gerr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ότι υπάρχει τέτοιο σύστημα εκμάθησης όντως ισχύει. Εγώ ειρωνεύτηκα την θεοποίηση των μέσων μαζικής "ενημέρωσης", καθώς και το προσωπικό στοιχείο που πρόσθεσε ο topic starter για τον χρόνο επίτευξης. Κατά τα άλλα, μάλλον αναφέρεται σε κάτι τέτοιο.
andreapaog328 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 300σελ Χ 2 Χ 400 Χ 7 ===== αυτή η εξεταστική θα μου κοστίσει 1.680.000 € και θα την βγάλω με 23 λεπτά διαβασμα. ενδιαφέρον ακούγεται
Panahs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Help, μήπως αναφέρεσαι σε προγράμματα για εξάσκηση του ματιού? Είχα κάποτε ένα τέτοιο στον υπολογιστή, το οποίο προσπαθούσε να γυμνάσει το μάτι (μεταφορικά και κυριολεκτικά) ώστε να διαβάζει πολύ πιο γρήγορα και στο τέλος να μπορεί να διακρίνει και τις σειρές από κάτω από αυτή που διαβάζει.
elven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 300σελ Χ 2 Χ 400 Χ 7 ===== αυτή η εξεταστική θα μου κοστίσει 1.680.000 € και θα την βγάλω με 23 λεπτά διαβασμα. ενδιαφέρον ακούγεται Ρε ότι να 'ναι κατάλαβες με 400 ευρώ θα καταφέρεις να μαθαίνεις μία σελίδα ανα 3 δεύτερα,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,και χωρίς πάγιο ΟΤΕ με κρυφές χρεώσεις
gerr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Help, μήπως αναφέρεσαι σε προγράμματα για εξάσκηση του ματιού? Είχα κάποτε ένα τέτοιο στον υπολογιστή, το οποίο προσπαθούσε να γυμνάσει το μάτι (μεταφορικά και κυριολεκτικά) ώστε να διαβάζει πολύ πιο γρήγορα και στο τέλος να μπορεί να διακρίνει και τις σειρές από κάτω από αυτή που διαβάζει. Και? Απέδωσε? Ή τώρα το ένα κοιτάει μπροστά και το άλλο ψάχνει για γραμμές..?
frenzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι είδες στον Παπαδάκη αλλά μάλλον το speed reading εννοείς και δεν έχει να κάνει με "γρήγορη" εκμάθηση. google it
nickarmy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 και εγω φτιαγνω 2 χαπια το 1 θα σου δινει έτιμες γνώσεις το 2 θα σε κάνει να διαβαζεις τις σελιδες και να τις μαθαινεις σε 1 nanosecond τώρα το μόνο πρόβλημα ειναι η τιμή δεν ξέρω πόσο να τα κοστολογίσω και μην ξεχάσω θα το πω και στον παπαδάκι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα σας, ειμαι 17 χρονων μαθητης 3 λυκειου. Την προηγουμενη βδομαδα ειδα στον Παπαδακη (Καλημερα Ελλαδα) οτι υπαρχει κατι που κοστιζει 400 ευρω κ μαθαινεις μια σελιδα σε 3 δευτερα... Μηπως γνωριζετε τιποτα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα πάρε ένα τηλέφωνο στο Καλημέρα Ελλάδα και μάθε (serious answer έτσι?)
nickarmy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 αν το κανεις στειλε μηνυμα να αρχισω να το γράφω να το ανεβάσω στο youtube να δουν τπτ και οι αμερικάνοι χεεεχ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Την προηγουμενη βδομαδα ειδα στον Παπαδακη (Καλημερα Ελλαδα) οτι υπαρχει κατι που κοστιζει 400 ευρω κ μαθαινεις μια σελιδα σε 3 δευτερα... Μηπως γνωριζετε τιποτα? Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται θεία φώτιση Αλλά σ' αυτό το φόρουμ ο lucifer είναι ο πιο αρμόδιος σχετικά με τις λεπτομέρειες.
kabamaru21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 περασα 3 μαθηματακια στην σχολη μεχρι τωρα, και δεν με εχει χαλασει καθολου λεμε
kaiowas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται θεία φώτισηΑλλά σ' αυτό το φόρουμ ο lucifer είναι ο πιο αρμόδιος σχετικά με τις λεπτομέρειες. Ολοι σε αυτο το φορουμ ξερουν και απο ενα αποκρυφο μυστικο του Λουσι. what the hell?!! Αναμενω να ασχοληθει ο Μακης Roses να μαθουμε ολη την αληθεια. Μαζι και το αν ειναι gay τελικα.
insomniaK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 [...]ο Μακης Roses [...] Rosedick είναι το σωστό, μην του αλλάζεις το όνομα... :+p
nske Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχουν κάποια νευρο-φάρμακα (π.χ. 1, 2, 3) που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της αποδοτικότητας, αλλά α) κάνουν πολύ συγκεκριμένη δουλειά, όχι "θαύματα", β) δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις τις παρενέργειές τους, γ) δεν χρειάζονται. Τόσες γενιές έχουν σπουδάσει μια χαρά απλά με καφέδες και διάβασμα, γιατί εσύ στα 17 να χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό; Από κει και πέρα, υπάρχουν διάφορα βιβλία που υπόσχονται να βοηθήσουν στην πιο αποδοτική απομνημόνευση (π.χ. "How to Develop a Perfect memory" -Dominic OBrien, "The Mind-Map Book" -Tony Buzan, "The Memory Program"-D.P. Devanant, "The PhotoReading Whole Mind System" -Paul Scheele, "Using Your Brain For A Change" -Richard Bandler, The Alpha-Netics Rapid Reading Program -Owen D. Skousen, κ.α.) . Τα περισσότερα ανήκουν στη σιχαμένη οικογένεια βιβλίων "επιτυχίας και αυτοβελτίωσης" αλλά, αν εξαιρέσεις το ενοχλητικό και απλοϊκό ύφος και τις υπερβολές τους, λένε και κάποια έγκυρα πράγματα που έχουν εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.