Προς το περιεχόμενο

υψηλες θερμοκρασιες σε quad core q6600

scorpionsrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες ειναι στα 3 ghz. σε full δεν θυμαμαι ακριβως αλλα περιπου σε 50+κατι δεν θυμαμαι τωρα γιατι δεν ειμαι στο pc μου.

Δημοσ.

κοιτάξτε να δείτε το κουτι ειναι http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1011804&page=2&category=69977695&catalog=20 αυτο και η ψύκτρα ειναι Nexus FLC 300 UNIVERSAL το κουτι αυτο λεει και εχω Vista 32 bit και Πείτε μου η θερμοκρασιες για o/c ειναι καλες και γενικος η θερμοκρασιες ειναι καλες για quad core ?? η αυξημενες ??

Δημοσ.
κοιτάξτε να δείτε το κουτι ειναι http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1011804&page=2&category=69977695&catalog=20 αυτο και η ψύκτρα ειναι Nexus FLC 300 UNIVERSAL το κουτι αυτο λεει και εχω Vista 32 bit και Πείτε μου η θερμοκρασιες για o/c ειναι καλες και γενικος η θερμοκρασιες ειναι καλες για quad core ?? η αυξημενες ??

δεν μπορεις να πεις οτι ειναι καλες.αυτο το κουτι ειναι με πορτα μπροστα?

Δημοσ.

ε ναι εχει πορτα που ανοιγει και εχει τα cd rom και εχω και 5 ανεμιστηρες οποτε ο αερισμος ειναι οκ νομιζω και εχει και στο πλαει πεκσι γκλας τι αλλο ?? to full load τι ειναι ? και o/c κανο με αυτες της συνθηκες ??? βασικα το μονο που θελω εινα να το παω 3.2 3.5 ghz παει τι λετε ??

Δημοσ.
to full load τι ειναι ?

Κατεβασε ενα προγραμμα ,οπως orthos,everest,prime95, για να stress-αρεις τον επεξεργαστη και δες τι θερμοκρασιες πιανει.

Δημοσ.
ε ναι εχει πορτα που ανοιγει και εχει τα cd rom και εχω και 5 ανεμιστηρες οποτε ο αερισμος ειναι οκ νομιζω και εχει και στο πλαει πεκσι γκλας τι αλλο ?? to full load τι ειναι ? και o/c κανο με αυτες της συνθηκες ??? βασικα το μονο που θελω εινα να το παω 3.2 3.5 ghz παει τι λετε ??

οτι παει,παει αλλα πρεπει να μας πεις κ το υπολοιπο συστημα σου, μνημες,mobo,τροφοδοτικο!

Δημοσ.

εμενα οταν τον ειχα με υδροψυξη ο 45nm ανετα εφτανε τους 45 με idle ακομα και 19 βαθμους.. στρεσαρετε τους με κανα eversest στο full και δειτε θερμοκρασιες..

Δημοσ.

κοιτα επειδη αποφασησα τελικα να τον αφησω στα 3.2 ghz τον Q6600 μου, με καλο πιστευω air flow κ με την red scorpion με 2 fans πανω ειμαι σε 27 σε idle k σε full 49.δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα! Με τι υδροψυξη τον ειχες?ετοιμο σετ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...