Προς το περιεχόμενο

Lost διαγωνισμός...τι εννοούσαν;

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσοχη, δεν εχω δει οπως και αρκετοι υποθετω ΤΙΠΟΤΑ απο σεζον 5 γιαυτο μην μας spoilerιασετε

Απλα θυμηθηκα που ειχαν πει ο Cuse με τον Lindeloff οτι οταν θα δουμε το τελος του Λοστ θα μπορουμε να παμε πίσω στο 1ο επισοδειο και να δουμε ένα στοιχειο που δείχνει ότι ήξεραν απο την αρχή προς τα που θα παει η σειρά

Λεω λοιπον να δηλωσουμε απο τωρα, λιγότερο 1.5 χρόνο πριν τελειώσει η σειρα τι πιστεύουμε ότι είναι αυτο

my 2 cents, δεν θυμάμαι αν ειναι στο 1ο ή το 2ο αλλά σε κάποια φαση παίζει ο Λοκ με τον Γουολτ ταβλι και του το εξηγει ο Λοκ με τα ασπρα-μαυρα πουλια, με το φως και το σκοταδι, κατι τετοιο. Anyway, δεν ειμαι σιγουρος πως αλλα νομιζω οτι σε εκεινη την σκηνη αναφερονται. Δεν μπορω ακομα να το ταιριαξω τελεια απλα νομιζω οτι την εχουμε περασει καπως στο ντουκου, και οτι εννουσε τα man of science/man of faith κτλ γενικα παμε να ταιριαξουμε την σκηνη στις θεωριες μας και οχι το αναποδο. Νομιζω ομως οτι τελικα θα δουμε οτι εκεινη η σκηνη ειχε πολυ πιο συγκεκριμενο νοημα απο το "πιο γενικο" που της εχουμε δωσει ως τωρα

Δημοσ.

Χμ... εισαι σιγουρος οτι ειχαν πει καιτ τετοιο?

Εγω το μονο παρομοιο που θυμαμαι ειναι οτι ειχαν πει οτι οι 2 σκελετοι(Αδαμ & Ευα) που βρηκαν στα πρωτα επεισοδια, θα παιξουν πολυ σημαντικο ρολο στο τελος της σειρας.

Τωρα, αν ισχυει κατι για τον πιλοτο της σειρας, δεν μου ερχεται κατι θα ελεγα και γω την σκηνη που λες.Αν και δεν νομιζω οτι κατι κρυβεται εκει.Απλα ειναι σαν συμβολισμος, δειχνει απο την αρχη το που κινειται η σειρα.

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος, σε podcast περσυνο το ειχαν πει, δεν θυμαμαι αν εννοουσαν στο 1ο-1ο επισοδειο αλλα το νοημα ηταν οτι οταν τελειωσει το Λοστ, θα μπορειτε να πατε πισω στα πρωτα επισοδεια να δειτε ενα στοιχειο οτι ξέραμε ακριβως τι θελαμε να κανουμε.

Δημοσ.

Στο imdb, στο faq, γράφει πως τελικά δεν υπάρχει κάτι (εκτός αν εννοείς κάτι άλλο) :

What is the missed clue in the pilot? Did the smoke monster attack the plane?

In one podcast Damon Lindelof and Carlton Cuse implied that there was an important clue in the pilot that everyone had missed. They have since confirmed that this was just misdirection on their part.

Πηγή: http://www.imdb.com/
Δημοσ.
Ειμαι σιγουρος, σε podcast περσυνο το ειχαν πει, δεν θυμαμαι αν εννοουσαν στο 1ο-1ο επισοδειο αλλα το νοημα ηταν οτι οταν τελειωσει το Λοστ, θα μπορειτε να πατε πισω στα πρωτα επισοδεια να δειτε ενα στοιχειο οτι ξέραμε ακριβως τι θελαμε να κανουμε.

Και γω θυμαμαι, οτι ειχαν πει κατι παρόμοιο.

Παντως να συμφωνησω με τον sheik για τους 2 σκελετους, που ειναι το κόλλημά μου.

(οχι ο sheik, οι σκελετοι :P)

Δημοσ.
εγώ έχω κόλλημα με την τετραδάκτυλη πατούσα...

ποιος και γιατί την έχτισε και γιατί τέσσερα δάκτυλα;

Αν γινοταν στην Ελλαδα, δεν θα ειχε κανενα μυστηριο. Απλα τελειωσαν τα υλικα - ξερετε πως ειναι αυτα, αλλα χανονται αλλα τρώγονται. Και δεν εφτασαν για 5 δαχτυλο.:-)

Σε σχεση με τα του Λοστ, φανταζομαι πως ειναι το αγαλμα καποιου παλιου αρχηγου. Πχ του καπετανιου του πλοιου - λεμε τωρα.

Θα το καταλάβουμε αν ζουμάρει η καμερα σε κανέναν μαντράχαλο με 4 δάχτυλα

Αληθεια μας εχουν δειξει τον Ριτσαρτ ξυπόλητο?

Δημοσ.
Στο imdb, στο faq, γράφει πως τελικά δεν υπάρχει κάτι (εκτός αν εννοείς κάτι άλλο) :

Πηγή: http://www.imdb.com/

To ιδιο πρέπει να λέμε με 2 ενστασεις

-Στο imdb γραφει ο καθενας την βλακεια του

-Αποτι φαινεται, καπου τα εχει μπερδεψει ο τυπος που το εγραψε. Ειμαι σιγουρος οτι η κουβεντα δεν εγινε για τον πιλοτο αλλα για το φιναλε. Ειχαν πει οτι αμα δειτε το φιναλε θα καταλαβετε κατι για τον πιλοτο(τοτε που γινοταν η κουβεντα "Ξερουν τι κανουν ή γραφουν τα επισοδεια καθοδον για το τελος"). Επισης δεν ειπανε οτι το ειχαμε χασει, ειπαν οτι θα καταλαβουμε την πραγματικη του σημασια στο τελος.

For now, εμμενω στην αποψη μου, μεχρι καποιος να μου βρει λινκ που να λεει οτι οντως "μας δουλευανε"

Δημοσ.
Ειχαν πει οτι αμα δειτε το φιναλε θα καταλαβετε κατι για τον πιλοτο

Εννοώντας το 1ο επεισόδιο και όχι τον πιλότο που τον σκότωσε ο καπνός φαντάζομαι. Αυτή η σκηνή με τα πούλια που λες πάντως έχει ενδιαφέρον γιατί στη συνέχεια του λέει ο Λοκ: "Γουόλτ, θες να μάθεις ένα μυστικό;" και εκεί κόβεται η σκηνή. Αλλά είναι απ το 2ο επεισόδιο.

Στο πρώτο στη ουσία μας παρουσίαζαν το "αμυντικό σύστημα", που τότε νομίζαμε ότι είναι κανας T-Rex... Δηλαδή να εξηγηθεί στο τέλος τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί. Αλλά αυτό δε θα σημαίνει απαραίτητα ότι ξέραν από τότε που το πηγαίνουν, λογικά πρέπει να ναι κάτι πιο λεπτομερές.

Δημοσ.

Γιαυτο σου λεω για εκεινη την σκηνη. Μου εχει καρφωθει, δεν ξερω γιατι, εκεινη η σκηνη εχει πολυ πιο συγκεκριμενο νοημα και πολυ πιο συγκεκριμενες συνεπειες απο τις "γενικες" περι καλου κακου και πιστης επιστημης που της εχουμε δωσει

Δημοσ.

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Adam_and_Eve

Δεν είναι στο πρώτο επεισόδιο αλλά στο inteview testimony, στο δεύτερο, λέει κάτι αντίστοιχο.

Πάντως εννοείται πως το συνολικό πλάνο ήταν καθορισμένο από την αρχή. Αυτά που αλλάξαν ίσως στην πορεία είναι το πόση σάλτσα θα έχει το παρελθόν των χαρακτήρων και διάφορες περιπέτειες (πχ πόσο ξύλο παίζν με τους άλλους) που δεν ήταν κι άχρηστα, να συμβάλουν στην αγωνία κτλ

Δηλαδή το στόρυ, κάποιοι πάνε εκεί και παθαίνουν το τάδε γιατί έτσι το ξέραν. Το πόσο σταδιακά μας το δείχνουν μπορεί να άλλαξε, αν θεωρήσουμε ότι του δώσαν παράταση. Στο κάτω κάτω το σπάσιμο των δυο σαιζόν σε τρεις γι' αυτό έγινε. Θέλουν τηλεοπτικώς περισσότερο lost αλλά το στόρυ είναι ήδη εκεί, δεν μπορεί να ξεχειλωθεί και τόσο

Δημοσ.

Το ολο μυστηριο στη σκηνη που αναφερει ο Kaizer, πηγαζει απο το οτι τελικα ο Λοκ ειπε στον Γουλτ ενα μυστικο. He told me that a miracle happenned. Το θαυμα ηταν οτι ο Λοκ περπατησε μετα την πτωση του αεροπλανου. Δε νομιζω να εχει σχεση με αυτο που λετε και θυμαμαι και εγω οτι το ειχαν πει... Και δεν μπορω και να φανταστω τι μπορει να ειναι.

Αυτο που με τρωει περισσοτερο και εμενα, ειναι οι 2 σκελετοι... Μηπως

POSSIBLE SEASON 5 SPOILER FOLLOWING

τελικα ειναι ο ιδιος ο Τζακ και η Κεητ? Ή τελος παντων καποιοι απο τους Losties...? Γνωστη σαν θεωρια βεβαια, αλλα φαινεται να κερδιζει εδαφος τελευταια...

Αν το παραπανω δεν θεωρειται season 5 spoiler, ας το γραψουν αλλοι αρμοδιοι στα παρακατω μηνυματα, οποτε το διαβαζετε αφοβα... :-)

Δημοσ.

Οι Παραγωγοι της σειρας για το πρωτο επεισοδιο μαλλον τους σκελετους θα εννοουν. Αλλα ειναι ετσι κι αλλιως τοσες πολλες οι λεπτομεριες που οταν ξαναδουμε μετα το τελος την σειρα απο την αρχη θα παθουμε πλακα πιστευω....

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι δεν έχει να κάνει η όλη φιλολογία,

με το ''πιλότο'' της σειράς,αλλά με τον πιλότο του αεροπλάνου

που θεωρητικά και απο οσο γνωρίζουμε είναι νεκρός..?

Υπήρξαν και καποιες φήμες πέρσι για επιστροφή του για λιγα

επεισόδια..

π.χ. http://www.dailylost.com/greg-grunberg-019271.php

και http://www.watchinglost.com/is-greg-grunberg-returning-to-lost/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...