Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1ον) Κανένας όρος οποιασδήποτε συμφωνίας δεν είναι ανώτερος απο το νόμο. Δλδ Δεν πα να γράφει στους όρους οτιδήποτε, αν δεν είναι σύννομο, δεν ισχύει. Τα προσωπικά δεδομένα προστετεύονται απο νόμους ειδικούς, οπότε η συμφωνία μας με το facebook δεν υπερισχύει.

2ον) Γιατί να εκμεταλευτούν τα δεδομένα αυτών που θα κλείσουν τους λογαριασμούς? Για διαστροφή ή για Κέρδος? Δλδ Κάθετε ο Admin και χαζεύει τα PM μας κτλ κτλ, για μπανιστήρι? Αν ναι το ίδιο έκανε και πριν. Είτε για κέρδος είτε για διαστροφή, γιατί κάποιος να μην εκμεταλευτεί την υπάρχουσα βάση δεδομένων, και να ξεθάψει την πεθαμένη? Τι 450.000 έλληνες, τί 440.000, το ίδιο είναι.

3ον) Ο Λόγος αυτόν τον όρων, επειδή έχω κάνει διαφήμιση στο FB, υποθέτω ότι έχει το σκεπτικό να μπορούμε να διαθέσουμε τα στοιχεία σας για κατευθυνόμενη διαφήμιση. Δλδ όταν διαφημίζεις, διαλέγεις ... Φύλο, σεξ. προσανατολισμό, interests, ηλικία, κτλ κτλ. Με άλλα λόγια απο διάφορα πεδία λές. Θέλω να βρώ ... Γυναίκες, Straight, 18-28, Ρουβάς, και σου βγάζει αυτές που πληρούν αυτά... για να σπρώξεις διαφήμιση για το νέο ring tone.

Ως εκεί, τα άλλα νομίζω πάνε μακριά. Είναι όροι για να επιτρέπει στο ίδιο το FB να εκμεταλλεύεται την βάση του, γιατί αλλιώς θα μπορούσε να πεί κάποιος... γιατί εγώ διαφήμιση για Ρουβά και όχι εκείνος, χρησιμοποιείς τα στοιχεία μας?

Ξέρετε οι όροι και οι νόμοι είναι λίγο περιέργει. Ειδικά στην Αμερική μπορεί να βγείς υπεύθυνος για αποζημίωση για 100.000$ για τρίχες. Όπως όταν αγοράζεις το πιο απλό Ραδιοφωνάκι, γράφουν πλέον οι οδηγίες χρήσης.

- Προσοχή Κίνδυνος Ηλεκτροπληξίας!

- Μακριά απο Γλιστερές επιφάνειες!

- Μακριά απο Υγρασία!

- Μακριά από παιδιά!

- Παράγει θερμότητα, μακριά απο εύφλεκτα υλικά

- Θερμοκρασία 10-25 βαθμούς.

- Μην το χρησιμοποιείτε πάνω απο 1 ώρα συνεχόμενη.

κτλ κτλ. σε σημείο τραγικής υπερβολής ώρες ώρες. Το ίδιο και εδώ. Οι όροι είναι για αυτόν τον λόγο. Για να μην γυρίσει κάποιος όταν φάει την διαφήμιση και πει... Που ήξερες ότι είμαι fan του Prison Break πχ ?

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων και υπάρχει και το θέμα της διαμονοποίησης συνήθως από δημοσιογράφους κάποιων θεμάτων.

We are not claiming and have never claimed ownership of material that users upload. The new Terms were clarified to be more consistent with the behavior of the site. That is, if you send a message to another user (or post to their wall, etc...), that content might not be removed by Facebook if you delete your account (but can be deleted by your friend). Furthermore, it is important to note that this license is made subject to the user's privacy settings. So any limitations that a user puts on display of the relevant content (e.g. To specific friends) are respected by Facebook. Also, the license only allows us to use the info "in connection with the Facebook Service or the promotion thereof." Users generally expect and understand this behavior as it has been a common practice for web services since the advent of webmail. For example, if you send a message to a friend on a webmail service, that service will not delete that message from your friend's inbox if you delete your account.

Εμένα δεν μου φαίνετε παράλογο, ότι privacy settings έχεις ρυθμίσει συνεχίζει να ισχύει. Εξάλου ένας από τους λόγους της μεγάλης επιτυχίας του facebook σε σχέση με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες είναι η δυνατότητα των user privacy settings.

Δημοσ.
1ον) Κανένας όρος οποιασδήποτε συμφωνίας δεν είναι ανώτερος απο το νόμο. Δλδ Δεν πα να γράφει στους όρους οτιδήποτε, αν δεν είναι σύννομο, δεν ισχύει. Τα προσωπικά δεδομένα προστετεύονται απο νόμους ειδικούς, οπότε η συμφωνία μας με το facebook δεν υπερισχύει.

2ον) Γιατί να εκμεταλευτούν τα δεδομένα αυτών που θα κλείσουν τους λογαριασμούς? Για διαστροφή ή για Κέρδος? Δλδ Κάθετε ο Admin και χαζεύει τα PM μας κτλ κτλ, για μπανιστήρι? Αν ναι το ίδιο έκανε και πριν. Είτε για κέρδος είτε για διαστροφή, γιατί κάποιος να μην εκμεταλευτεί την υπάρχουσα βάση δεδομένων, και να ξεθάψει την πεθαμένη? Τι 450.000 έλληνες, τί 440.000, το ίδιο είναι.

3ον) Ο Λόγος αυτόν τον όρων, επειδή έχω κάνει διαφήμιση στο FB, υποθέτω ότι έχει το σκεπτικό να μπορούμε να διαθέσουμε τα στοιχεία σας για κατευθυνόμενη διαφήμιση. Δλδ όταν διαφημίζεις, διαλέγεις ... Φύλο, σεξ. προσανατολισμό, interests, ηλικία, κτλ κτλ. Με άλλα λόγια απο διάφορα πεδία λές. Θέλω να βρώ ... Γυναίκες, Straight, 18-28, Ρουβάς, και σου βγάζει αυτές που πληρούν αυτά... για να σπρώξεις διαφήμιση για το νέο ring tone.

Ως εκεί, τα άλλα νομίζω πάνε μακριά. Είναι όροι για να επιτρέπει στο ίδιο το FB να εκμεταλλεύεται την βάση του, γιατί αλλιώς θα μπορούσε να πεί κάποιος... γιατί εγώ διαφήμιση για Ρουβά και όχι εκείνος, χρησιμοποιείς τα στοιχεία μας?

1) Αυτος που εχει χρηματα ειναι υπερανω καθε νομου. Απο ποιο νομο προστατευεσαι οταν ανεβαζει ο αλλος μια φωτογραφια σου που μπορει να μη δεις και ποτε οτι ανεβηκε, και το facebook την εχει για παντα στους server του ωστε να τη χρησιμοποιησει για να βγαλει κερδος

2)Αρκετα αφελης ερωτηση. Η δυναμη δεν προερχεται απο το δικο σου λογαριασμο αλλα απο τον ογκο των λογαριασμων.

Και γιατι να καθονται να διαγραφουν, αστα να υπαρχουν...

Και εγω σου λεω οτι καποιος χακαρει το facebook και σβηνει τους λογαριασμους ολων, μετα τι? παει τελος? Την επομενη παλι πανω θα ειναι

3) Ο λογος υπαρξης των ορων ειναι και για αυτο και για ο,τι αλλο προκυψει, γι αυτο και σου λεει οτι αποδεχεσαι και αλλαγες των ορων. Το facebook δημιουργηθηκε στα πλαισια μιας εργασιας, οι δυνατοτητες παρουσιαζονται στην πορεια

Δημοσ.

Λίγο πολύ συμφωνούμε. Δεν τους ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες. Τους ενδιαφέρουν τα key words, τα interestes, movies, etc. Δεν ενδιαφέρει καμια στατιστική εταιρία 10 φωτογραφίες. Αντίθετα τα άλλα κατηγοροποιούνται εύκολα, χωρίζονται σε ομάδες κτλ κτλ.

Ο νόμος είναι πάνω απο το χρήμα (εκτός απο την Ελλάδα!). Υπάρχουν 100δες εταιρίες, (βλ Microsoft που είναι αιώνες πιο πλούσια) που έχει κάνει ένα σωρό σοβαρότατους συμβιβασμούς, λόγω νόμων για ανταγωνισμό κτλ κτλ.

Δημοσ.

Ο νόμος είναι πάνω απο το χρήμα (εκτός απο την Ελλάδα!).

ελα τωρα...εδω ανεβαζουν κατεβαζουν κυβερνησεις, γινονται πολεμοι στο ονομα του χρηματος και εσυ μου πετας ενα κλισε για την Ελλαδα?

Δημοσ.

Με άλλα λόγια εδώ διατηρείται το ύφος των προσωπικών δεδομένων ακόμα και όταν δεν είναι ον λαιν, οπότε νομικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα...

Δημοσ.

καλά αν έχεις ανεβάσει κάποτε κάτι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να το έχει αντιγράψει κάποιος οπότε μιλάμε για το τυπικό του πράγματος και για τον culo του facebook

Δημοσ.

μερικοι ειστε τελειως τραγικοι ... σιγα και τι εγινε δηλαδη που ανεβασα 50 φωτο απο διακοπες απο φιλους κτλ ? Τι θα γινει τι θα μου κανουυν ??????? Ελεοσ

Δημοσ.
μερικοι ειστε τελειως τραγικοι ... σιγα και τι εγινε δηλαδη που ανεβασα 50 φωτο απο διακοπες απο φιλους κτλ ? Τι θα γινει τι θα μου κανουυν ??????? Ελεοσ

τπτ δε θα σου κανουν θα τις πουλησουν για αρχειο. Αυξανεται και η μετοχη του facebook. Θα μοσχοπουλησουν και τη βαση τους σε καποιους.

Πως νομιζεις σου ερχεται εσενα το mail με τη γκομενα λιωμα και το στηθος εξω και καθεσαι και γελας,

Μια φορα στο internet για παντα στο internet

Εννοειται δεν κατακρινω κανεναν κι εγω εκει μεσα ειμαι, αλλα σου δειχνω ποσο τραγικο μπορει να γινει αν σκεφτεις λιγοτερο απλοϊκα

Δημοσ.

τι εγινε ρε φιλε, ξερουμε ολοι με ποιον ησουν και τι εκανες στις διακοπες σου. λιγο σου φαινεται αυτο??τι αλλο ηθελες δηλαδη να σου κανουν??

και οκ συμφωνω οτι ΔΕ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να τις ανεβασεις τις φωτο. το θεμα ομως ειναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ και οχι στη ΘΕΩΡΙΑ ποσο ελευθερος εισαι να το κανεις αυτο??

γιατι αν εισαι πραγματικα ελευθερος, και δεν κατακλυζεσαι απο μια πλαστη εννοια ελευθεριας, διεγραψε το προφιλ σου αφου διαβασεις αυτο το ποστ!! εκει θα καταλαβεις τον πειθαναγκασμο και την πλυση εγκεφαλου που σου εχει γινει...

δικιο δεν εχω? αλλα τελικα μια μοδα ειναι και το facebook σε 2-3 χρονακια θα εχει περασει, και μετα θα μιλαμε ολοι για το ιδιο παλι θεμα (προσωπικα δεδομενα) αλλα αυτη τη φορα σε ενα υποβαρθρο φορητων συσκευων position-aware με GPS και τα συναφη.

παντος εν τελει ειναι επιλογη σου, με μια γερη δοση επιβολης και ετεροκατευθυνσης βεβαια.....

Δημοσ.

ρε παιδιά.. γιατί αν εγώ θελήσω να ξεγραφτώ από το insomnia και να μην φαίνομαι πουθενά.. προβλέπεται να σβηστεί ο λογαριασμός μου και τα μηνύματα μου?? οχι..

Δημοσ.
Βρε δε παν να ανεβάσουν οτι θέλουν;Το facebook είναι καθαρά ένα ακόμα κίνημα προβατοποίησης όπως η θρησκεία και η τηλεόραση.Σταμάτησαν ποτέ όλοι να κάνουν κάτι από αυτά τα 2;Όχι φυσικά.Κάπου πρέπει να βρίσκει ο "κοσμάκης" να αποχαυνώνεται γι αυτό στις μεγάλες μάζες το μεγαλύτερο ποσοστό είναι άβουλα όντα,ευκολόπιστοι και επιεικώς ηλίθιοι.(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όποιος χρησιμοποιεί facebook είναι ηλίθιος)

Πέστα χρυσόστομε. Όποιος χρησιμοποιεί το facebook δεν είναι απαραίτητα βλαμμένος, μπορεί απλά να διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των άλλων, με πάρα πολλούς τρόπους.

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση οπως παντα. Ανοιχτο λογισμικο απαλλαγμενο απο καθε φακελοποιηση. Μια αντιπροταση του facebook θα κανει την αλλαγη γιατι οσο γρηγορα αναπτυχθηκε το facebook αλλο τοσο γρηγορα μπορει να γινει η μεταβαση απο αυτο. Μη ξεχνατε οτι πολοι εργοδοτες το χρησιμοποιουν ως βιογραφικο και ως τροπο αξιολογησης των υπαλληλων τους και πολλοι εχουν χασει ετσι τη δουλεια τους. Αρα ή μην κανετε add οσους δε θελετε ή γενικοτερα μην χρησιμοποιητε facebook . O απλος ο κοσμος δε φακελωνεται με σκοπο, αλλα ειναι ενα σημαντικο εργαλειο το facebook σε αυτους που θελουν να επηρεασουν καταστασεις και να πατησουν κουμπια. Δεν ειναι και το τελος του κοσμου απλως ετσι εξελισσεται η κοινωνια μας, φακελωμα για το καλυτερο αυριο....

( φυσικα ειναι αστειο οχι μονο το θεμα αλλα και οποιοδηποτε ανοιχτο λογισμικο γιατι αμα δε σε φακελωνει το facebook ολο και καποια υπηρεσια θα υπαρχει οποτε δωρον αδωρον. Με λιγα λογια σηματα καπνου και τα μυαλα στα καγκελα )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...