Mixail-1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους.Εκανα προσφατα format στο φορητο μου και ενω ολα ομορφα και ωραια μιας και απο Vista (πολλα κολληματα) πηγα στα XP Pro και τωρα πεταμε εχει δημιουργηθει το εξης προβλημα..Βαζω πχ τον IDM το βραδακι να κατεβαζει αρχεια και ενω το εχω στην μπριζα να φορτιζει ο υπολογιστης γυριζει στην φαση που υπαρχει το εικονιδιο χρηστη και διπλα η περιγραφη (ενα προγραμμα εκτελειται) και εχει σταματησει να κατεβαζει η εν παση περιπτωση εχει σταματησει οτιδηποτε το εχω βαλει να κανει και το λαμπακι της μπαταριας πανω στο λαπτοπ (πορτοκαλι)αναβοσβηνει.Οταν αφαιρεσω το καλωδιο του φορτιστη η μπαταρια ειναι γεματη.Μηπως ξερει κανεις γιατι σταματαει?Παλια το εβαζα να κανει οτι ηθελα και δεν ειχα προβλημα.....
acomaedo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ο υπολογιστής έπεσε σε suspend mode ή Hybernate. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις μέσα απο Power Option Shemes.
Mixail-1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Λογικα τωρα πρεπει να ειναι οκ μιας και ειδα οτι μετα το φορματ ειχε στο Power Option Shemes την επιλογη να σταματαει ο σκληρος ακομα και οταν ηταν στην τροφοδοσια μετα απο 40 λεπτα.Υποθετω να ειμαι οκ τωρα.Ευχαριστω παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.