GreenBeret2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας Παιδιά,θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.Έχω Windows Vista Ultimate Service Pack 1 και θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να βάλω το Service Pack 2 των Vista; ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Αααα και κάτι ακόμα το BitDefender Internet Security 2009 θα ταιριάζει στα Windows Vista;
HellasVagabond Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Το SP2 ειναι ακομα σε BETA, οταν βγει ναι θα αξιζει να το βαλεις, τωρα οχι αφου δεν ειναι ακομα σταθερο 100%. Ναι το BitDefender απο οσο ξερω δουλευει μια χαρα.
GreenBeret2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ Παρα Πολύ Φίλε!!!
nikolakis25 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Το SP2 ειναι ακομα σε BETA, οταν βγει ναι θα αξιζει να το βαλεις, τωρα οχι αφου δεν ειναι ακομα σταθερο 100%. Ναι το BitDefender απο οσο ξερω δουλευει μια χαρα. υπαρχουν πληροφοριεσ για το ποτε?????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 προς Μάιο άκουσα...
Mourgolikos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Κι εγώ για Απρίλιο-Μάϊο ξέρω για το SP2 των Vista το οποίο από τα spec του φαίνεται να αξίζει πολύ να το βάλεις όταν βγει! Αυτό το beta που κυκλοφορεί τώρα έχει πολλά προβληματάκια. Το BitDefender Internet Security 2009 το είχα κι εγώ στα Vista SP1 64bit και ήταν πολύ προβληματικό (Την μια με τον network adapter μου και την άλλη τυχαία crashαρίσματα). H online υποστήριξη ήταν του τύπου re-install πάντα.. Το είχα αγοράσει όταν είχα τα XP SP3 32bit όπου και δούλευε άψογα. Γενικά στα Vista x64 έχει σε πολλούς προβλήματα αν ψάξεις στο google. Είναι καλό, αλλά όχι για 64bit. Εδώ και μια βδομάδα είμαι με το Comodo το δωρεάν. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Γιατί έχει τον HellasVagabond ως Banned; Custom Title ή ατακτούλης;
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 προς Μάιο άκουσα... me too... και μέχρι να σ...... τρώσει ( ) θα έχουμε 7
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εμ! έλα ντε, αυτό σκέφτομαι και εγώ... μέχρι να βγει και να το βάλεις, θα κάνεις format για τα 7...:lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 me too... και μέχρι να σ...... τρώσει ( ) θα έχουμε 7 αν είναι πράγματι να βγουν τα 7 το Σεπτέμβριο δεν το βλέπω να περνάω σε Vista ποτέ...
John The Great Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 αν είναι πράγματι να βγουν τα 7 το Σεπτέμβριο δεν το βλέπω να περνάω σε Vista ποτέ... Γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα βγει η RTM των 7.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Γύρω στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα βγει η RTM των 7. είχε βγει rumor την προηγούμενη βδομάδα ότι και καλά θα βγουν στα καταστήματα το Σεπτέμβριο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Πωωω πως μπορείς με τα XP ωρέ; βαρεμάρα>all... το Σεπτέμβριο τα πέρασα στα 2/3 PC...τώρα λόγω και του Netbook είναι και στο 3ο... δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω format χωρίς λόγο...
elven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Α νταξ δικαιολογήσε,λογικά δεν τα έβαλες ούτε για ένα msec τα Vista. Στην αρχή όταν τα έβαλα κι εγώ είχα γυρίσει σε XP αλλά δεν τα μπορούσα πλέον,μου φαίνονταν απαρχαιωμένα και ότι στερούνται λειτουργίες. Έχουν πολλά τα Vista που με έχουν βολέψει αφάνταστα και φυσικά μεγαλύτερη χρηστικότητα. Εγώ μάλλον δεν θα βάλω τα 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.