Lord_Vader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά γεια, Τις προάλες εγκατέστησα τα windows XP σε ένα παλιό pc που είχα: Athlon 64 3200+ MSI K8 7600GT 1GB RAM DDR Επιπλέον αγόρασα και ένα δίσκο 80GB Sata και ένα DVD-RW Sata. To pc δουλεύει κανονικά, όταν όμως βλέπω μια ταινία με οποιοδήποτε πρόγραμμα π.χ. power DVD ή Windows Media Player και πατάω το Χ ώστε να κλείσει το πρόγραμμα το pc κολάει εντελώς(ούτε το ποντίκι δεν κουνιέται, ψόφιο σου λέω). Σημαντικό στοιχείο: Πριν εγκαταστήσω το DVD έφγαγε ένα φατουρο(το DVD), οπερ μεθερμηνευόμενον εστίν όπως λέει και η Κατακουζήνα(τρελο-lol) μου έπεσε απο 20cm ύψος και έσκασε γωνιακά. Βεβαίως τα windows μπήκαν κανονικά αλλά παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα.Το DVD κατά τα άλλα φαίνεται να δουλεύει κανονικά... Επιπλεόν έχει εμφανιστεί στη μπάρα κάτω δεξιά(όπου δείχνει την ώρα) το εικονίδιο που εμφανίζεται όταν βάζω το flashaki μόνο που το εικονίδιο δείχνει το δίσκο και το DVD. Υπάρχει τρόπος να φύγει? Τι λέτε να φταίει?Ελπίζω το DVD.Βασικά κόπτομαι πολύ επειδή το pc το έχω δώσει σε κάποιον άλλο και δεν θέλω να με καντιλιάσει... Heeeeeeeelp... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Σημείωση προς κ. επόπτη: Το είδα ότι υπάρχει θέμα με τίτλο "μονάδες αποθήκευσης" αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει όπότε είπα να το βαλώ εδώ...
billakoskav Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το μηχάνιμα δεν είναι τόσο παλιό για win xp, εγώ τα έχω εγκαταστήσει σε pentium iii και δουλέυουν μια χαρά!!! μάλλον το dvd δοκίμασε να συνδέσεις καμοία άλλη συσκευεί πάνς στο μηχάνιμα σου!
Lord_Vader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλά προφανώς και το pc δεν είναι παλιό για XP SP3, είμαι σίγουρος ότι θα παίζει και Vista μια χαρά. Θα δοκιμάσω ένα άλλο DVD. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Οκ, το πρόβλημα λύθηκε, φταίγαν οι λάθος drivers για τη μητρική που είχα κατεβάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.