zvarthangalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Eχω δυο σκληρους δισκους στον ενα 80G εχω τα ubuntu και στον αλλο 160G τα vista ultimate sp1 32bit εχω δλδ δυο λειτουργηκα σε dualboot διαταξη ομως σε καποια φαση τα vista δεν ανοιξαν ποτε με το που επιλλεγω να κανει boot το συστημα με vista και παει να τα φορτωσει κανει επανεκιννηση το πρωτο που σκεφτικα να κανω ειτανε repair με το cd των vista κανω τις απαραιτητες ρυθμησεις μεσα απο τα bios ομως το συστημα με επιφιλλασε μια εκπληξη μου βγαζει μια blue screen και μου γραφει τα παρακατω: Α problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.If this is the first time you've seen this stop error screen, restart yor computer.If this screen appear's again follow these steps: Disable or uninstall any anti-virus disk defragmentation or buck up utillites.Chek your hard drive configuration and chek for any updated drivers . run CHKDSK /F TO check for hard drive corruption and then restart your computer. STOP:0x00000024 (0x001904AA,0X84F446BC,0X84F443B8,0X85E4ADBF) Ntfs.sys Address 85E4ADBF base at 85E33000 Datestamp 47918a96. δεν ξερω τι μπορει να φταιει και πως να λυσω αυτο το προβλημμα' τα ubuntu τρεχουν καννονικα χωρις προβλημμα.
papahlamidas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασες να δεις εάν αφήσεις μόνο τον δίσκο τον vista εάν θα bootari? Από το Linux βλέπεις τον σκληρό τον windows?
zvarthangalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδη να αποσυνδεσω τον δισκο απο την motherboard? γιατι απο τα bios τον αποσυνδεσα. Απο τα linux τον βλεπω κανονικα τον δισκο.
papahlamidas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Επανεγκατάσταση στα vista δοκίμασες?
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμασε να μπεις στα vista με καποιο cd οπος το super grub http://www.supergrubdisk.org/
zvarthangalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναι με το που αρχιζει να δουλευει το DVD των vista για την εγκατασταση μου βγαζει την μπλε οθονη και γραφει αυτα που σας εγραψα πιο πανω.
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Κατεβασε το cd που σου ειπα και κανε boot απο αυτο και μετα πατα στην επιλογη win και θα ξεκινησει απο τον σκληρο των vista.
zvarthangalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Κατεβασε το cd που σου ειπα και κανε boot απο αυτο και μετα πατα στην επιλογη win και θα ξεκινησει απο τον σκληρο των vista. Mολις εκανα αυτο που μου ειπες με το που παταω το win μεσα απο τον super grab αμεσως κανει επανεκιννηση
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν δουλεψε ουτε αυτο μαλον θα χρειαστει format.
100 010 00 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Για δισκο το κοβω (διαβαζεις κανα ntfs.sys sth blue scrren?)..... κατεβασε απο τη microsoft to mfrs και ακολουθα τις οδηγιες. Παντως το μηνυμα ειναι λαθος δισκου. Μπορει ακομη να ειναι μνημη ή driver outdate
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τωρα προσεξα οτι λες οτι βγαζει την μπλε οθονη οταν ξεκιναει απο το dvd των vista. Την μπλε οθονη την βγαζει οταν λεει "windows is loading files" ή οταν ξεκινησει η εγκατασταση των windows?
zvarthangalos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τωρα προσεξα οτι λες οτι βγαζει την μπλε οθονη οταν ξεκιναει απο το dvd των vista.Την μπλε οθονη την βγαζει οταν λεει "windows is loading files" ή οταν ξεκινησει η εγκατασταση των windows? Oταν ξεκιναει η εγκατασταση των windows (προσπαθησα και με το cd των xp ομως τα ιδια αποτελεσματα)
ghostgr_a_n Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τοτε σιγουρα φταιει ο σκληρος δισκος. Κανε format στον δισκο με καποιο cd οπος το hiren's boot και κανε επανεγκατασταση windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.