HELP Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα σας, ειμαι 17 χρονων μαθητης 3 λυκειου. Την προηγουμενη βδομαδα ειδα στον Παπαδακη (Καλημερα Ελλαδα) οτι υπαρχει κατι που κοστιζει 400 ευρω κ μαθαινεις μια σελιδα σε 3 δευτερα... Μηπως γνωριζετε τιποτα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα
freedubus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 400 ευρώ η σελίδα; Δε συμφέρει με τίποτα, εκτός αν βάλεις πολύ μικρό μέγεθος γραμματοσειράς και η σελίδα είναι Α3 τουλάχιστον.
VAssassin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Σας ευχαριστω προκαταβολικα Εμεις σ' ευχαριστουμε για το γελιο που προσεφερες!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 3 δεύτερα ή δευτερολεπτα, εχει σημασια.
eSATA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 και αν υπηρχε θα τα εδινες;;; τοσα πολλα σου περισευουν ;:p:p:p
HELP Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλα ζωα ειστε? Σας λεω το ειδα στον Παπαδακη
Danny7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 κοιτα το ειδα και εγω αυτο επιδη εκεινη την μερα ετυχε να ειμαι αρρωστος και δεν πηγα σχολειο!απλα ελεγαν οτι κανεις κατι σεμιναρια για 2-3 μερες και μετα μπορεις να διαβαζεις 2-3 φορες πιο γρηγορα και αυτο κανει 400-450ευρω!και ελεος οχι μια σελιδα σε 3δευτερα!τωρα το κατα ποσο αξιζει δεν ξερω!παντως αμα τα απομνημονευεις και πιο γρηγορα εγω τα 400ευρω θα τα εδινα χαλαλι !
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλα ζωα ειστε? εγω ναι. Σας λεω το ειδα στον Παπαδακη και ;
gerr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλα ζωα ειστε? Σας λεω το ειδα στον Παπαδακη Καλά ρε παιδιά. Ο άνθρωπος σας λέει ότι το είδε στον Παπαδάκη. Έλεος πια τέτοιες αντιδράσεις. Δηλαδή τι άλλο χρειάζεται να σας πει για να το πιστέψετε? Αλλά προφανώς είστε από τους ακατονόμαστους.. ξέρετε τους Νεφελίμ.. Και μη μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνεται... Να'ναι καλά ο Λιάκο (τώρα συνειδητοποίησα γιατί δεν είμαι πολύ καλά σήμερα, "έβρεξε" ίωση). Έλεος πια με τη δυσπιστία σας. Help, μην σου πω ότι μπορεί και σε 2.5-2.6sec, απλά ανεβαίνει ελέου στρογγυλοποίησης.
elven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω τι είδε στον Παπαδάκη,αυτό το κάτι δεν είναι χάπι. Υπάρχουν μαθήματα για σωστό και αποδοτικό διάβασμα,μαζί με ασκήσεις που βοηθούν στη μνήμη,με λίγα λόγια σου γυμνάζουν τον εγκέφαλο Υποτίθεται αν παρακολουθήσεις τα σεμινάρια ας το πούμε βελτιώνεσαι κατα πολύ,μια σελίδα σε 3 δεύτερα θα καταφέρει να απομνημονεύει αυτός που πριν τα μαθήματα απομνημόνευε 1 σελίδα τα 30 δεύτερα,οπότε topic starter δεν ισχύει για όλους το ίδιο,αν εσύ θες κανα 10 λεπτο τη σελίδα θα βελτιωθείς μεν αλλά 3 δεύτερα δεν. Κάπως λέγεται το όλο σύστημα(μέθοδος ταδε ξερω γω) αλλά δεν θυμάμαι πως, δεν το γραψε καλά ο starter,κακώς τον κοροιδεύεται,θα σας δείξουν οι mods θα δείτε τι θα πάθετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.