Προς το περιεχόμενο

The Prodigy-Invaders Must Die (2009)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ακουσατε? Προσωπικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις... Εχει καποια κομματια για πολυ λιωσιμο οπως "Omen", "Thunder", "Stand Up, "Run with the wolfs". Θα κυκλοφορησει στις 23 του μηνα, ξερει κανεις αν η εκδοση με dvd θα βγει ξεχωριστα και πότε?

Δημοσ.

αρκετά καλό. το omen πραγματικά είναι πολύ καλό κομμάτι όπως και τα άλλα, και πιστεύω οτι σε live θα είναι ακόμα πιο καλά.

μακάρι να τους δούμε φέτος απο κοντά και πάλι.

Δημοσ.

marantonis ταυτόχρονα βγαίνουν και οι 2 εκδόσεις, όπως και μια αρκετά πιο ακριβή και συλλεκτική

Deluxe Box Set contains 5 x coloured vinyl 7" singles, the CD/DVD version of the album, exclusive Prodigy poster, two exclusive stencils, Prodigy sticker sheet and bonus audio disc.

Πολύ καλό δισκάκι by the way... Δεν το περίμενα τόσο καλό είναι η αλήθεια. Πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.

Favorite tracks so far:

Take me to the Hospital (κομματάρα, ίσως το πιο "κάφρικο" κομμάτι Prodigy ever! Μαζί με το Omen είναι τα 2 καλύτερα του δίσκου imo) :devil: :devil::devil:

Omen (τα σπάει καλά από την αρχή μέχρι το τέλος) :devil:

World's on fire (and it's about to expire) ;)

Invaders Must Die (all time classic) :-)

Wariors Dance (oldskool) B)

Colours (όμορφα σύνθια, και uptempo) :whistle:

Το λιγότερο ενδιαφέρον κομμάτι του δίσκου είναι imo το Run With The Wolves... :-(

Δημοσ.

Πράγματι καλό album και πολύ καλύτερο από όσο περίμενα μιας και τελευταία οι απογοητεύσεις από αγαπημένα συγκροτήματα έρχονται η μία μετά την άλλη σε κάθε νέο album τους.

Η κύρια εντύπωση που μου άφησε το album ήταν ένα ταξίδι στο χρόνο. Ο παλιός καλός αγαπημένος ήχος τους με μερικά τραγούδια να μου θυμίζουν παλιότερά τους.

Η μικρή διάρκεια σε αρκετά τραγουδια ήταν πολύ καλή επιλογή.

Αλλά έχω την αίσθηση πως ό,τι και να κάνουν πλέον δεν θα ξαγίνουν οι Prodigy των '90ς. Οι εποχές έχουν αλλάξει.

Τουλάχιστον πήραμε μια πολύ καλή δόση οι fans τους.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό ότι το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 23/2/2009 και το πρώτο single από το άλμπουμ το Omen κυκλοφόρησε στις 16/2/2009.

Τώρα όσο για το άλμπουμ, δε λέω, καλύτερο από το προηγούμενο. Αυτά που ξεχώρισα ήταν τα Omen, Piranha, Take me to the hospital.Ελπίζω σε κανα live από τα μέρη μας φέτος.

Δημοσ.
Πράγματι καλό album και πολύ καλύτερο από όσο περίμενα μιας και τελευταία οι απογοητεύσεις από αγαπημένα συγκροτήματα έρχονται η μία μετά την άλλη σε κάθε νέο album τους.

Η κύρια εντύπωση που μου άφησε το album ήταν ένα ταξίδι στο χρόνο. Ο παλιός καλός αγαπημένος ήχος τους με μερικά τραγούδια να μου θυμίζουν παλιότερά τους.

Η μικρή διάρκεια σε αρκετά τραγουδια ήταν πολύ καλή επιλογή.

Αλλά έχω την αίσθηση πως ό,τι και να κάνουν πλέον δεν θα ξαγίνουν οι Prodigy των '90ς. Οι εποχές έχουν αλλάξει.

Τουλάχιστον πήραμε μια πολύ καλή δόση οι fans τους.

συμφωνώ σε όλα. Ναι όντως οι ήχοι έχουν αλλάξει πολύ απο τότε αλλά προσωπικα χαίρομαι απίστευτα που ξαναβρήκα του παλιούς Prodigy. Προσωπικά δεν ακούω τίποτα αλλο αυτές τις μέρες γιατί επιτέλους ξαναβρήκα τη μουσική που απολάμβανα και ας παλιμπαιδίζω λιγο :) και ας με απειλούν με απόλυση απο τη δουλειά για τη φασαρία. Τώρα αρχιζω και ψάχνω πως θα τους δω και Live :D

Δημοσ.
συμφωνώ σε όλα. Ναι όντως οι ήχοι έχουν αλλάξει πολύ απο τότε αλλά προσωπικα χαίρομαι απίστευτα που ξαναβρήκα του παλιούς Prodigy. Προσωπικά δεν ακούω τίποτα αλλο αυτές τις μέρες γιατί επιτέλους ξαναβρήκα τη μουσική που απολάμβανα και ας παλιμπαιδίζω λιγο :) και ας με απειλούν με απόλυση απο τη δουλειά για τη φασαρία. Τώρα αρχιζω και ψάχνω πως θα τους δω και Live :D

ακριβώς όπως ο προλαλίσαντας..

μόνο που .. "προνόησα" και με κίνδυνο να καταστραφούν τα τύμπανα έχω ακουστικά στην δουλειά

τρομερή δουλειά από τους τρελάρες Prodigy

μακάρι να μας επισκεπτούν σύντομα

Δημοσ.

το ακουσα στα πεταχτα και χαμηλα και δεν μου αρεσε, ειπα να το βαλω να το ακουσω ολοκληρο με προσοχη σε φουλ ενταση. Ε παλι δεν μου αρεσει. Βασικα μου φαινετε πολυ βαβουρα και οπισθωδρομικος ηχος. θα μου πεις μαλλον σκοπος τους ειναι, να συνδεσουν λιγο τις εποχες τους, το αλμπουμ εχει στοιχεια απο πολλες περιοδους τους και μερικα σαμπλ και συνθς εχουν την πλακα τους, αλλα......

ακουο χρονια ηλεκτρονικη μουσικη ολα τα ειδη, θεωρο τον εαυτο μου καλα καλο γνωστη του ειδους και σιγουρα απο παλια γουσταρω τους prodigy και εχω λιωσει με αυτους, αλλα αυτο το συνοθηλευμα που ακουο δεν μπορω να το χονεψω εν ετει 2009. Εδω και χρονια βγενουν απιστευτα κοματια, ηχοι φοβεροι και μελωδιες, που κανουν αυτο το αλμπουμ να μοιαζει φτιαγμενο απο κανα 10χρονο με κατσαρολες. Βαλτε κανα apparat, phil k, habersham, luke chable, dan f............

μου αρεσε μονο το πιρανχα και το warriors dance εδικα τα vocals, το κοματακι αυτο ειναι οντως old school.

Δημοσ.

O Aparat δεν εχει σχεση με τον ηχο τον Prodigy, εκτος και αν εννοεις γενικα σαν παραγωγη. Δεν συμπιπτει η ιδεολογια τους, ουτε καν οι επιρροες τους στον ηχο.

Το νεο album των Prodigy ακροβατει αναμεσα στην breakbeat και Drum n Bass, αρα λογικα συγκρισεις μπορουν να γινουν με ονοματα οπως Black Sun Empire, Pendulum (οπως ειπα οι Prodigy θυμιζουν αρκετα τον ηχο των Pendulum, ειδικα στο Omen), ισως και Shy Fx στα πιο μελωδικα κομματια, κτλπ. Σαν παραγωγη και ηχος δεν νομιζω οτι ειναι τοσο χαλια, σαν να φτιαχτηκε απο 10χρονα, εκτος και αν δεν σ αρεσει καθολου η DnB.

Δημοσ.

δεν ενοω τοσο στο μουσικο στυλ, αλλα γενικα για θεμα παραγωγης, ιδεες, εξελιξη ηλεκτρονικης μουσικης.....κτλπ

Μου αρεσει η DnB, αλλα δεν ειναι το κυριο ακουσμα μου. πχ εχω δει grooverider kai ltj bukem λαιβ, παλια αγοραζα αρκετες συλλογες, αλλα γενικως δεν πηγενα συχνα σε dnb parties (στα νιατα μου γιατι τωρα εφτασα 30!). Αλλα δεν εχω πολλα νεα ακουσματα απο DnB. ποιο πολυ τρανσακιας, χαουζακιας, αλλα ακουο τα παντα απο ηλεκτρονικη μουσικη. Και επειδη εχω παρακολουθησει την εξελιξη της μουσικης, με απογοτευσαν οι ηχοι που βγαζει το νεο τους αλμπουμ. Και παρολο που το εχουν φτιαξει με ματιες στο παρελθον, δεν νομιζω οτι φτανει ΚΑΘΟΛΟΥ τις παλιες τους επιτυχιες. Βλεπετε κανενα απο τα κοματια αυτα να γινετε κλασσικο?? Και αφου για μενα δεν στεκετε καλα στο σημερα, αν αυτο το αλμπουμ εβγενε πριν 10 χρονια, (με τις σημερινες βοηθειες και ευκολιες στην παραγωγη), θα γινοντουσαν τοσο γνωστοι? δεν νομιζω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...