vasilis123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Θελω να βγαλω μια καρτα για αγορες μεσο paypal αλλα και αλλα e-shops.τι καρτα χρειαζετε??μια προπληρομενη??θα ειναι οκ?? την προπληρομενη για να την εκδοσο τι θα χρειαστω??αυτοσ που θα την εκδοση πρεπει να ειναι υποχρεοτικα ενηλικος?? ευχαριστω!!!
arxaggelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω Attica Gift Card και δουλεύει κανονικά στο paypal, έχω πληρώσει πολλές φορές. Φαντάζομαι βέβαια ότι και οποιαδήποτε άλλη προπληρωμένη Visa θα κάνει. Για την έκδοση στην Attica πλέον ζητάνε και εκκαθαριστικό για πιστοποίηση ΑΦΜ, και σίγουρα ταυτότητα (προφανώς). Στις άλλες τράπεζες παίζει να ζητάνε ακόμη μόνο ταυτότητα, ρώτα και σε καμια Κύπρου που η Prepaid της είναι αρκετά δημοφιλής. Αν πρέπει να είνα ενήλικος δεν το ξέρω.
vasilis123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Κοντα στο σπιτι μου εεχει εθνικη alpha bank και τραπεζα κυπρου.. να παω στην κυπρου η σε καμια αλλη??
remalis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ότι κάρτα και ναναι δεν έχει διαφορά. Έτσι κι αλλιώς μέσω paypal δε φαινεται η κάρτα σου. Αλλά καλύτερα προπληρωμένη για να μπορεις να αγοράσεις και από αλλού. Της Αττικα είναι αρκετά καλή. Αλλά της Κύπτου ακόμα καλύτερη. Βέβαια η καλύτερη είναι της Πειραιώς. Η οποία μάλιστα είναι και ψηφιακή. Δλδ έχεις λεφτά στο λογαριασμό σου και μέσω ebanking δημιουργείς κάρτα την οποία την χρησιμοποιείς κανονικά. Αλλά για πιο απλά, και αφού έχεις Κύπρου κοντά σου βγάλε μια προπληρωμενη της Κυπρου.
vasilis123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 οοοpss συγγνομη λαθος μου κυπρου δεν εχω κοντα πειραιως εχω κοντα...να παω να βγαλω απο εκει??επιδεη ειμαι ανηλικος θα μπορεσω να βγαλω ή θα πρεπενα πανε οι γονεις μου??
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 1. η κυπρου ειναι καλη, και μαλιστα επειδη η τιμη της μετοχης της ειναι ιδιαιτερα χαμηλα -2.08, την καθιστα καλη ευκαιρια για αγορα-ασχετο 2. μην παρεις προπληρωμενη. Το paypal σου δινει δικαιωμα να ψωνισεις μεχρι 100 ευρω περιπου αν θυμαμαι και μετα πρεπει να σου χρεωσει την καρτα 3-4 ευρω και σου στελνει με τον αναλυτικο statement σπιτι σου εναν κωδικο, με τον οποιο ξεκλειδωνεις το λογαριασμο σου και πανω απο 100 ευρω. Η προπληρωμενη δεν στελνει statement σπιτι σου, εκτος κι αν ολα αυτα εχουν αλλαξει και δεν το ξερω. 3. για μενα βγαλε μια electron visa (χρεωστικη) σε alpha bankη οπουδηποτε αλλου. Η κυπρου στη βγαζει πολυ γρηγορα-2 μερες αλλα δεν συνεργαζονταν με paypal παλια, τουλαχιστον πριν μπει στην εε η κυπρος. τωρα δεν ξερω αν αλλαξε. 4. τελος εγω χρησιμοποιω alpha bank electron visa χωρις κανενα προβλημα εδω και χρονια. εχω το προγραμμα 1-2-3 δες εδω http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=347 λογικα δεν θα χεις προβλημα για καρτα αναληψης απο τον λογαριασμο σου electron visa ισως ομως ο λογαριασμος να ειναι και στο ονομα καποιου απο τους γονεις σου.διαβασε να δεις
evo481 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 η prepaid της τραπεζας κυπρου συνεργαζεται με το paypal (δε ξερω αν υπαρχει οριο ομως στα 100), mediamarkt και το site της aegean! αυτα εχω δοκιμασει ως τωρα..η εκδοση της ειναι την ιδια μερα (για μενα τουλαχιστον που ειχα λογαριασμο) και δεν γραφει πλεον το ονομα πανω... προς το παρον δεν ειχα καμια δυσκολια σε συναλλαγη!
remalis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 1. η κυπρου ειναι καλη, και μαλιστα επειδη η τιμη της μετοχης της ειναι ιδιαιτερα χαμηλα -2.08, την καθιστα καλη ευκαιρια για αγορα-ασχετο xaxa 2. μην παρεις προπληρωμενη. Το paypal σου δινει δικαιωμα να ψωνισεις μεχρι 100 ευρω περιπου αν θυμαμαι και μετα πρεπει να σου χρεωσει την καρτα 3-4 ευρω και σου στελνει με τον αναλυτικο statement σπιτι σου εναν κωδικο, με τον οποιο ξεκλειδωνεις το λογαριασμο σου και πανω απο 100 ευρω. Η προπληρωμενη δεν στελνει statement σπιτι σου, εκτος κι αν ολα αυτα εχουν αλλαξει και δεν το ξερω. Καλά αυτό είναι πολύ απλή διαδικασία. Το έχω κάνει με 2 προπληρωμένες. Αττικής και κύπρου. Απλά σε χρεώνουν 1,5$ και μετά στα επιστρέφουν σαν πιστωτικό. Δλδ στην επόμενη αγορά. 3. για μενα βγαλε μια electron visa (χρεωστικη) σε alpha bankη οπουδηποτε αλλου. Η κυπρου στη βγαζει πολυ γρηγορα-2 μερες αλλα δεν συνεργαζονταν με paypal παλια, τουλαχιστον πριν μπει στην εε η κυπρος. τωρα δεν ξερω αν αλλαξε. Φίλος μου με χρεωστική Κύπρου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ίσα Ίσα που Κύπρου και Πειραιώς επειδή έχουν καλό ebanking (για την ακρίβεια, η Πειραιώς έχει το καλύτερο στην Ελλάδα μακράν) η εξυπηρέτηση είναι πιο καλή γιατί ξέρουν γιατί τους μιλάς. οοοpss συγγνομη λαθος μου κυπρου δεν εχω κοντα πειραιως εχω κοντα...να παω να βγαλω απο εκει??επιδεη ειμαι ανηλικος θα μπορεσω να βγαλω ή θα πρεπενα πανε οι γονεις μου?? Βασικά στην πειραιώς μπορείς να ανοίξεις ένα λογαριασμό και να βγάλεις μια χρεωστική. Ενεργοποιείς και το ebanking(5 Ευρώ) και συνδέεις την χρεωστική με το paypal. Και αν θες να ψωνίσεις από κανένα μαγαζί που δεν το εμπιστεύεσαι και δεν έχει paypal φτιάχνεις μια ψηφιακή προπληρωμένη μέσω ebanking που τη φορτίζεις με ακρίβως το ποσό και αφού κάνεις την αγορά τη διαγράφεις την κάρτα, έτσι ώστε ακόμα και να βρει κάποιος τον αριθμό της ,δε θα υπάρχει πλέον, οπότε δεν σε νοιάζει. Εγώ αυτό έχω κάνει και έχω βρει την υγειά μου πάντως. Α και για να βάλω λεφτά πάω στο ΑΤΜ και καταθέτω. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όπως σε όλους τους λογαριασμούς υπάρχει valair(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) το οποίο δεσμεύει τα χρήματα για 1 εργάσιμη. Δλδ άμα κάνεις κατάθεση σήμερα θα είναι διαθέσιμα μεθαύριο τα λεφτά. Τώρα δεν ξέρω με την ηλικία, αλλά για οποιαδήποτε τράπςζα αποφασίσεις πάρε σε ένα κατάστημα και ρώτα.
_Drakos_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω την prepaid της Πειραιώς, και όλα μια χαρά. 1000 φορές πάντως prepaid σε συναλαγές στο internet:-)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω την prepaid της Πειραιώς, και όλα μια χαρά. 1000 φορές πάντως prepaid σε συναλαγές στο internet:-) Εννοείς την webuy card που μπορείς να δημιουργήσεις από το winbanking και να την φορτίζεις όπως θέλεις εσύ? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Βασικά στην πειραιώς μπορείς να ανοίξεις ένα λογαριασμό και να βγάλεις μια χρεωστική. Ενεργοποιείς και το ebanking(5 Ευρώ) και συνδέεις την χρεωστική με το paypal. Και αν θες να ψωνίσεις από κανένα μαγαζί που δεν το εμπιστεύεσαι και δεν έχει paypal φτιάχνεις μια ψηφιακή προπληρωμένη μέσω ebanking που τη φορτίζεις με ακρίβως το ποσό και αφού κάνεις την αγορά τη διαγράφεις την κάρτα, έτσι ώστε ακόμα και να βρει κάποιος τον αριθμό της ,δε θα υπάρχει πλέον, οπότε δεν σε νοιάζει. Εγώ αυτό έχω κάνει και έχω βρει την υγειά μου πάντως. Α και για να βάλω λεφτά πάω στο ΑΤΜ και καταθέτω. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όπως σε όλους τους λογαριασμούς υπάρχει valair(OXI δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) το οποίο δεσμεύει τα χρήματα για 1 εργάσιμη. Δλδ άμα κάνεις κατάθεση σήμερα θα είναι διαθέσιμα μεθαύριο τα λεφτά. OXI δεν το γράφεις σωστά, γράφεται 'valeur' Συμφωνώ για την ψηφιακή προπληρωμένη (webuy card) που μπορείς να φορτίζεις όπως θέλεις εσύ και να ΜΗΝ δεσμεύεις την βασική χρεωστική κάρτα electron visa της Τράπεζας Πειραιώς Τα χρηματα ειναι διαθεσιμα εφ οσον κατατεθηκαν μετρητα οποτεδηποτε! Οι τοκοι ομως μπορει να βγουν χρεωστικοι εαν γινει αναληψη αυθημερον κι αν δεν υπαρχει επαρκες υπολοιπο, φυσικα δεν δινουν ολοκληρο το ποσον!
Bomber-21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 1. 2. μην παρεις προπληρωμενη. Το paypal σου δινει δικαιωμα να ψωνισεις μεχρι 100 ευρω περιπου αν θυμαμαι και μετα πρεπει να σου χρεωσει την καρτα 3-4 ευρω και σου στελνει με τον αναλυτικο statement σπιτι σου εναν κωδικο, με τον οποιο ξεκλειδωνεις το λογαριασμο σου και πανω απο 100 ευρω. Η προπληρωμενη δεν στελνει statement σπιτι σου, εκτος κι αν ολα αυτα εχουν αλλαξει και δεν το ξερω. Δεν ισχύουν αυτά. Έχω της Κύπρου την οποία έβγαλα σε 3 λεπτά και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στις Online αγορές μου.
lykoulos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Λοιπόν απ'ότι είδα ότι δεν απαντήθηκε το ερώτημα της ηλικίας, ρωτάω κι εγώ: Είμαι ανήλικος, και οι γονείς μου δεν έχουν λογαριασμό σε καμία τράπεζα, εκτός της Eurobank. Δεν θέλω όμως eurobank. Γίνεται να βγάλω κάρτα χωρίς να υπάρχει καταθετικός λογαριασμός? Δηλαδή να πάω απλά με την ταυτότητα και να βγάλω κάρτα? Ή έστω με γονέα? Ή μήπως πρέπει να βγάλουν πρώτα οι γονείς μου λογαριασμό στην τράπεζα, να έρχονται χαρτιά στο σπίτι και τέτοιες μελεκίες? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Πειραιώς. Αλλά αν γίνεται σε alpha, δεν με χαλάει διόλου. Ευχαριστώ.
mitridi_g Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Alpha Visa Debit card... λειτουργεί for sure ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:24 ---------- Λοιπόν απ'ότι είδα ότι δεν απαντήθηκε το ερώτημα της ηλικίας, ρωτάω κι εγώ:Είμαι ανήλικος, και οι γονείς μου δεν έχουν λογαριασμό σε καμία τράπεζα, εκτός της Eurobank. Δεν θέλω όμως eurobank. Γίνεται να βγάλω κάρτα χωρίς να υπάρχει καταθετικός λογαριασμός? Δηλαδή να πάω απλά με την ταυτότητα και να βγάλω κάρτα? Ή έστω με γονέα? Ή μήπως πρέπει να βγάλουν πρώτα οι γονείς μου λογαριασμό στην τράπεζα, να έρχονται χαρτιά στο σπίτι και τέτοιες μελεκίες? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Πειραιώς. Αλλά αν γίνεται σε alpha, δεν με χαλάει διόλου. Ευχαριστώ. Γιατί δεν πας μια βόλτα από την Πειραιώς να ρωτήσεις. Κάτι μπορεί να κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.