ναα ρωτησω κατι αλλο? Αφου πχ η systemgraph ειναι ανεξαρτητος εισαγωγεας, δεν ειναι σα να το αγορασα απο Αμερικη εγω πχ? ή μηπως λεω βλακειες βραδιατικα?
haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ναα ρωτησω κατι αλλο? Αφου πχ η systemgraph ειναι ανεξαρτητος εισαγωγεας, δεν ειναι σα να το αγορασα απο Αμερικη εγω? ή μηπως λεω βλακειες βραδιατικα? Αν εχει πχ ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο, σιγουρα δεν ειναι σαν να το αγορασες απο την Αμερικη! Αλλα ακομα και να μην εχει, δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι δεν φαινεται οτι ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα. Προσωπικα πιστευω(κ μακαρι να κανω λαθος) πως αν μπορουσε να γινει enroll το applecare protection plan κ σε ελληνικα μηχανηματα, τοτε θα το πουλαγαν κ εδω. Θα μαθουμε αυριο..
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 H systemgraph μπορεί να τα κάνει εισαγωγή... είναι authorized reseller όμως;; γιατι αν είναι αυτό σημαίνει οτι η apple της κάνει licence τα mac ως mac που προωρίζονται για την Ελληνική αγορά, therefore Ελληνικά Mac(I would guess...).... αλλα η διαφορά που είχανε τα Ελληνικά απο όλα τα άλλα δεν υπάρχει πια... απ'όσο θυμάμαι, δεν υπάρχουνε πια IMC Flags...
iced Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Οποτε να περιμενουμε αυριο απο σενα πληροφοριες για αυτο το σημαντικοτατο θεμα?
haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ... αλλα η διαφορά που είχανε τα Ελληνικά απο όλα τα άλλα δεν υπάρχει πια... απ'όσο θυμάμαι, δεν υπάρχουνε πια IMC Flags... Αυτο ειναι ενθαρρυντικο!
giorgos_k Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ωπ, το είχα ξεχάσει αυτό. Το δικό μου το αγόρασα σαν ελληνικό αλλά δεν έχει ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο(ούτε τα cd της rainbow είχε).Μπέρδεμα στα fnac. Anyway, ίσως χρειαστεί δλδ ο s4lv4tion k ενα s/n "αγγλικού" μηχανήματος
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Το mac σου γιώργο φαίνεται.. 1) non-registered στο όνομα σου... αν θές να το κάνω register στείλε μου πληροφορίες (μέιλ - όνομα επώνυμο - τηλέφωνο και αν θες διεύθυνση σε πμ) 2) out of warranty σχεδόν 3 χρόνια 3) θέλω σειριακό αριθμό υπολογιστή του τελευταίου χρόνου ή πιο καινούριο για να δώ αν αυτά έχουνε IMC Flags, όπως φαίνεται το δικό σου έχει ακόμα, δηλαδή no app (ασε που δε μπορείς να βάλεις και app λόγω του οτι δεν είσαι πια στον πρώτο χρόνο εγγύησης)
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Απ'ότι φαίνεται το να πάω εγώ Αγγλία να παραλάβω τα 2 mbp είναι μακράν πιο φτηνή λύση απο το να κανονίσω secure delivery μέσω ups/tnt/dhl... λέτε να μου πούνε τπτ που θα κουβαλάω 2 καινούρια κουτιά;; θα πάρω μία μικρη βαλιτσούλα να τα βάλω μέσα οπότε δε νομίζω να τα δούνε καν... δε περνάω και τελωνείο λόγο Ε.Ε. οπότε μου φαίνεται η καλύτερη ιδέα... κανείς για Earl Grey Tea next week ?
giorgos_k Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Χμμμμ, τώρα είδα το μνμ σου Registered δεν είναι γιατι δεν είχα στείλει τα στοιχεία μου στη rainbow.. Ναι βρε το έχω απτο Δεκέμβρη του 2006 το MBP! Για Αγγλία τσέκαρε εδώ : http://www.dixonstaxfree.co.uk Αν είχα πουλήσει το δικό μου, ερχόμουν μια βολτίτσα UK
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Thanks αλλα για προσωπικούς λόγους προτιμώ να κάνω τη παραγγελία απο πρίν, απο το apple store, για να ξέρω ακριβώς, τι και πότε θα παραλλάβω Να φέρω τπτ; χεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.