Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 hell yeah TRUE STORY!!! (οεο)
freedubus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τα κάνουν όλα αυτά ακόμη κι αν δεν έχεις τίποτα να σου κλέψουν;
ippo00 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Λογικά θα διαέγουν με κριτίριο το αυτοκίνητο που έχεις ;p
sam sam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τα κάνουν όλα αυτά ακόμη κι αν δεν έχεις τίποτα να σου κλέψουν; μενουν με το πουλι στο χερι
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει να θελουν απλώς το σπερμα του Να γεμισει freedubusακια ο τόπος :lol:
freedubus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Κρις, δεν κυκλοφορώ ποτέ με μεγάλες ποσότητες σπέρματος πάνω μου, το περισσότερο το έχω στην τράπεζα. Επίσης, απορώ, πως φτανει να σου κάνει στοματικό αφού κάθεται στο πίσω κάθισμα κι εσύ οδηγείς; ; ; ; ;
aledjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 @cbr600RR να΄σαι καλα φιλε για την ενημερωση. θα δανειστω τη bmw του φιλου μου και θα περναω αφραγκος καθε μερα απο κει μπας και τις πετυχω!
pappous_soulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί κάποιος απο Αθήνα να μας υποδείξει το σημείο στο google maps? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί κάποιος απο Αθήνα να μας υποδείξει το σημείο στο google maps? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Kάπου εκεί γίνεται η δουλειά. Αν ζουμάρεις μπορεί να πετύχεις λίγο από το αριστερό βυζί.
S2Katana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Πολλές μέρες κράτησε η κλοπή, χαχα. Καλό το ανέκδοτο.
fullon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 χαχαχα σαββατοκυριακα μην πατε ομως γιατι θα ξεκουραζονται οι κοπελες χαχαχαχαασαχαχαχοχοχοχα
million_voices Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 @cbr600RR να΄σαι καλα φιλε για την ενημερωση. θα δανειστω τη bmw του φιλου μου και θα περναω αφραγκος καθε μερα απο κει μπας και τις πετυχω! εχει πεσει συρμα οτι εισαι τζαμπατζης:-D
apostolos2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών. Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου. Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι! Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!! δεν καταλαβαινω, η κομπινα που ειναι? δηλαδη ηθελες να σου κανουν πιπα τζαμπα? και ο brad pit να ησουν αυτο δεν παιζει
million_voices Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 δεν καταλαβαινω, η κομπινα που ειναι? δηλαδη ηθελες να σου κανουν πιπα τζαμπα? και ο brad pit να ησουν αυτο δεν παιζει δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα υποτιθεται οτι σου κανουν φιφα για να σε κλεψουν
apostolos2 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 εγω το καταλαβα, εσυ δεν το καταλαβες οτι, για να σου κανουν φιφα ετσι στο ασχετο, κατι δεν παει καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.