Προς το περιεχόμενο

MLS destinator 43A πρόβλημα

ksenixtis26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα προβληματάκι που μου παρουσιάστηκε...

Αγόρασα εχτές το εν λόγο destinator (mls destinator T&D 43A) του έβαλα τον φορτιστή του αυτοκινήτου όλα καλά... πατάω ομως το κουμπάκι power (παρατεταμένα κ μη) αλλά δεν κάνει τίποτα. Δεν ανάβει καν η οθόνη, δεν συμβαίνει τίποτα. :fear: Το κόκκινο λαμπάκι της φόρτισης ήταν αναμμένο δηλαδή φαινόταν να παίρνει ρεύμα. Προσθέτω ότι το έβγαλα κατευθείαν από την ζελατίνα του (φρέσκο πράγμα !!!! :-)). Μήπως πρέπει να κάνω κάτι το ιδιαίτερο επειδή το χρησιμοποιώ πρώτη φορά;;;

Θέλω να επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη το πρωί αλλά είπα να κάνω και εδώ ένα post μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι γιατί δεν τους πολύ εμπιστεύομαι αυτούς.

Ευχαριστώ παιδία

Δημοσ.

Θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσεις να το φορτίσεις (για κανένεα 8ωρο) to Pocket-PC σε μπρίζα ασφαλείας στο σπίτι σου, έτσι ώστε να φορτίσει αρχικά η μπαταρία....

Το ποιο πιθανό είναι ότι η τάση που δίνει η 12v του αυτοκινήτου αρχικά να μην είναι τόσο δυνατή ώστε το Pocket-PC να ξεκινήσει....

Παίδες θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα προβληματάκι που μου παρουσιάστηκε...

Αγόρασα εχτές το εν λόγο destinator (mls destinator T&D 43A) του έβαλα τον φορτιστή του αυτοκινήτου όλα καλά... πατάω ομως το κουμπάκι power (παρατεταμένα κ μη) αλλά δεν κάνει τίποτα. Δεν ανάβει καν η οθόνη, δεν συμβαίνει τίποτα. :fear: Το κόκκινο λαμπάκι της φόρτισης ήταν αναμμένο δηλαδή φαινόταν να παίρνει ρεύμα. Προσθέτω ότι το έβγαλα κατευθείαν από την ζελατίνα του (φρέσκο πράγμα !!!! :-)). Μήπως πρέπει να κάνω κάτι το ιδιαίτερο επειδή το χρησιμοποιώ πρώτη φορά;;;

Θέλω να επικοινωνήσω με την τεχνική υποστήριξη το πρωί αλλά είπα να κάνω και εδώ ένα post μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι γιατί δεν τους πολύ εμπιστεύομαι αυτούς.

Ευχαριστώ παιδία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...