Προς το περιεχόμενο

τα βιντεο σερνονται...

BonJovi1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οταν ανοιγω ενα αρχειο βιντεο η ενα dvd η εικονα ειναι παραξενη σου δινει την εντυπωση οτι παει σε αργη κινηση ,τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?επισης τα εφε του κομπιζ π.χ στο expo για να κουνησω απο επιφανεια σε επιφανεια το παραθυρο υπαρχει κολλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιταξτε να δειτε τι αλλο γινεται

πολλες φορες κολλαει βγαινει μια ασπρη οθονη και ξαναφτιαχνει(ασχετα απο το βιντεο)η καρτα ειναι ονμποαρντ μα πριν δεν υπηρχε κανενα προβλημα

βασικα τωρα εχω 64αρι κατα την εγκατασταση μου ειπε οτι ενα αρχειο cpi acpi apci..δεν θυμαμαι ειναι χαλασμενο και πατησα αγνοηση

ρε παιδια ειναι πολυ σπαστικο

αλλαζουν θεση τα απλετς,φευγουν μπαρες

γιατι το κανει?

Οσο αφορά το video, εχει να κάνει με το video output που επιλέγεις για το κάθε player. Εγω χρησιμοποιώ mplayer (gmplayer σε gui) με video_output το xvideo ,σκέψου οτι χρησιμοποιώ open-source module (driver) για nvidia, και πέζει μια χαρα, διχως lag.

Mπορεί να είναι θέμα των driver σε σχέση με το kde. Eδώ υπάρχουν ακόμα προβληματάκια με τους nvidia driver πόσο μάλλον με την intel. Πάντως δοκίμασε να βάλεις kde 4.2 και δοκίμασε και το lancelot σαν μενού του kde. Νομίζω θα το βρείς μέσω synaptic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...