MsquitoPrincess Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Από κει και πέρα, υπάρχουν διάφορα βιβλία που υπόσχονται να βοηθήσουν στην πιο αποδοτική απομνημόνευση (π.χ. "How to Develop a Perfect memory" -Dominic OBrien, "The Mind-Map Book" -Tony Buzan, "The Memory Program"-D.P. Devanant, "The PhotoReading Whole Mind System" -Paul Scheele, "Using Your Brain For A Change" -Richard Bandler, The Alpha-Netics Rapid Reading Program -Owen D. Skousen, κ.α.) . ... Για να μπορέσει να τα διαβάσει αυτά και να αξιοποιήσει τη γνώση,μάλλον χρειάζεται αυτό το κάτι που κοστίζει 400 ευρώ Είναι πολλές οι σελίδες =ρ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι όπως υπάρχει στενογραφία υπάρχει και κάποια ανάλογη μέθοδος ανάγνωσης. Βέβαια όμως το ότι θα διαβάζεις γρήγορα δεν σημαίνει ότι είναι μέθοδος για να τα πάρει η γκλάβα σου. Μεθόδους παπαγαλισμού δυστυχώς έχουμε πολλές.
nickarmy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Τόσες γενιές έχουν σπουδάσει μια χαρά απλά με καφέδες και διάβασμα, γιατί εσύ στα 17 να χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό;. χαχαχαχ ελα λιγο στο λυκιο(και όχι μονο) να δεις τι παιζει πλέον που παδια τριτης δημοτικου διαβάζουν απο τις 4 εώς τις 10 και μου λές (το βλέπω απο τον αδελφο μου βάλε και μιαμιση ώρα αγγλικα) διπλα απο το φροντιστιριο μου υπάρχει ενα φροντιστιριο πληροφορικής και είδα να βγαινουν με τ΄σαντες παιδια που πρέπει να ήταν γύρο στα 8 πλέον εχουμε υπερβολικα πολλά πράγματα και δεν προλαβαινουμε δεν λεω οτι είσασταν ροδινα αλλα καλύτερα απο εμας
teo64x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, θέλει φοβερό διάβασμα στο Λύκειο. ...Not.
elven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Είναι επειδή εσύ έβγαλες λύκειο,αυτός πάει λύκιο,πιο δύσκολο
elven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 χαχαχαχ ελα λιγο στο λυκιο(και όχι μονο) να δεις τι παιζει πλέον ....... πλέον εχουμε υπερβολικα πολλά πράγματα και δεν προλαβαινουμε δεν λεω οτι είσασταν ροδινα αλλα καλύτερα απο εμας Ναι, θέλει φοβερό διάβασμα στο Λύκειο. ...Not. Είναι επειδή εσύ έβγαλες λύκειο,αυτός πάει λύκιο,πιο δύσκολο Τώρα; ..............
teo64x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ρε το κατάλαβα απλά είπα να εκφράσω την έκπληξή μου.
Diablos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται θεία φώτιση. Θεία φώτιση rules!
fullon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Θεία φώτιση rules! η δικια μου η θεια ειναι καλυτερη
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Θεία φώτιση rules! Όταν αναφέρομαι στα Θεία στ' αλήθεια τηρώ θρησκευτική ορθογραφική ευλάβεια και σπαταλώ το ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου για τo caps lock, στο τυφλό σύστημα που δεν μου έμαθαν στο λύκο, αλλά μόνος μου. Συνειδητά αποφεύγω γενικώς να ανακατεύω τους θεούς στα ανέκδοτα, τουλάχιστον όχι Αυτόν που πιστεύω. Εντάξει, λύθηκε η απορία;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 όπα, Far Cry 2...
oasomp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Για ρίξτε μια ματιά εδώ και μετά εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/PhotoReading
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.