BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα ανοιξει και παλιοτερα ενα παρομοιο τοπικ αλλα μιας και δεν θυμαμαι τι λυσεις μου προτεινατε () και επειδη αγχωθηκα για καποιο ανεξηγητο λογο σημερα () , ειπα να το ξανανοιξω. Λοιπον, οπως λεει και ο τιτλος, αξιζει να κανω foundation course aka προπαρασκευαστικο ετος σε καποιο φροντηστηριο εδω την Αθηνα? Αναφερω οτι εβγαλα το λυκειο με απολυτηριο 12 (), κατι το οποιο δεν παιζει να ενθουσιασει και πολυ τους Αγγλους. Λογικα το foundation ειναι ολιγον μονοδρομος, ετσι? Ποιες ειναι επισης οι πιθανοτητες να σε δεχτουν στην Αγγλια αν εχεις κανει ενα χρονο foundation εδω Ελλαδα? Υπο αλλες συνθηκες (καλυτερο βαθμο απολυτηριου) δεν θα κοιταγα καθολου το foundation αφου οχι μονο ειναι πολυ ακριβο αλλα θα μπορουσα π.χ να κανω επιπλεον φροντηστηρια για να "ξεσκονισω" τα Αγγλικα μου κατι το οποιο τωρα ειναι λιγο δυσκολο.
ApSiMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=281576 για να σου θυμίσω τις απαντήσεις...... Δεν ξέρω αν το foundation είναι απαραίτητο ή όχι αλλά ξέρω ότι είναι ένας καλός μεσολαβητής για κάποια Αγγλικά πανεπιστήμια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.