kospas12345 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά το Netbook της Acer(Atom 1.6) σηκώνει Overclocking:devil::devil:? Γνωρίζετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 τι θα κερδισεις απο το o/c σε τετοιο pc?Που δεν νομιζω κ να γινεται!Αλλα αν περνει αλλο bios οπως το wind μπορει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 φιλαρακο μου φαινεται οτι εσυ δεν θα αφησεις ουτε το κινητο σου χωρις oc..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 παντα ειχα την απορια αν σηκωνουν oc τα laptop :p μμμ και δεν εχω μπει ποτε στο bios του dv5 μου:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Τσεκαρε πρωτα full load θερμοκρασιες ετσι οπως ειναι και βλεπουμε Γιατι αν δεις κανα 65 φευγα... αστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Γίνεται με το utility SetFSB. Μπορείς να πας τον Atom μέχρι ~2GHz με άνοδο της θερμοκρασίας ~5C, ενώ η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται ελάχιστα και δεν επηρρεάζει ιδιαίτερα την μπαταρία του. Έχει μια κάποια διαφορά σε επιδόσεις με το oc, αλλά δε νομίζω να αξίζει την καταπόνηση του CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ξέρει κανείς τιπότα παραπάνω για Laptop o/c? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.