Προς το περιεχόμενο

νεα παρτίδα i7 920

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ου καταισχυνώ όπλα τα ιερά!

πρώτα θα παραδεχτείς ότι η cpu σου είναι overkill *κοινώς κωλοπιάσιμο*

(δεν έχω πρόβλημα με σένα αλλά με την intel/εσύ απλά έτυχε να δικαιολογήσεις τις βαμπιρικές πολιτικές της :devil: )

οτιδηποτε στα 500 + ειναι κωλοπιασιμο.ακομα και η 295 για μενα το ιδιο ειναι .

Δημοσ.
/offtopic

Δεν περασες στις πανελληνιες και σε εστειλε η μαμα σου στην Αγγλια ή πηγες κατεπιλογη?

/offtopic κ γώ

εσύ τώρα η λαμπίρη είσαι ή η άλλη στο άλτερ με τις βυζάρες;

να πάρω τη βοήθεια του κοινού;

Δημοσ.
η διαρκεια ζωης εξαρταται απο το αν αυξησεις την ταση μονο ?πολυ γενικο αυτο που λες.κατα δευτερον μην μπερδευεις το stability με την διαρκεια ζωης.

Την σταθερότητα την βλέπω εδώ και έναν μήνα με χρήση και βαριών εφαρμογών και παιχνιδιών (virtualization, compiling, x264 encoding, gta4, grid κτλ κτλ), οπου το σύστημα δεν βγάζει κιχ.

Επίσης αφού δουλεύει τόσο σταθερά με default τάση στα 3ghz, προφανέστατα και δεν έχει αντίκτυπο στην διάρκεια ζωής.

Δημοσ.
Την σταθερότητα την βλέπω εδώ και έναν μήνα με χρήση και βαριών εφαρμογών και παιχνιδιών (virtualization, compiling, x264 encoding, gta4, grid κτλ κτλ), οπου το σύστημα δεν βγάζει κιχ.

Επίσης αφού δουλεύει τόσο σταθερά με default τάση στα 3ghz, προφανέστατα και δεν έχει αντίκτυπο στην διάρκεια ζωής.

και στα 4ghz δεν θα χει πρόβλημα σταθερότητας.απλά κοίτα να ναι γύρω στους 60-65 βαθμους φορτωμενο.

ειδικά αν έχεις ποιοτικό τροφοδοτικό και μητρική, ο ι7 θα σου κρατήσει περισσότερο απ όσο θα θελες (για να αναβαθμίσεις σε 2-4 χρόνια)

Δημοσ.

Το τι άσχετο πράμα έχει γραφτεί σε αυτό τo thread, είναι πραγματικά απίστευτο!

Ανάμεσα σε ένα τόνο σκουπίδια και κοκορομαχίες, έχουν ειπωθεί 3 μόνο πράγματα επι της ουσίας:

1. Bγαίνει i7 με νέο stepping
  2. O ενσωματωμένος memory controller του i7 δεν πολυ-γουστάρει πάνω απο 1,65V ταση τροφοδοσίας μνήμης
  3. Φήμες λένε ότι το νέο stepping επιτρέπει καλύτερο overclocking (μάλλον βελτίωσαν τα αρχιτεκτονικά ψίλο-bugs λέω εγώ)

my_Offtopic{

Το ότι κάποιος σπούδασε κάτι, λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν αποτελεί τεκμήριο ευφυίας ή γνώσεων ή παιδείας.}

Δημοσ.
Το τι άσχετο πράμα έχει γραφτεί σε αυτό τo thread, είναι πραγματικά απίστευτο!

Ανάμεσα σε ένα τόνο σκουπίδια και κοκορομαχίες, έχουν ειπωθεί 3 μόνο πράγματα επι της ουσίας:

1. Bγαίνει i7 με νέο stepping
  2. O ενσωματωμένος memory controller του i7 δεν πολυ-γουστάρει πάνω απο 1,65V ταση τροφοδοσίας μνήμης
  3. Φήμες λένε ότι το νέο stepping επιτρέπει καλύτερο overclocking (μάλλον βελτίωσαν τα αρχιτεκτονικά ψίλο-bugs λέω εγώ)

my_Offtopic{

Το ότι κάποιος σπούδασε κάτι, λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν αποτελεί τεκμήριο ευφυίας ή γνώσεων ή παιδείας.}

καλά τα έγραψες αλλά γιατί λυπάσαι?

Δημοσ.

Τι γιατί λυπάμαι;???

Για το offtopic λες?

Δεν ξέρω πως να το πω, μου φαίνεται αξιωματικό.

Έχω μείνει με την εντύπωση πως οι "σπουδαγμένοι" θα έπρεπε να είναι έξυπνοι, να έχουν γνώσεις αλλά κυρίως, παιδεία. Αλλιώς, το σύστημα εκπαίδευσης μάλλον έχει αποτύχει και τα λεφτά δεν πάνε για καλό σκοπό.

• Super Moderators
Δημοσ.

οι 920 & 940 έχουν διαφορετικό πολλαπλασιαστή

ο 965 ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και μεγαλύτερο QPI

Δημοσ.

ευχαριστώ!

αξίζει η αγορά του 965; η είναι υπερβολή;

δεν τα εχω τα $$ και εννοείτε θα μου φύγει ο κώλος να τα μαζέψω!:P

o/c θα ευχαριστηθώ με έναν 920/940;

• Super Moderators
Δημοσ.

o 940 είναι πεταμένα λεφτά...

ο 965 αξίζει μόνο για υγρό άζωτο (άσε που θα βγει αργά ή γρήγορα ο 975)

ο 920 είναι μονόδρομος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...