Προς το περιεχόμενο

υψηλες θερμοκρασιες σε quad core q6600

scorpionsrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω υψηλες θερμοκρασιες σε quad core q6600 2.40 Ghz εχω αλλαξει ψύκτρα και παστα στο cpu αλλα παλι τιποτα τι κανω και η θερμοκρασιες ειναι 44-45 μόνιμος δεν πεφτουν??

Η θερμοκρασιες ειναι καλες οι υψηλες ??

Δημοσ.
Εχω υψηλες θερμοκρασιες σε quad core q6600 2.40 Ghz εχω αλλαξει ψύκτρα και παστα στο cpu αλλα παλι τιποτα τι κανω και η θερμοκρασιες ειναι 44-45 μόνιμος δεν πεφτουν??

Ωπα κατσε......

Απο οτι καταλαβαινω(λιγα πραγματα δηλαδη)οι θερμοκρασιες σου ειναι μονιμως στους 44-45 βαθμους?Γιατι αν ειναι ετσι μιλαμε για κολλημενο σενσορα.Παντως για idle ειναι πολυ ανεβασμενες ακομα και με stock cooler

Δημοσ.
Καλα μην ορκιζεσαι εδω πανε οι 45nm 40 και 45 βαθμους.:o

ποτε εγινε αυτο ?37-39 παιζει ο q9550 και με ακαθαριστα φιλτρα στο κουτι.

Δημοσ.
ποτε εγινε αυτο ?37-39 παιζει ο q9550 και με ακαθαριστα φιλτρα στο κουτι.

Διαφορετικη η καθε περιπτωση.Παντως σιγουρα 40-45 βαθμοι idle δεν ειναι ασχημα αρκει load να μη φτανει στο θεο.

Δημοσ.
Καλα μην ορκιζεσαι εδω πανε οι 45nm 40 και 45 βαθμους.:o

O q6600 μου δεν πηγε ποτε με μαμα ψυκτρα πανω απο 36 σε ηρεμια.VAssassin αυτες τις θερμοκρασιες που τις ειδες εσυ με τους 45 nm?

Δημοσ.
O q6600 μου δεν πηγε ποτε με μαμα ψυκτρα πανω απο 36 σε ηρεμια.VAssassin αυτες τις θερμοκρασιες που τις ειδες εσυ με τους 45 nm?

Αυτη τη στιγμη ο Ε8400 ειναι στους 40 βαθμους με cm hyper 212.Και δεν ειμαι ο μονος.Το θεμα ειναι full load ποσο παει.Εμενα πανω 50-51 δεν παει.:-)

Αλλο ενα παραδειγμα: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2570501&postcount=5

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...