ksexilas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα πως κανω παρουσιασεις αλλα και να δωσω κινηση στις διαφανειες? (τον πηρα πριν 2 ωρες και δεν καταλαβενω τπτ..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 προφανως εχεις το 2007 για να μην καταλαβαινεις τπτ... δες μηπως μπορεις να βοηθηθεις απο αυτο http://office.microsoft.com/el-gr/powerpoint/HA101672691032.aspx αλλα η ερωτηση σου θελει πολυ μεγαλη απαντηση και ευτηχως (για μενα) δεν εχω το 07.... καλη δουλεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 οχι το 09 εχω. τον αγορασα πριν το πρωι και τωρα προσπαθω να τον μαθω...αλλα ματαια.. mac booκ ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 οοοοοοοοοοοοοκκκκκ! δεν εχω ιδεα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 πΑ,Βου,Γα φαντάζομαι πως αναφέρεσαι στο Microsoft Powerpoint 2007 (που περιλαμβάνεται στο Miceosoft Office 2007 for Windows). Αντίθετα, ο ksexilas μάλλον αναφέρεται στο Apple Keynote 09 (που περιλαμβάνεται στο Apple iWork 09). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναι μετα το καταλαβα.... ειμαι απλως καθημερινος παραθυρακιας (windows ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 @ksexilas, από το Inpector->Build... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Οκ παιδια κατι βρηκα.. Σιγα σιγα θα τον μαθω αλλα θα μου παρει χρονο!!! Ο,τι αλλο προβλημα εχω θα σας ενημερωσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.