Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 δεν ισχυει αυτο... Φυσικα και ισχυε. Επρεπε να κανεις ενσταση και να τους πας δικαστικως. Μονο τοτε ισως να μπορουσες να δεις το γραπτο σου. Ναι ναι ξερω φανταζει παραλογο, αλλα επειδη το ψιλο-εψαξα ακουσε με κι εμενα (ουαου υπηρξε απαντηση στο δικο μου ποστ μετα απο 1,5 μηνα )
Teaser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Οι αλλαγές είναι πολύ μικρές. Η φιλοσοφία παραμένει ίδια. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω θα μπορείς πλέον να δεις το γραπτό σου και η έκθεση θα μετράει για το 40% Αυτές είναι οι δύο πιο σημαντικές αλλαγές.
djskoufos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από SpyrosRΠολύ γελοίο το ότι κατεβάζουν στις 40 μονάδες την έκθεση. Έτσι. Να μη βαθμολογούμε την κριτική σκέψη του άλλου και την ικανότητά του να χειριστεί τη γλώσσα Ναι έτσι είναι. Μέχρι τώρα βαθμολογούσαν την κριτική σκέψη του άλλου και την ικανότητά του να χειριστεί τη γλώσσα. Oh god.
black_widow Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πολύ γελοίο το ότι κατεβάζουν στις 40 μονάδες την έκθεση. Έτσι. Να μη βαθμολογούμε την κριτική σκέψη του άλλου και την ικανότητά του να χειριστεί τη γλώσσα, να βαθμολογήσουμε τυποποιημένες ασκήσεις. Πολύ "χαίρομαι". Άντε, με το καλό και multiple choice στο μάθημα της έκθεσης. Ποιά κριτική σκέψη, το 2004 που έδινα είχε θέμα έκθεσης να πεις και καλά για τις νέες τεχνολογίες στην Ελλάδα, κάτι τέτοιο, έτσι όπως είχανε δώσει το θέμα δε μπορούσες να φέρεις και πολλές αντιρρήσεις...Αναγκάστηκα και έγραφα βλακείες που δε πίστευα καθόλου:devil: Πήρα καλό βαθμό τελικά
eu@ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 παιδια,ειναι ελεεινοι!!μπορουμε να δουμε τα γραπτα μας τον Σεμπτεβρη....μεχρι τοτε δηλαδηηηηηη..επειτηδες,ποσοι 8α εχουν την ορεξη να πανε τον Σεμπτεβρη?πριν το μηχανογραφικο ειναι το 8εμα!
ilona Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 παιδιά, όταν έδινα αοδε, επειδή κατά τις 11 παρά είχαν φύγει οοοοοολοι, οι καθηγητές μου πήραν το γραπτό λέγοντας μου οτι έχουν δουλείες και βιάζονται να φύγουν!!! κουφό ε? δεν είχα προλάβει να απαντήσω ένα θέμα κ πήρα 17 κ κάτι εξαιτίας τους!!!
eu@ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 επρεπε να κανεις ενσταση!!!δεν εκλεισε το 3ωρο που δικαιουσουν!
kabamaru21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 επρεπε να κανεις ενσταση και φασαρια, να τους κοβανε τον κολο! ακους εκει βαριόμαστε!
ilona Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Με τα νεύρα που είχα που μυαλό για ένσταση και φασαρίες?!
eu@ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ναι,το καταλαβαινω!!!αλλα αν ειχες κανει μια ενσταση και ειχες αναφερει το γεγονος,η βα8μολογηση 8α ηταν πιο επειηκης και 8α ειχες ισως παρει μεγαλυτερο βα8μο,με αποτελεσμα να συγκεντρωσεις περισσοτερα μορια!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τι θα ηταν η βαθμολογηση? :lol: Για κανεναν λογο ομως. Να χαλασει "το αδιαβλητον των εξετασεων"? Σε καθε σχολειο υπαρχει ενας υπευθυνος. (ο διευθυντης συνηθως) Αυτος θα τους εκραζε λιγο, μπορει να ειχαν και πειθαρχικες ποινες, παντως πιο επειηκη βαθμολογηση με τιποτα.
eu@ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 μα ο διευ8υντης και το σχολειο εφεραν την ευθυνη....εκεινοι δε την αφησαν να τελειωσει στο 3ωρο!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αρα επρεπε κατι να κανει εκεινη τη στιγμη (πραγμα δυσκολο). Το μετεπειτα δυστυχως δεν μπορει να κανει κατι για το γραπτο της. Ουτε πιο επιεικη βαθμολογηση ουτε τιποτα. Δεν ειναι σωστο αλλωστε. Το μονο που μπορει να κανει νομιζω πως θα θιξει μονο τους επιτηρητες ή τους όποιους υπευθυνους (αν καταφερει να το αποδειξει). Εξαλλου, τα γραπτα διορθωνονται ανωνυμα. Πώς θ αμπορουσε το "δικο της γραπτο" να χρηζει επιεικους βαθμολογησης? Ή μηπως αφοτου αποκαλυφθηκαν οι βαθμοι της, επρεπε να πουν "α επρεπε να ειχε διορθωθει επιεικως αυτο" (πραγμα που δεν γινεται ετσι κι αλλιως), "αρα ποσο εγραψε? 17,8? ε βαλε εκει ενα 19,3". Δε γινονται αυτα τα πραγματα...
teo64x Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μου έτυχε κι εμένα κάτι παρόμοιο όταν έδινα. Είχαν φύγει όλοι οι άλλοι εξεταζόμενοι, είχαν μείνει μόνο επιτηρητές, ήταν φανερά κουρασμένοι, ήθελαν να φύγουν, βάραγαν τα κινητά τους (όχι στο αθόρυβο, προς Θεού), μιλούσαν εκεί μπροστά, με έπιασε το κεφάλι μου, τα παράτησα και έφυγα. Αλλά εντάξει, τελικά έγραψα 19,9.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αλλά εντάξει, τελικά έγραψα 19,9. Eπρεπε να κάνεις ένσταση και να ζητησεις να ξαναγράψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.