Προς το περιεχόμενο

Αγορά 2 MBP

S4Lv4Ti0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ή από USA...

http://cgi.ebay.com/Applecare-plan-for-Macbook-Pro-MB588LL-A-Price-Guarante_W0QQitemZ300294270875QQcmdZViewItemQQptZApple_Laptops?hash=item300294270875&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

180$ λίιιιγο φθηνότερο απότι το γερμανικό. Και ίσως οι πλειστιριασμοί να τελειώνουν και πιο κάτω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παίδες, νομίζω επικρατεί μια ασάφεια γύρω απτην ιστορία με το applecare. Μπορεί κάποιος να μας πει υπεύθυνα σχετικά με τη διαδικασία? Αν πάω δλδ με τον κωδικό στα χέρια κ το laptop μαζί στη rainbow θα με καλυψουν? Και εντάξει για τα laptop, για Imac που με ενδιαφέρει κιόλας τι γίνετε??

Κάνεις το πολύ απλό... πέρνεις τηλέφωνο την Applecare, που έχει Ελληνικό νούμερο (δε δουλεύω στο Ελληνικό τμήμα δε το ξέρω απ'έξω) και τους ζητάς να σου κάνουνε enroll applecare protection plan στο serial number σου. Προσοχή καθώς γίνεται μόνο αν είσαι στον πρώτο χρόνο εγγύησης ή το αγόρασες στον πρώτο χρόνο (ναι γίνονται και Out of warranty enrollements άμα έχει αγοραστεί κατα τον πρώτο χρόνο το app).

Αλλιώς... αν και δε στο προτείνω γιατι εγώ θέλω το κεφάλι μου ήσυχο... σου δίνω το τηλέφωνο μου... και μου μιλάς απευθείας και στο κάνω εγώ enroll... ο λόγος που λέω πως θέλω το κεφάλι μου ήσυχο είναι επειδή δεν έχεις κανένα λόγο να με εμπιστευτείς, και δεν θα προσπαθήσω να κερδίσω κανενώς την εμπιστοσύνη μέσω Internet..

Ο ThrEsH με ξέρει IRL :P... vouch for me bitch!

Oτι ενα επαγγελματικο κ τοσο ακριβο μηχανημα επρεπε η apple να το εμπιστευεται με πανω απο 1 χρονο εγγυηση δεν θα διαφωνησω..

Αλλα αν κατα τη διαρκεια του 2ου ή του 3ου χρονου σου κατσει η στραβη κ τρεχεις να πληρωνεις 600+ ευρω, τοτε καταλαβαινεις την αξια της επεκτασης εγγυησης.

Ασε που υπαρχουν κ τροποι να την παρεις φθηνοτερα..

απαραδεκτο το 1 χρονος εγγυηση οταν δινεις 2000

.. ο λόγος που λέω πως θέλω το κεφάλι μου ήσυχο είναι επειδή δεν έχεις κανένα λόγο να με εμπιστευτείς, και δεν θα προσπαθήσω να κερδίσω κανενώς την εμπιστοσύνη μέσω Internet..

Ο ThrEsH με ξέρει IRL :P... vouch for me bitch!

:-D Όπως επίσης δεν έχω και κανενα λόγο να μην σε εμπιστευτώ. Αγοράζω λοιπόν το imac απο εδώ[a.Rainbow(πχ Multirama ) b. Systemgraph] και το applecare μέσω ebay απο US. Και στις δύο περιπτώσεις(a,B) είμαι καλλυμένος με ευθύνη Rainbow, systemgraph αντίστοιχα?

απο τη στιγμή που έχεις applecare prot plan, δε βλέπει κανείς απο που το έχεις αγοράσει...απλά βλέπουνε οτι είσαι καλλυμένος..

σήμερα ξαναρώτησα για να το σιγουρέψω, και το registration app άλλης χώρας είναι 100% Possible: )

και ναι θα είσαι καλλυμένος απο apple authorized service providers.

απο τη στιγμή που έχεις applecare prot plan, δε βλέπει κανείς απο που το έχεις αγοράσει
Τοτε γιατι δεν πιανει στα μηχανηματα που αγοραζουμε απο εδω και πιανει μονο απο αυτα που αγοραζουμε εξωτερικο?

Apple μηχανημα που ειναι αγορασμενο απο εξωτερικο κ εχει αγοραστει επεκταση εγγυησης, αναγνωριζεται κανονικα κ εδω η επεκταση εγγυησης.

Το θεμα ειναι τι γινεται με apple μηχανημα που ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα (προσοχη Ελλαδα, οχι καποια αλλη χωρα του εξωτερικου) κ αγορασεις επεκταση εγγυησης απο το εξωτερικο.

Απο οσο ηξερα δεν μπορουσες να κανεις enroll το applecare protection plan σε ελληνικο apple μηχανημα.

Για μηχανημα αγορασμενο απο πχ Γερμανια κ applecare protection plan ακομα κ απο αλλη χωρα ειχα ακουσει οτι μαλλον μπορεις να κανεις enroll .

Απο οσο ηξερα δεν μπορουσες να κανεις enroll το applecare protection plan σε ελληνικο apple μηχανημα.
Δλδ λες πλεον να ειναι δυνατη η αγορα και η αξιοποιηση του??

Ποσο με τσαντιζει η κουβεντα με το applecare, μας αντιμετωπιζουν λες και το θελουμε τσαμπα. Ρε θα τους κυνηγαμε να τους πληρωσουμε?

Δλδ λες πλεον να ειναι δυνατη η αγορα και η αξιοποιηση του??

Μακαρι...

Αλλα καποιος πρεπει να κανει την δοκιμη..

Γιατι φοβαμαι μηπως δεν γινεται enroll σε serial number ελληνικου apple μηχανηματος..

Ποσο με τσαντιζει η κουβεντα με το applecare, μας αντιμετωπιζουν λες και το θελουμε τσαμπα. Ρε θα τους κυνηγαμε να τους πληρωσουμε?

Ελα ντε.. Κ ειναι κ πανακριβα.. Α, ρε apple..

Pfffffffffffffff, αφού μας το λέει ο S4lv4tion εκ των έσω όμως οτι γίνεται, το μόνο που μένει είναι να ρωτήσουμε τους ντόπιους αντιπροσώπους να είμαστε σίγουροι. Εγώ θα ρωτήσω systemgraph που πέφτει κ κοντά μου μεσ᾽τη βδομάδα μάλλον.

Επίσημα σε σοβαρές χώρες γίνεται 100%, βαση apple policy. To λένε και όλοι οι πωλητές στο ebay... Τώρα τι γίνεται στην Ελλάδα με ελληνικά μηχανήματα και με μηχανηματα απο το εξωτερικό το ξέρει μόνο η κωλοrainbow...

Pfffffffffffffff, αφού μας το λέει ο S4lv4tion εκ των έσω όμως οτι γίνεται, το μόνο που μένει είναι να ρωτήσουμε τους ντόπιους αντιπροσώπους να είμαστε σίγουροι.

O Salvation λεει οτι γινεται enroll applecare protection plan σε μηχανημα αγορασμενο απο αλλη χωρα απο οτι το app.

Δεν λεει ομως συγκεκριμενα για μηχανημα αγορασμενο απο Ελλαδα.

Εκει ειναι το μυστηριο!!

Η systemgraph δεν εχει σχεδον καμμια σχεση με το enroll του applecare protection plan. Δεν θα γνωριζει.

Το μονο που γνωριζει ειναι οτι αν ενα μηχανημα εχει applecare protection plan, θα πρεπει να το υποστηριξει.

Για να το κανω πιο κατανοητα:

α) μηχανημα που εχει πχ αγοραστει απο Γερμανια κ εχει παρει applecare απο Γερμανια, κανεις enroll κανονικα το app κ ισχυει κ στην Ελλαδα

β) μηχανημα που εχει πχ αγοραστει απο Γερμανια κ εχει παρει applecare απο καποια αλλη χωρα, μαλλον(που ο salvation ειπε σιγουρα,οποτε ειμαστε οκ) κανεις enroll κανονικα το app κ ισχυει κ στην Ελλαδα

γ) μηχανημα που εχει αγοραστει απο Ελλαδα κ εχει παρει applecare απο καποια αλλη χωρα,δεν ξερω αν μπορεις να κανεις enroll το app.

To γ) δηλαδη ειναι το μυστηριο!

όντως δε ρώτησα συγκεκριμένα για Ελληνικά συστήματα... ΑΛΛΑ... Τα Ελληνικά συστήματα είχανε IMC Flag το οποίο δεν υπάρχει πια..

μπορεί κάποιος να μου δώσει το s/n του (συστήματος αγορασμένου Ελλάδα) να το τσεκάρω αύριο στη δουλειά;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...