kybos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής θέμα: κάνω αδρανοποίηση στα xp και αυτή ολοκληρώνεται κανονικά και ο υπολογιστής κλείνει... όταν όμως τον ανοίγω μου δείχνει τη γνωστή μπάρα φορτώματος η οποία μεν ολοκληρώνεται, αλλά μόλις ολοκληρωθεί, ο υπολογιστής κάνει reboot... δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, χώρο στο σκληρό έχω άπλετο, δεν το καταλαβαίνω... επίσης δεν μπορώ να θυμηθώ μετά από ποιο πρόγραμμα (ή μήπως το ubuntu) μου την έκανε... καμιά σκέψη;
random Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε: 1. στις ιδιοτητες οθονης / προστασία / επιλογές ενεργειας (καπως έτσι λέει, δεν ξερω ακριβως εχω αγγλικα win), κατάργησε την αδρανοποίηση. με την κατάργηση, το κρυφό αρχείο C:\hiberfil.sys πρέπει να σβήστηκε.. αν όχι κανε μια επανεκίνηση, αν υπάρχει ακόμα, σβήσε το εσύ. 2. κανε ξανα ενεργοποίηση της "αδρανοποίησης", το hiberfil.sys (σημ: κρυφό αρχείο) πρέπει να ξαναδημιουργηθεί. κανε μια δοκιμή: αδρανοποίηση, και εκκίνηση. ------------------ αν δεν φτιάξει, δοκιμασε το system restore σε μια προηγούμενη χρονική στιγμή προ του προβλήματος.
kybos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Θα το δοκιμάσω, σ' ευχαριστώ φίλε... Το δοκίμασα και όλα πάλι καλά... respect!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.