BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Το εχω απο τον Νοεμβριο και απο προχτες μου παρουσιασε το γνωστο πλεον προβλημα του αριστερου κλικ στο mousepad. Τουτεστιν,δεν κανει κλικ με τιποτα το αριστερο κουμπι.Το δεξι δουλευει μια χαρα αφου δεν ταλαιπωρειται. Μπηκα στο νετ και το εχουν το προβλημα εκατονταδες για να μην πω χιλιαδες ατομα και φυσικα η μονη λυση ειναι η αντιπροσωπεια. Επομενως.... Ερωτησεις...ποια ειναι η αντιπροσωπεια της Ασους και πως θα επικοινωνησω μαζι της? Λογικα εχω εγγυηση ετσι? Με το σκληρο τι να κανω?Εχω δικογραφα,εγγραφα,αποφασεις δικαστηριων,τραγουδια,τσοντες. Πρεπει να τα σβησω?Στο εξωτερικο κανουν σαν τρελοι να τα σβησουν πριν το στειλουν. Θα μου το αλλαξουν το νετμπουκ η απλως το mousepad? Λυπαμαι ειλικρινα που εμπιστευτηκα την ασους
michalis2610 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχάς ηρεμία. Σπάσιμο μεν αλλά επιλύσιμο το πρόβλημα. Η εγγύηση σε καλύπτει για 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς οπότε μην ανησυχείς. Αν μπορείς κάνε ένα scan την απόδειξη αγοράς γιατί πιθανόν να σου ζητητθεί να την κάνεις επισύναψη σε mail. Αρχικά θα σου πρότινα να αντιγράψεις τα αρχεία σου σε έναν εξωτερικό δίσκο ή σε ένα δεύτερο σύστημα πχ σταθερός υπολογιστής . Αν δεν έχεις τίποτα αγόρασε έναν εξωτερικό δίσκο. Τα 60 ευρώ για 500GB (ο πιο φθηνός 500άρης) που κοστίζει δεν είναι τίποτα σε αντάλλαγμα με την ψυχική ηρεμία του να ξερεις ότι ότι και να πάθει ο φορητός σου τουλάχιστον θα έχεις ένα αντίγραφο από τα πολύτιμα αρχεία σου (οι τσόντες εξαιρούνται lol). Τα στοιχεία επικοινωνίας για το φορητό σου μπορείς να τα βρεις εδώ και εδώ. Το πιο πιθανό όπως καταλαβαίνεις είναι να αλλαχθεί απλώς το pouchpad. Εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα.
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Το εχω απο τον Νοεμβριο και απο προχτες μου παρουσιασε το γνωστο πλεον προβλημα του αριστερου κλικ στο mousepad.Τουτεστιν,δεν κανει κλικ με τιποτα το αριστερο κουμπι.Το δεξι δουλευει μια χαρα αφου δεν ταλαιπωρειται. Μπηκα στο νετ και το εχουν το προβλημα εκατονταδες για να μην πω χιλιαδες ατομα και φυσικα η μονη λυση ειναι η αντιπροσωπεια. Επομενως.... Ερωτησεις...ποια ειναι η αντιπροσωπεια της Ασους και πως θα επικοινωνησω μαζι της? Λογικα εχω εγγυηση ετσι? Με το σκληρο τι να κανω?Εχω δικογραφα,εγγραφα,αποφασεις δικαστηριων,τραγουδια,τσοντες. Πρεπει να τα σβησω?Στο εξωτερικο κανουν σαν τρελοι να τα σβησουν πριν το στειλουν. Θα μου το αλλαξουν το νετμπουκ η απλως το mousepad? Λυπαμαι ειλικρινα που εμπιστευτηκα την ασους δεν καταλαβαινω γιατι λες κακως την εμπιστευτηκες. περαν αυτου σου εβγαλε αλλο προβλημα;μακαρι να ταν το μονο προβλημα που αντιμετωπιζεις με λαπτοπ γενικα...που να σου καει μητρικη. για καλο και για κακο κανε ενα backup τα αρχεια σου απο το σκληρο και σβησε τα. δεν πιστευω να στο αλλαξουν ,απλα θα φτιαξουν το κουμπι του touchpad. εγγυηση εχεις καθως εχει 2 χρονια εγγυηση, αν δεν εχεις αποδειξη καλο ειναι να το κανεις register online να σαι σιγουρος. οσο για το σερβις παρε τηλ εδω Greece 00800-44142044 (09:00-13:00;14:00-18:00 Mon.~Fri.) βασικα ολα μπορεις να τα βρεις στην ιστοσελιδα της ασους φιλε http://support.asus.com/service/service.aspx?no=407&SLanguage=en-us
BladeRunner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Αυτο θελω και εγω,να μην μου το αλλαξουν και να μην μου πειραξουν τα αρχεια. Απλως να αλλαξουν το touchpad. Εχω 5 εξωτερικους σκληρους οποτε δεν παιζει προβλημα,απλως δεν θελω να μπω στην διαδικασια να τον στηνω απο την αρχη. Οσον αφορα την ασους,ειμαι ισως απο τους πιο παλιιους πελατες της,ολοι μου οι υπολογιστες εχουν μητρικες και καρτες γραφικων ασους αλλλα δεν περιμενα στους 4 μηνες να μου βγαλει τετοιο προβλημα. Δηλαδη δεν ξερουν οτι το αριστερο κουμπι ταλαιπωρειται? ΠΙστευα οτι οι εποχες τοων αστικων μυθων(παρε ποντικι γιατι χαλανε τα touchpad στα λαπτοπ) ειχαν περασει.
FELIX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 στην περιπτωση σου μαλον θα αλαξουν μονο το παντ και οχι ολη τη μητρικη.εγω εστειλα ενα εεεπσι 900 και σε 8 μερες το ειχα πισω με αλαγμενη μητρικη.πολυ γρηγορα αν σκεφτεις οτι ειμαι κρητη που χρειαζεται 2 μερες επιπλεον(κρητη βερονα κρητη).και χωρις να πληρωσεις 1,ερχοντε το παιρνουν και στο φερνουν σπιτι (dhl) αψογο support. απλα στο τηλ που σου δινουν παραπανω οταν καλεσεις μην ψαρωσεις οταν ακουσεις ιταλικα,περιμενε και θα σου απαντησει ελληνας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.