antonisid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα Λοιπον αφαίρεσα απο ενα λάπτοπ Hp ολους τους χρήστες των windows και τωρα για να μπω στα windows Μου ζηταει κωδικο ο οποιος δεν ειναι ίδιος μ εκεινον που ειχα πριν (λογικο) . Σαν username Μου βγαζει το HpUpdateAccessAccount . Επισης πρεπει να πω οτι δεν εχω το recovery cd της Hp που μου δωθηκε με την αγορα του λαπτοπ. Καμμια λυση υπαρχει? πως μπορω να βρω τον κωδικο???? (Οταν βαζω το παλιο username και pass μου λεει οτι ο συγκεκριμενος λογαριασμος έχει αποσυνδεθει.)
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον θα μπορουσες να το φτιαξεις με το recovery αλλα για δοκιμασε να μπεις σαν administrator
antonisid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον θα μπορουσες να το φτιαξεις με το recovery αλλα για δοκιμασε να μπεις σαν administrator Πως θα μπω σαν administrator? Υπαρχει καποιο default username και pass?
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον δεν θυμαμαι ακριβως αλλα παιξε με τα παρακατω και πες μου αν πιασει... 1 administrator administrator 2 administrator admin 3 admin administrator 4 admin admin sorry αμα δεν βοηθαω πολυ....
antonisid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχως τιποτε απ ολα αυτα!!!!
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 sorry φιλε μου! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** μια τελευταια προσπαθειας για βοηθεια... http://support.microsoft.com/kb/321305
fullon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειναι username : administrator / admin , pass : κενο ?
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν μπορω να το θυμηθω ρε να παρει... κοντευω να σκασω!
antonisid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειναι username : administrator / admin , pass : κενο ? Δυστυχως οχι....αν περασω τα xp απο πανω χωρις να μου σβησουν τ αρχεια θα μου ξαναζητησει pass?
fullon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 τσεκαρε εδω ρε φιλε μια λυση 1 λυση 2 λυση 3
antonisid Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 τσεκαρε εδω ρε φιλε μια λυση 1 λυση 2 λυση 3 τα 2 πρωτα λινκς λενε για safe mode....και σε safe mode κολλαει πριν την εναρξη.Ευχαριστω παντως! Το ελυσα το προβλημα ξαναπερνώντας τα xp απο πανω,δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα γλυτωσα το φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.