gtroza Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 διδάσκεις θα έλεγα ! kousman βάλε linux δοκίμασε το antiX για να μήν είμαστε offtopic . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 βρηκα σε ενα sιte μια εκδοση του ubuntu λιγο τροποποιημενη και με προεγκατεστημενα προγραμματα και με Live cd λετε να βαλω αυτη ??η να βαλω την αρχικη?? α και εχω καταληξει και σε 3 διανομες στην ubuntu , στην fedora και στην mandriva...δεν μπορω να καταλαβω ομως τοσο τις διαφορες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν χρειάζεται να καταλάβεις ! κάνε δοκιμή με live cd δηλαδή χωρίς εγκατάσταση άμα παίξεις λίγο θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις πολλά ξεκίνα και "καίγε" cd ώστε να είναι bootable ! όλες οι διανομές linux έχουν προεγκατεστημένα προγράμματα η microsoft πάντως "συστήνει" redhat (fedora) και suse (novel) !:mrgreen: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 λεσ δηλαδη να δοκιμασω καποια και να αποφασισω...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναί ......... ! κατεβάζεις την διανομή την γράφεις στο cd σαν image βάζεις στο bios πρώτη επιλογή για boot από cdrom βάζεις το cd στο drive ξεκινάς και ... είσαι δικός μας ! το τελικό σίγμα (ς) είναι στο πλήκτρο w τα προσέχει αυτά ο apoikos . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kousman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ωχ ναι σορρυ χαχαχα..αυτο με το bios δεν το πολυ εποιασα??(ξερω τι εστι bios) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Kαλημερα αλαγη βαρδιας λοιπον στο βιος υπαρχει η επιλογη boot option η το αλαζεις πατωντας μαλλον καποιο f ταδε στο δικο μου ειναι del στο δειχνει κιολας η αν εχεις laptop και απο το μενου του κατασκευαστη και ρυθμιζεις να boot-αρει απο το cd drive (μπορει να ειναι και ετοιμο) και μπαινεις σε περιβαλον linux χωρις να πειραχτουν τα αρχεια σου καλη επιτυχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Όπως είπαν παραπάνω , κατέβασε τα και δες τα μόνος σου! Από μένα - δες αυτά τα τρία και βάλε όποιο σου αρέσει! 1. Kubuntu 8.04 2. Kubuntu 8.10 3. Ubuntu 8.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 οτι εχω το pc 5 χρονια..καλα εσυ εκει κολλησες... Ειναι προφανες το γιατι ζηταω διευκρινήσεις. Και εμενα 5 ετων ειναι το PC μου. Τα ιδια specs εχει; Τα specs του pc δεν εχουν σημασια στην επιλογη της διανομης αλλα του γραφικου περιβαλλοντος. Αν εχεις πανω απο 512ΜΒ βαλε κατι GNOME-based Αν εχεις κατι παραπανω, βαζεις ανετα και KDE4 (αλλα γιατι να κανεις κατι τοσο μαζοχιστικο; ) Αν εχεις 256ΜΒ η και λειγοτερα, xfce, lxde, openbox. Απο διανομες δες *buntu/Debian Testing και Fedora. ΥΓ. Ελπιζω να μην εχεις ΑΤΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Έμενα με ΑΤΙ 5 ετών PC παίζει καλά, μόνο είχα βάλει : >sudo nano /etc/X11/xorg.conf >Section "Device" Identifier "Generic Video Card" Driver "radeon" EndSection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια εχω εγκαταστησει τα Ubuntu 8.10 με wubi.Ενω ολα ειναι κανονικα δεν μπορω να βρω πως βαζουμε σε λειτουργια το compiz.Εχω βαλει τους drivers της ATI(4870) και εχω εγκαταστησει το simple compiz config settings manager αλλα και παλι δεν τα καταφερνω.Καμια βοηθεια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εγω δεν ξερω απο ati αλλα εδω τα εξηγουνε http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=301763 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.