pgmank Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρώτήσω αν ξέρετε κάποιο εξάρτημα (waterblock) το οποίο να προσαρμόζεται στην κάρτα γραφικών μου Sparkle Callibre n-vidia Geforce 8600 GT, με μία εξωτερική υδρόψυξη ZALMAN που έχω. Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμά μου !!!
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ένα θέμα δε σου φτάνει εσένα;;; Kαι τι σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο? νταμπλγιουτιεφ
p_under Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 βασικα δεν νομιζω οτι μπορεις να παρεις κ παρα πολλα παραπανω απο μια 8600 gt, ειχα κ εγω μια γι'αυτο το λεω!
VAssassin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Kαι τι σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο? νταμπλγιουτιεφ Εχω την εντυπωση πως ο pgmank αλλαξε τελειως θεμα και τιτλο!
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρώτήσω αν ξέρετε κάποιο εξάρτημα το οποίο να προσαρμόζεται στην κάρτα γραφικών μου Sparkle Callibre n-vidia Geforce 8600 GT, με μία εξωτερική υδρόψυξη ZALMAN που έχω. Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμά μου !!! it's called waterblock αν κατάλαβα καλά τι ζητάς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.