Προς το περιεχόμενο

Φορτιστής για laptop

josi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν hp pavilion ze 4939ea και εχθές μου χάλασε ο φορτιστής του . για την ακρίβεια Κάϊκε το καλώδιο του πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να το φτιάξω γιατί δεν ανάγει ο ριμαδης φορτιστής του. Βρίσκω στο νετ κάποιους φορτιστές αλά δεν λένε με ποια μοντέλα είναι συμβατά. εάν ταιριάζει η τάση εξόδου του είμαι οκ ή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα??? Γι α την ακρίβεια έχω βρει αυτόν. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/sm/WF06c/A1-329290-329223-329261-329261-1839638-1839640.html?jumpid=oc_R1002_GRELC-001_HP%2065W%20Smart%20AC%20Adapter&lang=el&cc=gr.

Τι λέτε θα είναι οκ??

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί φορτιστές συμβατοί (universal) , που δουλέυουν σε όλους τους φορητούς. Είναι και πολύ πιο φθηνοί απο τους original.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά οι φορτιστές της hp είναι στα 19V με 4.72Α. Οποιοσδήποτε πληρεί αυτές τις προδιαγραφές θα κάνει την δουλειά του.

Μπορείς να ρωτήσεις και σε καταστήματα ηλεκτρονικών.

Δημοσ.
γιαυτό στην αρχή έλεγα να πάρω hp. για να μην έχω τρεχάματα.

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....κι ας το πληρώσω ακριβότερα.

Δημοσ.

τελικά θα αγοράσω έναν hp να είμαι ήσυχος. μην μου καεί και το όλο σύστημα και τρέχω μετά!!!!! σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
Έχω έναν hp pavilion ze 4939ea και εχθές μου χάλασε ο φορτιστής του . για την ακρίβεια Κάϊκε το καλώδιο του πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να το φτιάξω γιατί δεν ανάγει ο ριμαδης φορτιστής του.

αν το προβλημα ειναι μονο το καλωδιο και ο φορτιστης δουλευει,με ενα dremel με μεταλικο δισκακι,μπορεις προσεκτικα να κοψεις το πλαστικο γυρω γυρω εκει που το εχουν κολημενο να τον ανοιξεις και να κολησεις το καλωδιο αφου το κοντυνεις λιγο.μετα τριβεις τα καπακια σε ενα φυλλο γυαλοχαρτο για να γινουν εντελως φλατ λιγη κολα και ειναι σαν νεος.το εχω κανει σε 2 φορτιστες και αισθητικα δεν φαινοταν τιποτα.αν πιανουν τα χερια σου φτιαχνει και θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...