S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι έτοιμος (μόλις ξαναπέσει λίγο η λίρα) να αγοράσω ένα 17άρι και ένα 15άρι macbook pro (ένα για τον πατέρα και ένα για εμένα)... βλέποντας όμως τριγύρω τα macbook pro γίνονται reset σύντομα.. τι λέτε;; να περιμένω για κάτι άλλο εκτός απο τη λίρα;; Και τα 2 mbp θα είναι maxxed out specs εκτός απο το +4gb option του 17" (waste of cash στις ram της apple). Επείσης, ακούγεται τπτ για Matte οθόνες στα 15άρια;;
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ...Επείσης, ακούγεται τπτ για Matte οθόνες στα 15άρια;; Mια λυση ειναι να αγορασεις καποιο shield που την κανει matte...
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Όσων αφορά το να περιμένω, έχει νόημα;; Καλά το 17άρη είναι ολοκαίνουριο... και το 15άρη δε πάει πίσω... αλλα είναι mid-cycle... neutral στο buyer's guide του Macrumors... btw... στο 15άρη να βάλω τον 7200rpm δίσκο, ή να τον αφήσω ώς είναι και να κάνω αλλαγή δίσκου με 500άρι 7200rpm απο ελληνικό μαγαζί;;
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Λογικα τοσο το 15αρι οσο κ το 17αρι θα ανανεωθουν κατα Σεπτεμρβρη μερια με επεξεργαστες intel i7. Το 17αρι θα εχει λογικα τετραπυρηνο.. Δυσκολα να κανουν πιο πριν καποιο update, αλλωστε δεν υπαρχει κ στον οριζοντα καποιος αλλος επεξεργαστης που αναμενεται.(εκτος αν κανουν καποιο update για να διορθωσουν μικροπροβληματα που μπορει να εχουν λογω οτι ηταν καινουριος σχεδιασμος-πλατφορμα) Σκληρο παντως θα επαιρνα ξεχωριστο αν ηθελα. Ετσι θα μου εμενε κ ο μαμισιος για εξωτερικος με μια αλουμινενια θηκη των 10 ευρω, ενω ο καινουριος 7200 που θα επαιρνα θα ειχε 3 ή 5 χρονια εγγυηση.. Ελπιζω πρωτα απο ολα να παρεις επεκταση εγγυησης(ή να εχεις σκοπο να παρεις μεσα στον πρωτο χρονο εστω κ απο το ebay) κ μετα να σκεφτεσαι τα περι σκληρων κλπ!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Για την AppleCare δουλεύω.. το πόσο κράζω να αγοράζει ο πελάτης Applecare δε λέγεται...γιατι μετά εμείς τα ακούμε που χαλάει κάτι και πρέπει να δώσουνε 500-600 ευρώ για repair ενώ με 350 τη βγάζανε καθαρή για 3 χρόνια... Δεν εχω καταλάβει ακριβώς στο ebay τα APP γιατι τα δίνουνε τόσο φτηνά;;
iced Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν καταλαβαινω, τι προβλημα εχεις με την applecare?
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Για την AppleCare δουλεύω.. το πόσο κράζω να αγοράζει ο πελάτης Applecare δε λέγεται...γιατι μετά εμείς τα ακούμε που χαλάει κάτι και πρέπει να δώσουνε 500-600 ευρώ για repair ενώ με 350 τη βγάζανε καθαρή για 3 χρόνια...... "το πόσο κράζω να ΜΗΝ αγοράζει ο πελάτης Applecare δε λέγεται..." Ενα "μην" ξεχασες να βαλεις!
pantnick Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εγω πάντως ούτε που συζητούσα για applecare... +350 στα 2000€~??? Νο thanks!
haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εγω πάντως ούτε που συζητούσα για applecare... +350 στα 2000€~??? Νο thanks! Oτι ενα επαγγελματικο κ τοσο ακριβο μηχανημα επρεπε η apple να το εμπιστευεται με πανω απο 1 χρονο εγγυηση δεν θα διαφωνησω.. Αλλα αν κατα τη διαρκεια του 2ου ή του 3ου χρονου σου κατσει η στραβη κ τρεχεις να πληρωνεις 600+ ευρω, τοτε καταλαβαινεις την αξια της επεκτασης εγγυησης. Ασε που υπαρχουν κ τροποι να την παρεις φθηνοτερα..
pantnick Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλά σίγουρα θα χτυπουσα το κεφάλι μου αν γινόταν κατι στον 2ο χρόνο και μετα.. αλλα είναι κατι σαν την ασφάλεια του αυτοκινήτου...Κάνεις μικτή ή δεν κάνεις... Αδικαιολόγητο οτι έχει 1 χρόνο μόνο... Αυτά κ αλλα πολλά καταλήγουν στην υπογραφή μου λοιπόν.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ασε που υπαρχουν κ τροποι να την παρεις φθηνοτερα.. πωςςς;;; mbp alu αγορασμένο από Γερμανία...
haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 πωςςς;;; mbp alu αγορασμένο από Γερμανία... Κοιτα στο ebay.de Πχ: http://cgi.ebay.de/Applecare-Apple-Care-Protection-Plan-MACBOOK-PRO_W0QQitemZ180329752182QQcmdZViewItemQQptZApple_Systeme?hash=item180329752182&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318 AppleCare Protection Plan für alle MacBook Pro Modelle. (Auch für die neuen Unibody vom 14.10.2008 und die aus dem Jahr 2009) (Preis bei Apple 349€) Kein Risiko, legal & Paypal Käuferschutz. Sofort verfügbar, Express Versand. Apple Deutschland Teilenummer: MA515 Der AppleCare Protection Plan verlängert den kostenlosen 90-tägigen Telefon-Support und die einjährige Apple-Garantie für IhrenComputer auf drei Jahre. Μια χαρα βλεπω οτι σου κανει κ κοστιζει μονο 148 ευρω! Μαλιστα βλεπω οτι εχει κ αριστο feedback ο πωλητης, με πολλους ευχαριστημενους αγοραστες που πηραν κ αυτοι applecare για macbook pro. Μεταφορικα δεν παιζουν, γιατι απλα σου στελνει ενα κωδικο με τον οποιο ενεργοποιεις το applecare: Nach dem Kauf: Sie bekommen von mir den Aktivierungscode per Email zugesandt, mit dem Sie Ihren Mac einfach und bequem online bei AppleCare registrieren können, danach wird ihnen von Apple ein Zertifikat zugesandt. Oder Sie senden mir die Seriennummer Ihres Macs, dann registriere ich für Sie den Protection Plan und schicke Ihnen anschließend eine entsprechende Bestätigung. Garantiert oder Geld zurück. Sie können es registrieren wenn Sie auf die Apple Seite gehen: Klicken Sie auf "Start/Applecare" Schaltfläche. Dann klicken Sie auf "Registriere ein Applecare" Jetzt brauchen Sie die Seriennummer Ihres Macbook Pro´s und die AppleCare Registriernummer. Wählen Sie Ihr Land, dann wählen Sie "Applecare Protection Plan" geben Ihre Macbook Pro Seriennummer und die Applecare Registriernummer ein. oder Sie können es auch registrieren indem Sie Apple unter 0800 2000 136 anrufen und Sie werden zu einem Service Mitarbeiter durchgestellt. Κανονικα πρεπει η επεκταση εγγυησης να ειναι αγορασμενη απο την ιδια χωρα που ειναι αγορασμενο κ το λαπτοπ. (για αυτο σου λεω να κοιταξεις στο ebay.de) Ο salvation που δουλευει στο applecare ισως να μπορει να μας πει αν τελικως μπορεις να αγορασεις την επεκταση εγγυησης απο διαφορετικη χωρα απο αυτην που αγορασες το λαπτοπ.(για να την αγορασεις πχ απο το αμερικανικο ή το αγγλικο ebay που θα σου ερθει ακομα φθηνοτερα)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 για δώσε μας τα φώτα σου salvation, μπας και γλυτώσουμε κάνα φράγκο...
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μπορείτε να κάνετε register γερμανικό app (ή app απο άλλη χώρα) , που μου δίνει πολύ καλή ιδέα για τα δικά μου... δε χρειάστηκε και ποτέ να το σκεφτώ, χεχε...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 @haHa οκ, για 148 ευρώ δε το συζητάω καν..θα του στείλω και μαιλ για να βεβαιωθώ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα... thnx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.