nickarmy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ο τιτλος τα λέει όλα θέλω να φτιάξω ενα κατεβαστάρει που να αντεχει το κρυο και την ηγρασία (τον υπολογιστη θα τον βαλω εξω στον μπαλκονι το καλοκαιρι) εκει που θα δωσω λεφτα είναι για τους σκληρούς καμια 120ευρώ άλλα 20 για 2 γ μνημη 50 κουτι μητρική 50 και καμια 50 και για καρτα γραφικων τι εξαρτηματα μου προτηνετε ώστε να μπορουν να αντεξουν σε τετοιες συνθηκες (όταν βρεχει θα τον βάζω μεσα χεχε )
billakoskav Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το ερώτιμα είναι...... γιάτι να τον έχεις έξω όμως?????????
tmjuju Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Θα χρειαστείς ένα κλωβό στο μπαλκόνι. Φρόντισε καλά τη στεγανότητα του και ιδανικά να έχει και κάποιο εξαερισμό. Η στεγανότητα είναι σημαντική καθώς θα έχεις κει ρεύματα μέσα, προσπάθησε τα καλώδια ρεύματος να είναι το δυνατόν καλύτερα μονωμένα. Μέσα στον κλωβό βάλε ένα κουτί υπολογιστή και είσαι έτοιμος. Βάλε καλύτερα κάνα παλιό υπολογιστή για το πρώτο εξάμηνο ώστε να βεβαιωθείς για τη στεγανότητα και για τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται μέσα στο κουτί.
remalis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το ερώτιμα είναι...... γιάτι να τον έχεις έξω όμως????????? και υποθέτω η απάντηση είναι για παρατηρισιακή αστρονομία και αστροφωτογράφιση Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω..
nickarmy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 γιατι δεν μπορω να ακουω τον φοριβο του πσ το βράδυ
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 βαλε ενα λαπτοπ με σπασμένη οθώνη και καθάρισες
Peter Pan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ότι εξάρτημα και να βάλεις θα σου σκουριάσει απο την υγρασία, ιδίως οι σκληροί θα υποφέρουν δοκίμασε να πάρεις ένα κουτί με καλή ψύξη και αθόρυβο
madsc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν υπάρχουν hw parts που να αντέχουν την υγρασία. Θα χρειαστεί να φτιάξεις custom case αν το θες για έξω. /sc
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 γιατι δεν μπορω να ακουω τον φοριβο του πσ το βράδυ Η σωστη ερωτηση που πρεπει να κανεις λοιπον ειναι "Πως μπορω να κανω τον υπολογιστη μου αθορυβο, ετσι ωστε να τον εχω ανοιχτο το βραδυ διπλα στο αυτι μου" και οχι "πως θα βγαλω τον υπολογιστη στην βροχη γιατι δε μπορω να τον ακουω" Edit: 1) Αν τον θελεις μονο για κατεβαστηρι και τιποτα αλλο, εγω σου προτεινω να αγορασεις ενα μικρο netbook,το ποιο φθηνο που θα βρεις, βρισκεις και με 200 ευρω. Ειναι παντελως αθορυβα τα περισσοτερα και καινε ελαχιστο ρευμα, που σε ενδιαφερει αφου θα το εχεις συνεχεια αναμενο. 2) Αν θελεις κανονικο υπολογιστη παρε τα ποιο αθορυβα κομματια και βαλε πανω και δε θα κανει πολυ φασαρια. Οσο χαμηλοτερης καταναλωσης και επιδοσεων ειναι το συστημα τοσο και χαμηλωτερες θερμοκρασιες αρα και θορυβος. Ιδεα: Για να γλιτωσεις τον θορυβο απο τον σκληρο δισκο μπορεις να αγορασεις εναν SSD που ειναι εντελως αθορυβοι αφου δεν εχουν κινητα μερη. Οποτε θα σου μηνει μονο ο θορυβος απο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου και του επεξεργαστη. Καρτα γραφικων μη βαλεις να αποφυγεις τον ανεμιστηρα. Και παρε μητρικη χωρις ανεμιστηρα στο τσιπακι.
JohnMik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς να κάνεις κ κάτι τέτοιο.Αυτό βέβαια είναι AP για ασύρματη σύνδεση Η/Υ. Eσύ θα έχεισ μέσα μόνο τα βασικά! Κάτι σαν το 2ο δηλαδή!
Peter Pan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ωραίο φίλε JohnMik αυτό που μας δίχνεις, αλλα δέν νομίζεις οτι στην περίπτωσή αυτή το κόστος θα ήταν μικρότερο, άν έψαχνε απλά για ποιό αθόρυβες λύσεις και να κρατήσει το κουτί μέσα στο δωμάτιο του??
onty Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 βαλε ενα λαπτοπ με σπασμένη οθώνη και καθάρισες Αν δεν εχεις λαπτοπ με σπασμενη οθονη πες μου ναρθω να στην σπασω εγω..παντα ηθελα να το κανω... :-):-)
giorgos147 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω με αυτά θα είσαι μια χαρά. Μητρική:Σου έβαλα άτομ επειδή αφού θα το έχεις μόνο για κατεβαστήρι δε θα χρειάζεσαι και πολύ ισχύ.Επίσης σου έβαλα αυτή τη μητρική που έχει ενσωματωμένη γραφικών μιας που θες να αποφύγεις τον θόρυβο. Κουτί:Με αυτό το κουτάκι νομίζω θα είσαι μια χαρά.Φένεται μεγάλο και άνετο. Σκληροί:Σε όλη την ιστοσελίδα όλα τα μέλη προτείνουν τον aaks τον οποίο έχω και εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Με 1+tr νομίζω θα είσαι καλυμμένος... Μνήμες:2gb ζήτησες.Δύο έβαλα
kofer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν εχεις λαπτοπ με σπασμενη οθονη πες μου ναρθω να στην σπασω εγω..παντα ηθελα να το κανω... :-):-) Αν θες βοήθεια είμαι κι εγώ εδώ! :lol:
HamerZ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 - Εκ πείρας, προτείνω να βρεις τρόπο και να βγάλεις το κουτί εκτός του δωματίου σου αφήνοντας μόνο ποντίκι, πληκτρολόγιο, οθόνη. Στον διάδρομο θα έχεις καλύτερη κίνηση αέρα. - Επίσης αν δεν χωρά κάτω από την πόρτα θα χρειαστεί να κάνεις μια μικρή τρύπα χαμηλά στον τοίχο και να το συμπληρώσεις με κάποιο σωλήνα κτλ για να μην φαίνεται και τόσο. Προσωπικά έχω βγάλει 2 κουτιά στον διάδρομο και 2 ups (όχι τύπου nova αλλά και πάλι ο ήχος του ρεύματος με εκνευρίζει αφάνταστα) κρατόντας τον κυρίως υπολογιστή μέσα που όμως σβήνει όταν θέλω για ύπνο κτλ. Στο γραφείο έχω αρκετό χώρο και έχω 2 tft, μια παλιά 17άρα με kvm switch για τους εξωτερικούς με παλιό trackball της logitech και μικρό πληκτρολόγιο. - Βολικό ήταν το ότι είχα κενό κάτω από την πόρτα του δωματίου και με ένα πατάκι τα κάλυψα. Ίσως αξιωθώ μια φορά να βγάλω και φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.