Προς το περιεχόμενο

νεα παρτίδα i7 920

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
νομίζω ότι βγαίνει και καινούρια παρτίδα Χ58...

ωραια ωραια να βγαίνουν για να πεφτουν τα προηγούμενα :-).

Εχει ακούσει κανεiς για μειωση τιμών τώρα κοντα στους quad, socket 775 kai 1366?

Δημοσ.
επειδη δεν εβγαλα ακρη απο το αρθρο... μπορει καποιος να εξηγησει τα οφέλη απο το νεο stepping?

thank u

μαλλον μικροτερη καταναλωση .

Δημοσ.
Λεει:

The electrical, mechanical and thermal specifications remain within the current specifications.

για αυτο μου εκανε εντυπωση

αρα τιποτα νεο.μονο ο 950 και ο 975 θα ειναι τα νεα μοντελα που θα συμπληρωσουν την γκαμα.

Δημοσ.

Παιδιά,επειδή σκέφτομαι να πάρω pc με i7,λέτε να με συμφέρει να περιμένω μέχρι να βγει καινούργια παρτίδα?Είναι πολύ ο καιρός (για μένα) αλλά άμα αξίζει τόσο πολύ η διαφορά...

Δημοσ.
Παιδιά,επειδή σκέφτομαι να πάρω pc με i7,λέτε να με συμφέρει να περιμένω μέχρι να βγει καινούργια παρτίδα?Είναι πολύ ο καιρός (για μένα) αλλά άμα αξίζει τόσο πολύ η διαφορά...

σκευτικες που ειναι ανεπαρκες οι υπολιποι επεξεργαστες γιαυτα που θες να κανεις...???

τι ειναι αυτο που σε ελκυει στους i7, η τιμη τους Η τα υπολιπα υποσυστιματα που θελουν για να αποδοσουν την γενικη αποδοση τους?? πολλααα τα € φιλε!!! σε ολα τα υπολιπα ο i7 δεν πρεπει να σε απασχολει και τοσο....:rolleyes:;)

Δημοσ.

Έψαξα λίγο και είδα ότι ο i7 είναι πιο γρήγορος από όλους τους quad.Και μιας που διαθέτω τα χρήματα (έχω πάρα πολύ καιρό να αναβαθμίσω pc,γι' αυτό θα πάρω έναν καινούργιο) είπα να πάω στο i7 (είναι και νέας γενιάς).

Και αν γίνεται,κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό που ρώτησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...