Προς το περιεχόμενο

προσοχη κομπινα για να σε κλεψουν στο δρομο..

cbr600RR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κρις, δεν κυκλοφορώ ποτέ με μεγάλες ποσότητες σπέρματος πάνω μου, το περισσότερο το έχω στην τράπεζα.

Επίσης, απορώ, πως φτανει να σου κάνει στοματικό αφού κάθεται στο πίσω κάθισμα κι εσύ οδηγείς;

Kayan%20or%20Padaung%20Women%20and%20girl%20also%20known%20as%20long%20neck%20women%20because%20of%20the%20brass%20rings.jpg

;

lt024.jpg

;

giraffes31.gif

;

KarlAnaconda1.jpg

;

Δημοσ.

@cbr600RR να΄σαι καλα φιλε για την ενημερωση.

θα δανειστω τη bmw του φιλου μου και θα περναω αφραγκος καθε μερα απο κει μπας και τις πετυχω!

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος απο Αθήνα να μας υποδείξει το σημείο στο google maps?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kάπου εκεί γίνεται η δουλειά.

Αν ζουμάρεις μπορεί να πετύχεις λίγο από το αριστερό βυζί.

:P

11989588gr8.jpg

w579.png

Δημοσ.
@cbr600RR να΄σαι καλα φιλε για την ενημερωση.

θα δανειστω τη bmw του φιλου μου και θα περναω αφραγκος καθε μερα απο κει μπας και τις πετυχω!

εχει πεσει συρμα οτι εισαι τζαμπατζης:P:-D

Δημοσ.
Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!

Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!

Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!!

δεν καταλαβαινω, η κομπινα που ειναι? δηλαδη ηθελες να σου κανουν πιπα τζαμπα? και ο brad pit να ησουν αυτο δεν παιζει

Δημοσ.
δεν καταλαβαινω, η κομπινα που ειναι? δηλαδη ηθελες να σου κανουν πιπα τζαμπα? και ο brad pit να ησουν αυτο δεν παιζει

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα υποτιθεται οτι σου κανουν φιφα για να σε κλεψουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...