nukat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Oi Kingston ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες. Ήταν απλά ένα κλικ πάνω από τις noname.
HellasVagabond Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Oi Kingston ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες. Ήταν απλά ένα κλικ πάνω από τις noname. Να στησω αυτι να ακουσω πως λες οσα λες και γιατι ?
notios7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Oi Kingston ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες. Ήταν απλά ένα κλικ πάνω από τις noname. εμενα δεν μου εχουν χαλασει ποτε μα ποτε kingston.
swiftech Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 nikoslDDR3 triple channel για c2q καταρχην γιατι να παρεις? αμα μπεις στο site της adata θα δεις οτι λεει οτι ειναι για i7 και δεν αναφερει μονο πχ στα 1333 αλλα κανονικα στα 2133. απο το site του πλαισιου "Απόλυτα συμβατές με τη νέα γενιά επεξεργαστών Intel Core i7 διακρίνονται για την τεχνολογία DDR3 triple channel. Με απίστευτες ταχύτητες και επιδόσεις είναι απόλυτα συμβατές με την διάταξη κάθε συστήματος αφού υποστηρίζουν 4 τύπους ψύξης" και στο manual της η adata δεν λεει πουθενα στις συγκεκριμενες μνημες οτι στα 2133 δεν ειναι για ι7.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1210580&page=19&category=69977727&catalog=20 ωραιες οι Kingston KHX16000D3K3/3GX 3GB 2GHz kit μπορεις να τρεξεις κανα εβερεστ 5 να δουμε πως πανε μηπως τελικα παω να παρω αλλες μνημες αντι να περιμενω ποτε θα το παρουν ειδηση να το φτιαξουν εκει στην asus
nikosl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 nikoslDDR3 triple channel για c2q καταρχην γιατι να παρεις? αμα μπεις στο site της adata θα δεις οτι λεει οτι ειναι για i7 και δεν αναφερει μονο πχ στα 1333 αλλα κανονικα στα 2133.απο το site του πλαισιου "Απόλυτα συμβατές με τη νέα γενιά επεξεργαστών Intel Core i7 διακρίνονται για την τεχνολογία DDR3 triple channel. Με απίστευτες ταχύτητες και επιδόσεις είναι απόλυτα συμβατές με την διάταξη κάθε συστήματος αφού υποστηρίζουν 4 τύπους ψύξης" και στο manual της η adata δεν λεει πουθενα στις συγκεκριμενες μνημες οτι στα 2133 δεν ειναι για ι7.. Τότε πρόκειται για τυχάρπαστη εταιρεία που προσπαθεί να βγάλει λεφτά εξαπατώντας τους καταναλωτές. Επειδή αυτοί είναι αχρηστοι και δεν μπορούν να φτιαξουν σωστές μνήμες ddr3, πρέπει κάποια πρόβατα να αγοράσουν μη συμβατές. Ας είναι, αφού δεν έχουν πρόβλημα να κάψουν τον επεξεργαστη, ας βάλουν και 10voltες μνημες και να συνδέσουν τον υπολογιστή με 800volts ρεύμα για να ανέβει το framerate. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Τότε πρόκειται για τυχάρπαστη εταιρεία που προσπαθεί να βγάλει λεφτά εξαπατώντας τους καταναλωτές. Επειδή αυτοί είναι αχρηστοι και δεν μπορούν να φτιαξουν σωστές μνήμες ddr3, πρέπει κάποια πρόβατα να αγοράσουν μη συμβατές. Ας είναι, αφού δεν έχουν πρόβλημα να κάψουν τον επεξεργαστη, ας βάλουν και 10voltες μνημες και να συνδέσουν τον υπολογιστή με 800volts ρεύμα για να ανέβει το framerate. edit: Μην περιμένεις άδικα, η Asus δεν μπορεί να κάνει κάτι για να υποστηρίξει ο i7 2voltες μνήμες. Περίμενε νέα γενιά i7 μηπως το αλλάξουν, η μητρική πάντως ή το bios δεν έχει καμία σχέση. Αν θες να βάλεις τις σουπερ ντουπερ 2,5volts μνήμες της adata πήγαινε σε c2q.
swiftech Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ή ειναι αχρηστοι ή κατι ξερουν.. εγω για την ωρα δεν ρισκαρω.. περιμενω την asus να το φτιαξει γιατι στα gigabyte-x58 οι corsair dominator 1866 παιζουν κανονικα στα 1.65 βολτ και με το xmp.. οποτε αμα παιζουν εκει καποτε μπορει να παιξουν και στην rampage ii που εχω εγω.. ετσι κι αλλιως στο auto μονη της η μητρικη της βαζει στα 1,90 βολτ.. και μετα τους ι7 δεν νομιζω οτι υπαρχει λογικη γυρισμου πισω σε c2q μιας και οι καλυτερες μνημες dual channel δεν πιανουν μια μπροστα στο tripple channel.. και της δυνατοτητες των ι7 o q9550 που ειχα με 1333 μνημες dd3 ειχε read 8800 και ο i7 μου εστω και με τις μνημες Underclock στα 1600 παρα κατι εχει 19.000 read.
nikosl Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ή ειναι αχρηστοι ή κατι ξερουν.. εγω για την ωρα δεν ρισκαρω.. Δεν γίνεται οι μηχανικοί της adata να ξέρουν τις προδιαγραφές των i7 καλύτερα από την intel. Η intel εδωσε σαφείς οδηγίες, οτιδήποτε υπερβαίνει τα ανωτατα voltage που προβλέπει η intel είναι επικίνδυνα για τον επεξεργαστή, δεν πα να λέει ότι θέλει η κάθε adata για να ξεστοκάρει.
swiftech Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 εγω παντως εχω πολλα χρονια να δω cpu να τα φτηνει.. ο τελευταιος που ειχα που ψοφησε ηταν ενας 286 sx στα 20..
HellasVagabond Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 nikoslDDR3 triple channel για c2q καταρχην γιατι να παρεις? αμα μπεις στο site της adata θα δεις οτι λεει οτι ειναι για i7 και δεν αναφερει μονο πχ στα 1333 αλλα κανονικα στα 2133.απο το site του πλαισιου "Απόλυτα συμβατές με τη νέα γενιά επεξεργαστών Intel Core i7 διακρίνονται για την τεχνολογία DDR3 triple channel. Με απίστευτες ταχύτητες και επιδόσεις είναι απόλυτα συμβατές με την διάταξη κάθε συστήματος αφού υποστηρίζουν 4 τύπους ψύξης" και στο manual της η adata δεν λεει πουθενα στις συγκεκριμενες μνημες οτι στα 2133 δεν ειναι για ι7.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1210580&page=19&category=69977727&catalog=20 ωραιες οι Kingston KHX16000D3K3/3GX 3GB 2GHz kit μπορεις να τρεξεις κανα εβερεστ 5 να δουμε πως πανε μηπως τελικα παω να παρω αλλες μνημες αντι να περιμενω ποτε θα το παρουν ειδηση να το φτιαξουν εκει στην asus Θα κανω αργοτερα και θα το αναρτησω εδω.
red7genius Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Να ρωτησω κατι εγω, αυτες ειναι καλες δηλαδη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554063 Τάση λειτουργίας: 1.5 V. Σε σχεση με αυτες? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555352
swiftech Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 να οι δικιες μου στα 1594 κατα το bios με το everest 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αφού υπάρχουν επιλογές κάτω από 1,65v, γιατί να πάρετε αυτές με 1.8 volts? Για να ξεστοκάρετε τις απούλητες μνήμες που βγήκαν για C2Q ή για amd phemom 2 και να ρισκάρετε το κάψιμο part αξίας 250€? Δεν καταλαβαίνω την λογική σας... σιγά για αυτό υπάρχει η εγγύηση, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν ότι κάηκε ο cpu εξαιτίας σου και ασφαλώς δεν μπορούν να το αποδείξουν...
HellasVagabond Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ναι και το οτι θα πας εναν επεξεργαστη πισω και θα περιμενεις καποιες μερες μενοντας ετσι χωρις μηχανημα που το βαζεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 2-3 μέρες max αν είναι από Πλαίσιο, big deal
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 2-3 μέρες max αν είναι από Πλαίσιο, big deal και επιτοπου αν εισαι γνωστος-καλος πελατης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.