panos2000gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 κάτι που ο κόσμος προτιμά gay friendly laptop και το Carrefour ©opyright panos2000gr Για όσους ενδιαφέρονται ακόμη υπάρχουν αποθέματα σε Καλαμαριά και Ευκαρπία. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** παιδιά το έχει το carrefur αλλα χωρίς άτοκες δόσεις, οποτε δεν θα το πάρω...θα μου βγει με 12 άτοκες 580€ οποτε άκυρομάλλον θα καταλήξω στο dell Γνώμη μου είναι ότι θα κάνεις λάθος επιλογή από πολλές πλευρές αλλά εσυ ξερεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Όπως και να έχει όμως 20 ευρώ τόκοι στον χρόνο δεν ειναι και κανενα σοβαρό ποσο. 2 καφέδες το χρόνο θα στερηθείς και θα έχεις ένα ποιοτικότερο laptop. It's up 2u.
michalis2610 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ©opyright panos2000gr Γκουχου-γκουχ... Λοιπόν για να κάνουμε καλύτερη προπαγάνδα για το R61 θα λέμε ότι αν αγοράσεις και πάρεις κανένα "από αυτά τα γυαλιστερά" οι φίλοι και φίλες σου θα σκέφτονται :lol::lol:
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Γκουχου-γκουχ... Λοιπόν για να κάνουμε καλύτερη προπαγάνδα για το R61 θα λέμε ότι αν αγοράσεις και πάρεις κανένα "από αυτά τα γυαλιστερά" οι φίλοι και φίλες σου θα σκέφτονται :lol::lol: Γιατι δεν ειναι ωραιο αυτο το γυαλιστερο?? Τωρα πια δεν καθρεπτιζεσαι-χτενιζεσαι μονο κοιτωντας στην οθονη του λαπτοπ, αλλα ακομα κ στο σασι κ στο πληκτρολογιο.. Αυτα ειναι: γυαλιστερο πληκτρολογιο! ΕΛΕΟΣ!!
jose Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναι το καταλαβαίνω παιδιά, αλλα δεν ειναι τα οικονομικά δικά μου, είναι για έναν άλλον κύριο πιο μεγάλης ηλικίας που το χρειάζεται κύριος για word exel και internet. και δεν θέλει να ξεφύγει από τα 500€ σύμφωνω μαζί σας πάντως
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναι το καταλαβαίνω παιδιά, αλλα δεν ειναι τα οικονομικά δικά μου, είναι για έναν άλλον κύριο πιο μεγάλης ηλικίας που το χρειάζεται κύριος για word exel και internet. και δεν θέλει να ξεφύγει από τα 500€ σύμφωνω μαζί σας πάντως Απλα προσπαθησε να του εξηγησεις οτι με 60 ευρω παραπανω θα εχει μεγαλυτερη εγγυηση, πιο ποιοτικο μηχανημα κλπ. Eπισης ειναι κριμα σε κύριο πιο μεγάλης ηλικίας που θα χρησιμοποιει κυριως word/excel/internet να παρει λαπτοπ με γυαλιστερη οθονη αντι για ματ.. Τελος, επαναλαμβανω, σκεψου την 3ετη εγγυηση του ibm..
michalis2610 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 jose ήμουν στη θέση σου πριν λίγους μήνες όταν είχε ακόμα 600ευρώ στο Carrefour και η απάντηση από τον θείο μου που το ήθελε για ακριβώς την ίδια χρήση που έγραψες ήταν "είναι πολλά". Τώρα στα 550 (δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι με δόσεις κτλ) είναι κρίμα να μην αγοραστεί επειδή κοστίζει 50-60 ευρώ παραπάνω και να πάρει σαβούρες. Εστίασε όπως είπαν και τα παιδιά στην εγγύηση-ποιότητα-value for money και εξήγησέ του ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Βρε Thinkpad με τα καλύτερα specs σε αυτά τα χρήματα, 3ετή εγγύηση με ούτε καν 200.000 παλιές καλές δραχμούλες...μην το πεις ούτε του παπά που λέγανε κάποτε...
ecep Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 +1 και από εμένα για το r61, και ένας λόγος παραπάνω η οθόνη του που θα δουλεύει πολύ πιό ξεκούραστα. Επίσης 60 ευρώ στα 500 εξίζουν και το τελευταίο λεπτό σε σχέση με αυτά που παίρνεις...
furious99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τα specs δεν κανουν τον παπα. Φιλε δες οπωσδηποτε το R61 απο κοντα πριν το αγορασεις (ειναι λιγο σαν τον Predator χωρις το κρανος αν εχεις δει την ταινια, αν οχι http://www.imdb.com/media/rm1731041280/tt0093773 ) :lol:
panos2000gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τα specs δεν κανουν τον παπα.Φιλε δες οπωσδηποτε το R61 απο κοντα πριν το αγορασεις (ειναι λιγο σαν τον Predator χωρις το κρανος αν εχεις δει την ταινια, αν οχι http://www.imdb.com/media/rm1731041280/tt0093773 ) :lol: Αυτό ακριβώς λέμε και εμείς...ότι τα specs από μόνα τους δεν κάνουν ένα μηχάνημα καλό. Στην περίπτωση του R61 υπάρχει συνδιασμός πολύ καλών specs , ποιότητας κατασκευής, χαμηλής τιμής και εγγύησης. Εχω την εντύπωση ότι αν δεν εχεις δουλεψει thinkpad στο παρελθόν σίγουρα δεν θα καταλαβεις γιατί υπάρχει τόσο φανατικό κοινό με τα συγκεκριμένα laptop. Όσο για την εμφάνιση/design, όπως έχουν ξαναπεί πολλοί εδω μέσα είναι επαγγελματική και σαφώς προτιμότερη από καθρεφτάκια και gay friendly laptops.
furious99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπαρχουν gay laptops. Οποιος εχει γουστο και δε θελει ενα κακασχημο χαμηλης ποιοτητας αντικειμενο στο περιβαλλον του, ειναι gay? Επειδη εχει χρηματα να πληρωσει ενα καλυτερης ποιοτητας? Δες τα ακριβα μοντελα της Levovo τα τελευταια... Εχουν καμια σχεση με αυτο το εκτρωμα?
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπαρχουν gay laptops. Οποιος εχει γουστο και δε θελει ενα κακασχημο χαμηλης ποιοτητας αντικειμενο στο περιβαλλον του, ειναι gay? Επειδη εχει χρηματα να πληρωσει ενα καλυτερης ποιοτητας? Δες τα ακριβα μοντελα της Levovo τα τελευταια... Εχουν καμια σχεση με αυτο το εκτρωμα? Τα πιο ακριβα κ προσφατα ibm lenovo thinkpad (ανω των 1500 ευρω που φθανουν κ τα 4000 ευρω) εχουν ιδια ακριβως εμφανιση με αυτο. (θα σε βοηθησω εγω να βρεις αυτα τα μοντελα που θεωρουνται απο τα πιο ποιοτικα λαπτοπ της αγορας: IBM Lenovo ThinkPad R400 IBM Lenovo ThinkPad T400 IBM Lenovo ThinkPad T500 IBM Lenovo ThinkPad W500 IBM Lenovo ThinkPad W700 ΙBM Lenovo ThinkPad X300 IBM Lenovo ThinkPad X200 Βλεπεις λοιπον οτι "τα ακριβα μοντελα της Levovo τα τελευταια" εχουν κ αυτα την ιδια εμφανιση κ θεωρουνται απο τα πιο ποιοτικα λαπτοπ της αγορας) Ταυτοχρονα υπαρχουν χαμηλοτερης ποιοτητας λαπτοπ consumer σειρας που εχουν χειροτερα υλικα κατασκευης.. Δες για παραδειγμα τα toshiba a300 , acer 57xx που εχουν μεχρι και φθηνιαρικα γυαλιστερα πληκτρολογια.. Ή πχ δες τα hp pavilion με τα μετριοτατα πλαστικα τους. Το οτι εσενα δεν σου αρεσει εξωτερικα αυτο, δεν σημαινει οτι ειναι χαμηλης ποιοτητας. Δυσκολα θα βρεις καλυτερης ποιοτητας λαπτοπ (κ σε υλικα κ σε κατασκευη) σε αυτα τα χρηματα. Για να λες οτι ειναι το συγκεκριμενο χαμηλης ποιοτητας , ειναι προφανες οτι δεν το εχεις δει απο κοντα. (αλλο η εμφανιση που ειναι υποκειμενικο κ η αλλο η ποιοτητα κατασκευης) Αν τωρα το εχεις δει απο κοντα κ θεωρεις οτι εχει χειροτερη ποιοτητα κατασκευης οπως λες απο αλλα λαπτοπ της ιδιας τιμης, τοτε ή εσυ εχεις τελειως λαθος κριτηρια ή τα μεγαλυτερα review sites που εξυμνουν την ποιοτητα κατασκευης του εχουν λαθος κριτηρια... Αλλοι προτιμουν μετριοτατα πλαστικα κ γυαλιστερα πληκτρολογια για να χτενιζονται κ αλλοι προτιμουν καλυτερη ποιοτητα (ibm thinkpad)..
panos2000gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπαρχουν gay laptops. Οποιος εχει γουστο και δε θελει ενα κακασχημο χαμηλης ποιοτητας αντικειμενο στο περιβαλλον του, ειναι gay? Επειδη εχει χρηματα να πληρωσει ενα καλυτερης ποιοτητας? Δες τα ακριβα μοντελα της Levovo τα τελευταια... Εχουν καμια σχεση με αυτο το εκτρωμα? Εχω το Τ61...ένα από τα τελευταία και σχετικά ακριβά μοντέλα Thinkpad της Lenovo IBM. Έχει κατα 95% την ίδια εμφάνιση με το R61 (με εξαίρεση ότι είναι φτιαγμένο από κραμα τιτανίου). Θα ψάξεις πολύ για να βρείς ποιοτικότερο laptop και σε προκαλώ να το κάνεις . Ειδικά το R61 είναι εκτός συναγωνισμού στην τιμή που πωλείται. Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχεις δει ποτέ τα ακριβά μοντέλα της Lenovo απο κοντά ή από φωτογραφίες...διαφορετικά δεν εξηγούνται αυτά που λες.
jose Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 πάντως για την περίπτωση μου, αυτός που θα τo χειρίζεται δεν θα τo χρειαστεί για να χτενίζεται διότι δεν έχει και πολλά μαλλιά )) οποτε η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει και τοσο ρολο, εγώ που το ειδα από κοντά, μου θύμιζε ένα πολύ παλιό laptop (δεκαετίας) τις IBM αλλα με σύχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά, απότι κατάλαβα είναι το ίδιο καλούπι που δούλευε παλαιότερα η πολύ καλή για τότε IBM η αλήθεια είναι ότι εμενα δεν μου άρεσε εξωτερικά αλλα δεν αμφισβητώ ότι σε αυτήν την τιμή δύσκολα θα βρείς κάτι αντίστοιχο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.