cbr600RR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στα φώτα της Ιεράς Οδού ερχόμενος από Λεωφόρο Θηβών. Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλούν να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, με το αυτοκίνητό σου. Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ’ οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, η μια από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντας σου στοματικό έρωτα, ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι! Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!!
Garnele Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Είναι κάποιας μορφής ανέκδοτο αυτό; Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! (...) Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!!! υποθέτω πάντως ότι το μέτρο που πήρε ο τόπικ στάρτερ, ήταν να βάλει προφυλακτικά στο ντουλαπάκι =ρ
notios7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξερω αν εχει ξαναμπει αλλα εγω κλεινω και παω στα φαναρια! παρακαλω στη σειρα σας.
glitsa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 φανάρι με αγόρια για εμάς τα ελεύθερα αθώα κοριτσάκια δεν υπαρχει;;;
Lilith19 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Να κανουν σεξ στο πισω καθισμα του αυτοκινητου?:-p
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Να κανουν σεξ στο πισω καθισμα του αυτοκινητου?:-p Εδώ το 'χω τώρα να το ρωτήσω, αλλά θα γίνουμε ρόμπα. Δε λέει...
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 φανάρι με αγόρια για εμάς τα ελεύθερα αθώα κοριτσάκια δεν υπαρχει;;; Υπάρχει και βγαινει σε πολλες εκδοσεις ναρκομανης, και καλα αναπηρος, αναπηρος, ορφανος με 42 αδερφια, κωφαλαλος. Παιζει να μη σου παρει και τιποτα :lol::lol:
klainmaingr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Να κανουν σεξ στο πισω καθισμα του αυτοκινητου?:-p :lol::lol::lol::lol::lol:
sam sam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 και να μην εχω στην αθηνα αυτοκινητο να σε ρωτησω .... ταξι σταματανε ? :-D:-D
Chrisxxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Να κανουν σεξ στο πισω καθισμα του αυτοκινητου?:-p Αυτο δεν το ειδα πριν :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.