BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 http://www.syeue.com/ οχι πειτε μου...ειναι δυνατον?δεν βρωμαει κατι?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 http://www.syeue.com/ οχι πειτε μου...ειναι δυνατον? οχι....
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Και μαιμουδες να ειναι χλωμο να κανουν τοσο....Μαλλον θα σου τρωνε τα χρηματα Εκτος αν βεβαια ειναι Μοντελα των πραγματων
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 μινιατουρες θα ειναι... στανταρ! περιεργο παντως.
BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 φαινεται ομως σοβαρο...δηλαδη σου πεταει απο κατω διευθυνση στεγασης,σου λεει οτι ειναι εγκεκριμενο απο την paypal....τι λετε?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ποια διεύθυνση ; το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ; paypal veryfied που το είδες ; επειδή απλά το γράφει ;
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 αποκλειεται ρε παιδια. η μηχανη yamaxa που διχνει την πουλαει 1500€ οταν εχει 11700$... χαζο παραδειγμα αλλα αποκλειεται. μπαρουφα ειναι το site. ολα τα εικονιδια οπως και του paypal ειναι με copy-paste. δεν βλεπεις την αναλυση τους?... καλα ρε πως δεν τους κλεισανε ακομα?
BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ποια διεύθυνση ; το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ; paypal veryfied που το είδες ; επειδή απλά το γράφει ; Number 25, Zhongguancun Road,Haidian District,Beijing City. Δεν ξερω.Εγω παντα ημουν τολμηρος στις αγορες μου και δεν την εχω πατησει.Μεχρι και αυθεντικο tag heueur με 200 ευρω εχω παρει κανοντας παρατολμες αγορες. Αλλα εδω κατι βρωμαει...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 αφου εισαι τολμηρος δοκιμασε πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι αυθεντικο το tag heueur ;
BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 αφου εισαι τολμηρος δοκιμασε πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι αυθεντικο το tag heueur ; ελεος,λες να ειμαι τοσο ηλιθιος?το πηγα στην αντιπροσωπεια σε συγγενη που δουλευει εκει. Λες να κυκλοφορω με την μαιμου και να το παιζω αυθεντιλα?
Peavy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Από το contact us..... Our motto: The client comes first and our customers are our god
BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναι,εδω κατι παιζει... δεν νομιζω οτι ειναι paypal verified.
roybatty Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 BladeRunner, Roy Batty εδώ. Έπρεπε να σε αφήσω να πέσεις απο τη σκεπή μου φαίνεται Βάλε κάτι στο cart και κάνε checkout. "Pay Way:Western Union,Moneygram,Bank Transfer" Κοινώς "στείλε μου τα λεφτά σου,και βλέπουμε τι έχεις να λαβαίνεις"
BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 BladeRunner, Roy Batty εδώ.Έπρεπε να σε αφήσω να πέσεις απο τη σκεπή μου φαίνεται Βάλε κάτι στο cart και κάνε checkout. "Pay Way:Western Union,Moneygram,Bank Transfer" Κοινώς "στείλε μου τα λεφτά σου,και βλέπουμε τι έχεις να λαβαίνεις" αχαχαχαχ σ ναι?καμμια επιλογη για paypal?ενταξει,απαταιωνες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.