BonJovi1000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 οταν ανοιγω ενα αρχειο βιντεο η ενα dvd η εικονα ειναι παραξενη σου δινει την εντυπωση οτι παει σε αργη κινηση ,τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?επισης τα εφε του κομπιζ π.χ στο expo για να κουνησω απο επιφανεια σε επιφανεια το παραθυρο υπαρχει κολλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Με ποια καρτα γραφικων γινονται ολα αυτα? Και με ποιους drivers εγκατεστημενους για την καρτα? Και με ποιον xorg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Σου κανει και restart το pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 κοιταξτε να δειτε τι αλλο γινεται πολλες φορες κολλαει βγαινει μια ασπρη οθονη και ξαναφτιαχνει(ασχετα απο το βιντεο)η καρτα ειναι ονμποαρντ μα πριν δεν υπηρχε κανενα προβλημα βασικα τωρα εχω 64αρι κατα την εγκατασταση μου ειπε οτι ενα αρχειο cpi acpi apci..δεν θυμαμαι ειναι χαλασμενο και πατησα αγνοηση ρε παιδια ειναι πολυ σπαστικο αλλαζουν θεση τα απλετς,φευγουν μπαρες γιατι το κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Οσο αφορά το video, εχει να κάνει με το video output που επιλέγεις για το κάθε player. Εγω χρησιμοποιώ mplayer (gmplayer σε gui) με video_output το xvideo ,σκέψου οτι χρησιμοποιώ open-source module (driver) για nvidia, και πέζει μια χαρα, διχως lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Πες μας ποιά κάρτα γραφικών έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 μα πριν ολα ηταν κανονικα το κολημα το χοντρο το τρωει με το που παω να πατησω το μενου του kde η καρτα μου ειναι intel gma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Mπορεί να είναι θέμα των driver σε σχέση με το kde. Eδώ υπάρχουν ακόμα προβληματάκια με τους nvidia driver πόσο μάλλον με την intel. Πάντως δοκίμασε να βάλεις kde 4.2 και δοκίμασε και το lancelot σαν μενού του kde. Νομίζω θα το βρείς μέσω synaptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.