Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Service Pack 2!!!

GreenBeret2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας Παιδιά,θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.Έχω Windows Vista Ultimate Service Pack 1 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να βάλω το Service Pack 2 των Vista;

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Αααα και κάτι ακόμα το BitDefender Internet Security 2009 θα ταιριάζει στα Windows Vista;

Δημοσ.

Το SP2 ειναι ακομα σε BETA, οταν βγει ναι θα αξιζει να το βαλεις, τωρα οχι αφου δεν ειναι ακομα σταθερο 100%.

Ναι το BitDefender απο οσο ξερω δουλευει μια χαρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το SP2 ειναι ακομα σε BETA, οταν βγει ναι θα αξιζει να το βαλεις, τωρα οχι αφου δεν ειναι ακομα σταθερο 100%.

Ναι το BitDefender απο οσο ξερω δουλευει μια χαρα.

υπαρχουν πληροφοριεσ για το ποτε?????

Δημοσ.

Κι εγώ για Απρίλιο-Μάϊο ξέρω για το SP2 των Vista το οποίο από τα spec του φαίνεται να αξίζει πολύ να το βάλεις όταν βγει! Αυτό το beta που κυκλοφορεί τώρα έχει πολλά προβληματάκια.

Το BitDefender Internet Security 2009 το είχα κι εγώ στα Vista SP1 64bit και ήταν πολύ προβληματικό (Την μια με τον network adapter μου και την άλλη τυχαία crashαρίσματα). H online υποστήριξη ήταν του τύπου re-install πάντα.. Το είχα αγοράσει όταν είχα τα XP SP3 32bit όπου και δούλευε άψογα. Γενικά στα Vista x64 έχει σε πολλούς προβλήματα αν ψάξεις στο google. Είναι καλό, αλλά όχι για 64bit.

Εδώ και μια βδομάδα είμαι με το Comodo το δωρεάν. Μέχρι στιγμής όλα καλά.

Γιατί έχει τον HellasVagabond ως Banned; Custom Title ή ατακτούλης; :X

• Super Moderators
Δημοσ.
me too... και μέχρι να σ...... τρώσει ( :-) ) θα έχουμε 7

αν είναι πράγματι να βγουν τα 7 το Σεπτέμβριο δεν το βλέπω να περνάω σε Vista ποτέ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα βγει η RTM των 7.

είχε βγει rumor την προηγούμενη βδομάδα ότι και καλά θα βγουν στα καταστήματα το Σεπτέμβριο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Πωωω πως μπορείς με τα XP ωρέ;

βαρεμάρα>all...

το Σεπτέμβριο τα πέρασα στα 2/3 PC...τώρα λόγω και του Netbook είναι και στο 3ο...

δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω format χωρίς λόγο...

Δημοσ.

Α νταξ δικαιολογήσε,λογικά δεν τα έβαλες ούτε για ένα msec τα Vista.

Στην αρχή όταν τα έβαλα κι εγώ είχα γυρίσει σε XP αλλά δεν τα μπορούσα πλέον,μου φαίνονταν απαρχαιωμένα και ότι στερούνται λειτουργίες.

Έχουν πολλά τα Vista που με έχουν βολέψει αφάνταστα και φυσικά μεγαλύτερη χρηστικότητα.

Εγώ μάλλον δεν θα βάλω τα 7 :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...