EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ελεος,λες να ειμαι τοσο ηλιθιος?το πηγα στην αντιπροσωπεια σε συγγενη που δουλευει εκει.Λες να κυκλοφορω με την μαιμου και να το παιζω αυθεντιλα? Δεν ειπα κατι τέτοιο, μια ερώτηση έκανα απο την στιγμή που λες οτι το site ειναι paypal veryfied (ενώ δεν είναι) και θεωρείς διεύθυνση το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.
BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειπα κατι τέτοιο, μια ερώτηση έκανα απο την στιγμή που λες οτι το site ειναι paypal veryfied (ενώ δεν είναι) και θεωρείς διεύθυνση το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. εχεις δικιο...αν αναλογιστεις οτι μεχρι και την εφημεριδα μου αν μπορουσα θα την επαιρνα απο το ιντερνετ,ακουστηκα σαν πρωταρης. ειναι ο ενθουσιασμος για νεες αγορες απο Κινα που δεν με εχουν...απογοητευσει μεχρι στιγμης. Ομως εδω...μιλαμε για κλασσικη περιπτωση βλαβης εντελει.Κριμα.. Κατι τεοιοι χαλανε την πιατσα και ακους την μανα σου να σου λεει...μηηη παιδακι μου,απο το ιντερνετ...ειναι του σατανα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 να υποθέσω οτι ο ενθουσιασμός ειναι απο το tag heueur ; η εχεις κανεις και αλλες ; αν θελεις μπορείς να μου πεις απο που αγόρασες το tag heueur, ετσι ενημερωτικά.
BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εχω κανει και αλλες αγορες...berburry παλτο απο 1200 ευρω,150.Αυθεντικο φυσικα(να μην αναλυσω παλι τον τροπο,το παω σε καταστημα και καλα οτι το εχω παρει απο αλλου και μπλα μπλα). Γραβατες ρεπλικες,μαιμουδες δηλαδη,εν γνωση μου,σε ευξετελιστικες τιμες και ειναι μια χαρα μετα απο καιρο και πλυσιμο. Ολα αυτα σε αγορες της Κινας. Αν δεν με πιστευεις τι να πω...στα βγαζω φωτο... Απο που τα πηρα?Απο διαφορα κινεζικα site και απο το ioffer. Εχω κολλητη μια ταυλανδεζα που ξερει κινεζικα και μου τα μεταφραζει. Αυτα.... Κριμα παντως.
Faidhonas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 LOL! Εδω λένε ότι έχουν το Ν97! Και στα 260 ευρώ! Απλώς πήραν φωτό από διάφορα προιόντα, χωρίς καν να το ψάξουν, και τα έριξαν στη σελίδα.
grtt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά το site ειναι κινέζικο και είναι πολύ πιθανόν τα προϊόντα να είναι αντιγραφές. Έχω πάρει κινέζικο Nokia, αντίγραφο του αυθεντικού και δεν ξεχώριζε ποιο είναι το original και ποιο το αυθεντικό με μια πρώτη ματιά. (Βέβαια αν το έψαχνε κανείς καλύτερα θα έβρισκε διαφορές στα megapixel της φωτογραφικής, στη διαθέσιμη μνήμη στο ότι δεν είχε bluetooth κλπ). Ακόμα και η συσκευασία ήταν ολόιδια με την αυθεντική. Αλλά τουλάχιστον το κινέζικο site από το οποίο το πήρα διευκρίνιζε ότι ήταν απομιμήσεις και όχι original.. Από κινεζικες ιστοσελίδες έχω ψωνίσει από εδώ: http://www.chinavasion.com/ κι εδώ: http://www.totobay.com/ τα οποία επειδή μου τα έστειλαν τα προϊόντα μπορώ να πω ότι είναι αξιόπιστα...Προσέξτα τα ωραία Nckia (δεν είναι τυπογραφικά λάθος!) κινητά που έχει! Μερικά από τα κινητά στο δεύτερο site υποστηρίζουν κι ελληνικά!
aggelik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Λογικα είναι μαιμουδες..αρα δικαιολογουνται ολα
freebird75 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Πάντως μόλις τους πέταξα μια μπανάνα.... κρά κάνανε για να την αρπάξουν... χαχαχαχα πολλές μαιμούδες κρύβονται στο εν λόγω site...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.