Προς το περιεχόμενο

Νεο pc γνωμες

tassos_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα ειναι απλα αμα παρεις αυτη την οθονη παρε μια καλυτερη καρτα γραφικων...

μια 4870 1GB ας πουμε...

αν σε βγαζει εκτος προυπολογισμου τοτε μπορεις να παρεις μια πιο φθηνη μητρικη με ενα εξισου καλο chipset το 790GX....

Δημοσ.

Γρηγορότερος, single platter, πιο κρύος, μεγαλύτερη εγγύηση + ότι οι 7200.12 δεν έχουν παρουσιάσει τα προβλήματα των προκατόχων τους :P

Δημοσ.
δίσκος καλός μου φαίνεται και αυτός

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1107399

το θηριο.πολυ καλος.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Και γιατι οχι σε WD? :P

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303789

ειναι ο μοναδικος που εχει" ακουστει ",εστω και ελαχιστα.

Δημοσ.
δεν κανω ποιηση .

Οξύμωρο σχήμα :P

κατι αγγελιες ειχα δει που εψαχναν για εγγυηση.

Αχααα ύποπτο, δεν το είχα καταλάβει με την πρώτη σου διατύπωση, honestly :o

Δημοσ.
Οξύμωρο σχήμα :P

Αχααα ύποπτο, δεν το είχα καταλάβει με την πρώτη σου διατύπωση, honestly :o

αυτο ενοουσα,προς θεου δεν κατηγορω καμια μαρκα(τουλαχιστον φωναχτα).:-)

Δημοσ.
μια χαρα ειναι απλα αμα παρεις αυτη την οθονη παρε μια καλυτερη καρτα γραφικων...

μια 4870 1GB ας πουμε...

αν σε βγαζει εκτος προυπολογισμου τοτε μπορεις να παρεις μια πιο φθηνη μητρικη με ενα εξισου καλο chipset το 790GX....

Με αυτην την καρτα γραφικων που εχω επιλεξει δηλαδη δεν θα τραβαει η συγκεκριμενη οθονη πρεπει να παρω 4870 1GB (239,90 €:fear:)??? Αμα βγαλω αυτη την mobo που εχω βαλει και βαλω την 4870 1GB πρεπει να βαλω μια mobo με <100 ευρω. Το budget ειναι αυστηρα μεχρι 1.100 ευρω.

Δημοσ.
Με αυτην την καρτα γραφικων που εχω επιλεξει δηλαδη δεν θα τραβαει η συγκεκριμενη οθονη πρεπει να παρω 4870 1GB (239,90 €:fear:)??? Αμα βγαλω αυτη την mobo που εχω βαλει και βαλω την 4870 1GB πρεπει να βαλω μια mobo με <100 ευρω. Το budget ειναι αυστηρα μεχρι 1.100 ευρω.

Λοιπον τι λετε ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...